Inspirați cu aceste 50 de moduri de a stripi rock pentru aproape orice ocazie

Anonim

Stripesul a fost o capsulă pentru bărbați pentru aproape oricând, dar nu toate dungile sunt create egale. Rocking un aspect dungi este de a alege dreptul de potrivire pentru tipul de corp, potrivirea tinuta dvs. în consecință și găsirea unui echilibru între îndrăzneț și conservatoare.

Avem o bucată interioară în care să purtați dungi, plus o galerie de inspirație dacă aveți nevoie de puțină încurajare.

Stripes cu costume

Cea mai ușoară modalitate de a încorpora dungi în îmbrăcăminte este, bineînțeles, costumul de pantofi. Costumul cu pinstripe este o sculptură corporativă, dar în aceste zile se face, de asemenea, călătorii în treburile out-of-the-office. Nu mai este o afacere ca de obicei pentru costumul cu pinstripe - este acum un aspect plin de farmec, sartorial care poate fi surprinzător de modern și aventuros. Iată cum să o purtați:

  • Du-te pentru o cămașă de culoare solidă, dacă doriți ceva simplu și elegant. Potriviți culoarea cămășii cu culoarea pinstripului pentru a trage privirile împreună. Încetați totul cu o cravată ușoară.
  • Dacă doriți să ieșiți în evidență, luați curajul cu dungi pe dungi. Da, puteți amesteca o cămașă dungată cu un costum dungat (dar nu mergeți nicăieri lângă o cravată dungată, dacă faceți), cu condiția să evitați combinarea dungilor de aceeași lățime.
  • Dacă dungile ² sunt prea înalte pentru gusturile dvs., dar tot vă simțiți puțin frisky, încercați în schimb o cămașă de gingham cu o cravată solidă.

Smart casual

Mai intai trebuie sa iti dai seama ce este casualul casual, si in primul rand, si, norocos pentru tine, am scris deja un ghid care sa te ajute sa faci asta. Pe scurt, ceea ce căutați sunt blazere, cămăși cu buton, tei, chinos, denim întunecat și pantaloni scurți personalizați. Încălțămintea obișnuită poate fi cea mai mare parte de la Oxfords la Converse, în funcție de ocazie, dar nu trebuie decât să vă îndepărtați de orice se pare că aparține gimnaziului. Există mai multe moduri în care puteți incorpora dungi într-un aspect casual inteligent:

  • Când vine vorba de tricoturi și tricouri, du-te pentru dungi orizontale. Dunga clasică Breton este perfectă pentru un aspect care străbate linia dintre forma și relaxat. Rețineți că veți dori să vă îmbraciți pentru tipul de corp. Dungile orizontale sunt cele mai potrivite pentru bărbații cu cadre înalte, subțiri. Corpurile mai scurte și / sau mai grele vor fi accentuate în toate modurile greșite de dungi orizontale.
  • Cu dungi verticale subțiri sunt calea de parcurs. Cu cât banda este mai largă, cu atât este mai puțin elegantă. Un cămaș care amestecă dungi de diferite greutăți și culori este o opțiune sofisticată. Dungile verticale creează iluzia înălțimii și fac ca corpul să arate mai raționalizat sau mai subțire.
  • Mai mulți bărbați dandenți ar putea dori să experimenteze cu pantaloni dungi. E posibil, cu condiția să ai încrederea să o retragi și să iei în considerare cu atenție restul costumului.

Plaja relaxată

Stripele au fost practic făcute pentru plajă. Asociațiile nautice le fac o alegere perfectă pentru o zi de relaxare pe apă sau pe apă. În acest moment, aspectul dvs. este atât de obișnuit încât aveți libertatea de a face tot ceea ce doriți, dar există încă câteva reguli care merită urmate:

  • Dungile albastre și albe funcționează cel mai bine. Este un aspect clasic. Nu poți greși.
  • Alegeți pantaloni scurți sau tricouri cu dungi, dar nu ambele. Doar pentru că sunteți întinși pe nisip, bucurându-vă de soare și de surf (sau îmbrăcați ca să arătați că ați putea fi), nu înseamnă că puteți renunța la toate sentimentele de decor.

Faceți clic pe galeria de inspirație a băieților care face dungi chiar pentru mai multe idei despre cum să rock acest aspect.

1/50

2/50

3/50

Articole Interesante

Este timpul ca fiecare om să învețe diferența dintre formală și semi-formală

Brand-urile de costume care domină jocul Sartorial de astăzi

Ryan Reynolds dovedeste de ce este regele stratului

Moda scandaloasă a lui Jared Leto continuă să deranjeze omenirea