Floyd Mayweather ia o pauză de la scoaterea posturilor, arată în schimb $ 18 Million Watch

Anonim

Trageți prin feed-ul social media al lui Floyd 'Money' Mayweather și veți fi adesea întâmpinați cu instantanee ale vieții multi-milionarului. Vehicule rapide, jeturi rapide și expuneri gratuite de consumism.

Proba A.

# credit video de calitate: @moneyyaya Muzică de: @otgenasis

Un post partajat de Floyd Mayweather (@floydmayweather) pe 1 iunie 2018 la 4:36 PDT

Când Mayweather nu-și împinge în mod inevitabil propriul imperiu de striperi pe Instagram, el se poate găsi în fața celui mai recent bling. Și cel mai recent bling ia conceptul de bijuterii de sex masculin la un nivel cu totul nou, cu un preț de 18 milioane de dolari SUA.

Fabricat de Jacob & Co. din New York, ceasul "The Billionaire" are 260 de carate de diamante tăiate cu smarald flancate pe curea și față. La momentul dezvăluirii sale în 2015, publicația de vizionare on-line A Blog to Watch a descris-o ca o piesă în care "Confortul este cu adevărat lângă punct".

"Nici un rege nu a lăudat vreodată confortul de a purta o bucată de metal auriu greu pe cap", continuă el.

"Dacă sunteți persoana privilegiată care poartă Miliardarul Jacob & Co., atunci cred că aveți o obligație de a face acest lucru pentru a avertiza poporul din jurul vostru despre cine vă aflați și această obligație se extinde la mărimea și dimensiunea sa mare .“

Acest ceas nou meu, se numește "The Watchman Millionaire". Dacă nu știți despre asta, Google Billionaire Watch. Asta e 18 milioane de dolari pe eticheta de preț. Am cumparat acest ceas de la cel mai bun bijutier din lume, cu mâinile în jos @ tadashi1980. El are prețuri mai bune decât oricare alt bijutier pe care l-am făcut vreodată de afaceri și aveam încredere în mine, am cumpărat bijuterii de la fiecare bijutier din NYC, Vegas, LA, Detroit, Houston și Miami. De aici în afară Sunt doar de cumpărare de la @ tadashi1980 foc bijutier dvs. și angaja @ tadashi1980 Urmați pagina lui acum.

Un post partajat de Floyd Mayweather (@floydmayweather) în 27 iunie 2018 la 7:53 PDT

În mod normal, ceasul nu este subtil în nici un fel. Se măsoară într-un masiv 58 x 47.5mm și este alimentat de o exclusivă Jacob & Co. schelet de mers în mișcare calibru Tourbillon mișcare. Mayweather a luat, de asemenea, ocazia indulgentă de a-și lăuda cel mai recent bijutier pe care îl pretinde acum drept "cel mai bun bijutier din lume", datorită unei înțelegeri imbatabile.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor