Recomandări greu de manevrat Fiecare om trebuie să evite obținerea unei tunsoare proaste

Anonim

Ieri am primit o tunsoare foarte tare. Au fost 30 de minute și mii de foliculi nu mă voi întoarce niciodată. Ceea ce face lucrurile mai rău, ar fi putut fi evitată dacă am vorbit. Pentru înregistrare, m-am întors să-l reparăm. Asta a făcut mai rău.

O bună tunsoare bună, pe de altă parte, este o experiență luminantă. Schimbarea vieții, chiar. Felul de schimbare a vieții care te face să vrei să mergi pe Oprah și să sari pe o canapea în timp ce vorbești despre asta.

Secretele pentru a obține o tăietură pe canapea-săracă sunt pregătirea și comunicarea. În primul rând, știți ce căutați. O mare tunsoare va:

  • Desenați focalizarea de la caracteristicile faciale mai puțin de dorit și îmbunătățiți cele mai bune caracteristici
  • Nu au linii, pete întunecate sau alte puncte vizibile de delimitare
  • Urmați linia naturală cât mai mult posibil
  • Uită-te bine cu sau fără produs, deși poate arăta tot mai bine cu puțin ajutor

Sunt în mijlocul obținerii unei tunsoare proaste pic.twitter.com/MKOoIDl26K

- ⚡️Sushie Monster⚡️ (@Sushiemonster) 27 martie 2018

Aflați ce îți potrivește fața (înainte de a intra)

Aceasta este una dintre acele ocazii rare când vă uitați la oglindă pentru a servi un alt scop decât să vă alăptați de vanitatea voastră. Cunoașteți geometria feței înainte de a alege o tunsoare.

Diferitele structuri faciale sunt potrivite pentru diferite stiluri de păr, deci luați în considerare forma și dimensiunea feței, capului, părului și părului. Stiind cum creste parul tau si sta pe capul tau vei face mult mai usor sa iei plonjorul si sa incerci ceva nou. Simțiți-vă liber să luați câteva egoi, dacă vă ajută. Nu vom spune.

Pro Tip: Un stilist bun va fi capabil să ajute în acest sens. Un coafor care își cunoaște lucrurile poate recomanda tăietura potrivită pentru forma capului și tipul de păr. Când găsiți pe cineva în care puteți avea încredere, țineți-vă pentru o viață dratică - ați lovit unul dintre jackpot-urile de îngrijire a bărbaților.

Inspirați (înainte de a intra)

Deși totul contează, este de asemenea util să veniți la masă (de fapt, faceți acest "scaun") cu ceva specific în minte. Pe care părul este atât de bun, ați considerat serios că le scalpați și le atașați chirurgical la cap? Aduceți o fotografie pentru stilistul dvs. (lăsați scalpelul acasă). Având o idee clară despre ceea ce doriți să obțineți, este mai ușor pentru voi doi.

Pro Sfat: păstrați-l aproape de casă. Dacă aveți un păr gros, curat, nu aduceți o imagine de bine și dreaptă. Lucrați cu părul natural, nu împotriva acestuia. Veți salva o mulțime de durere dacă veți căuta spiritele de păr de la domni cu tipuri similare de păr, păruri și forme de față.

Legat de 20 de galerii de inspirație pentru bărbați

Pentru bunătatea Sake vorbește

Prietena ta inseamna bine atunci cand incearca sa-ti dea sfaturi de stil, dar refuza cu politetism contributia ei (si daca altceva nu reuseste sa-i aminteasca de fit-ul pe care ar fi aruncat-o daca ai incerca sa decida care pantofi si punga merg cu rochia pe care o poarta ).

Poate încearcă să te transforme într-o imagine de idealis în cap, care nu este deloc practică sau măgulitoare pentru tine în realitate.

De asemenea, nu vă fie teamă să vorbiți cu tăietorul tău. Dacă tăierea pe care o primești nu pare a fi ceea ce ai fost de acord, spune ceva. Cu cât ați lăsat mai repede un stilist să știe că lucrurile se îndepărtează, cu atât mai ușor se pot întoarce pe cel potrivit. O lovitură greșită este salvată.

Toate loviturile greșite denotă o anumită doză foliculară și, eventual, trebuie să se întoarcă.

Aveți un Arsenal bun de stocare a produsului

Obținerea unei reduceri bune este doar o parte a procesului. Veți ieși din salon ca și cum vă plimbați pe covorul roșu, tăiați și decorați-vă la perfecțiune, dar munca grea a coaforului dvs. va fi șters de îndată ce veți urca în duș, veți lăsa sală de gimnastică sau veți întâlni o rafală deosebit de puternică de vânt. Stocați-vă pe toate produsele de bază de coafură de care aveți nevoie pentru a vă păstra aspectul nou intact.

Pro Sfat: Ia jos de jos de la stilist înainte de a pleca. El vă poate spune exact ce veți avea nevoie pentru a reproduce aspectul salon-proaspăt și asigurați-vă că vă duceți acasă cu produse care vă completează tipul de păr.

Legate de: Cele mai bune produse de par de barbati pe piata de azi

Programați reglajele regulate

Timpul este alături de evlavia (sexul). Ceea ce separă un atlet profesionist de un hobbyist de weekend este practica și dedicarea; ceea ce separă un bărbat bine îngrijit de un începător este întreținerea. Nu ajungeți la eșaloanele superioare fără a pune în lucru. Un stilist bun va recomanda, probabil, o întâlnire la fiecare 4-6 săptămâni pentru a vă menține în căutarea dandy, dar verificați-vă cu a ta înainte de a pleca pentru specificul de intretinere.

Scenariul cel mai greu : Deci ai o tunsoare proastă? Vestea bună este că va crește. Cealaltă veste bună este că poți rezolva. Vestea proastă este că repararea unei tăieturi necorespunzătoare necesită o abilitate serioasă - cu alte cuvinte, rezolvați-o de tipul pe care ar fi trebuit să-l faceți în primul rând și nu-l încercați singur decât dacă intenționați să mergeți cheltuit de Bruce Willis .

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării