Experții în fitness dezvăluie singurul timp în care trebuia să treci peste un antrenament

Anonim

Pe măsură ce iernile se rostogolesc în jurul valorii de lovituri reci și fac rău pe toți, de la colegi la parteneri, la acel tip care-nu-se poate opri-strănut, e greu de ani Pentru a te mentine in forma.

Și apoi se întâmplă. Începeți să coborâți cu frigul - însă, în același timp, vă dați seama că nu ați fost la sala de sport în mai mult de o săptămână (și ați fost cooptați într-un birou pe tot parcursul zilei exercitându-vă puțin mai mult decât mușchii de la ochi) se confruntă cu vechea dilemă: la sală de gimnastică sau nu la sală de gimnastică?

Când e bine să transpiră și când ar trebui să faci o pauză? Depinde de ce fel de exercițiu ai de gând să faci și cât de bolnav ești. În general, activitățile de intensitate scăzută precum mersul pe jos, întinderea și yoga (nu Bikram), care necesită o redresare redusă, s-au dovedit a crește imunitatea și chiar vă pot ajuta să vă îmbunătățiți mai repede.

Cu toate acestea, dacă vă simțiți rău, o sesiune de intensitate ridicată sau un antrenament cardio lung vă pot afecta funcția imună și vă pot prelungi timpul de recuperare. Ceea ce reprezintă intensitatea scăzută sau intensă depinde de nivelul dvs. actual de fitness, de vârstă și de rutina regulată a exercițiilor. Un antrenament cu intensitate redusă vă va face să vă simțiți bine și energizați, în timp ce un antrenament de intensitate ridicată vă va lăsa să simțiți că ați purtat un maraton (indiciu: nu conduceți un maraton).

L-am lovit pe Stephen Massey, un medic la Bondi Doctors, care a spus că oamenii ar trebui să asculte trupurile lor, dar niciodată să nu încerce să "transpire". Potrivit lui, "Sentimentul de epuizare înseamnă că trupul tău își folosește energia pentru a lupta împotriva infecției și nu trebuie să privești sistemul imunitar prin exercițiul prea mult. "Așadar, lipsește exercițiul de lumină - cel mult.

"Unele exerciții ușoare în boală ușoară par să aibă beneficii pe care bănuiesc că sunt în cea mai mare parte mentale. Din acest motiv recomand recomandarea de lumină cardio, cum ar fi mersul pe jos, jogging-ul de lumină sau înotul care vizează în aer liber pentru beneficiul suplimentar al unui aer curat și al vitaminei D. "

Mike Webby, un fost comandant al lui PT, a fost de acord, spunându-ne: "Dacă sunteți într-adevăr bolnavă și nu doar că sunteți regina dramelor, atunci vă odihniți! Lăsați-vă sistemul imunitar să vă dețină toate resursele dvs. de energie pentru a lupta împotriva atacului din interior, adăugând mai multă stres corpului și prelungind recuperarea. Numai tu știi cum corpul tău se simte așa că uităm programul tău de gimnastică sau aplicația de fitness timp de câteva zile până când te simți mai bine și să te întorci la ea. Corpul tău viitoare îți va mulțumi pentru asta și te vei întoarce mai tare. "Deși recunoaște că poate fi mai ușor să faci față cu vârsta pe care o primești.

"Ești prea bolnav să te antrenezi dacă ești mort".

"Aceasta a fost atitudinea mea mai tânără la Commando de a antrena, așa cum o consideram o provocare mentală și fizică, dar acum că sunt puțin mai în vârstă, mai înțeleaptă (posibil) și puțin mai ego-driven, am învățat să ascult corpul meu și știu când îmi spune să mă odihnesc și să mă recuperez ".

În ceea ce privește "ce tip de bolnav sunteți", după cum a subliniat Precision Nutrition, sub simptomele gâtului, cum ar fi tusea, dureri musculare, febră și oboseală, diaree și vărsătură înseamnă că este timpul să faceți câteva zile și să vă întoarceți exercițiul atunci când simptomele sau infecția au dispărut. "

Când sunteți în stare bună de sănătate, un antrenament dur creează un răspuns fizic la stres în corpul dumneavoastră - și adaptarea la aceasta este modul în care ne ajută să devenim mai puternici și mai puternici. Cu toate acestea, punctul de intrare aici este de a menține aceste antrenamente de înaltă intensitate până când veți fi mai bine. Deci: timp pentru Netflix și pentru strănut.

Articole Interesante

Cel mai recent hotel de lux al Germaniei este un complex închis în trecut

Chic Templestowe Residence De Christopher Elliott Design

Ghid de inspirație: 50 de moduri de a purta un costum negru

Introducerea fotografiei lui Jared Thomas Kocka