A deveni agresată de către colegii tăi te face o persoană mai bună mai târziu în viață

Anonim

Cresterea, lupta cu fratii tai nu este atat de mult un drept de trecere ca o slujba de zi cu zi. Și în timp ce mulți frate mai tânăr au fost agresați nemilos de surorile sale mai mari și mulți dintre ei au fost mereu iritați de simpla prezență a fratelui ei de drăgălaș, se pare că acest conflict te face o persoană mai bună.

Un studiu de cinci ani de la Universitatea din Cambridge a arătat că un pic de tensiune familială este de fapt bun pentru copii.

Teste incluse, "observații video ale copiilor care interacționează cu părinții, frații, prietenii și străinii; interviuri și chestionare efectuate cu părinții, profesorii și copiii înșiși; și diverse evaluări menite să testeze aptitudinea copiilor cu limba, abilitățile lor de planificare, memoria de lucru și controlul inhibitor ", ( Universitatea din Cambridge ).

Desi cercetatorii au avertizat ca rivalitatea intensa a fratilor poate avea ca rezultat "probleme comportamentale in viata", s-au aratat forme mai usoare pentru a stimula dezvoltarea mentala si emotionala a fratilor, pentru a-si creste maturitatea si pentru a-si imbunatati abilitatile sociale.

"Unul dintre motivele cheie pentru aceasta pare să fie faptul că un frate este un aliat natural. Ele sunt adesea pe aceeași lungime de undă și sunt susceptibile de a se angaja într-un fel de joc prefăcut care ajută copiii să dezvolte o conștientizare a stărilor mentale "( UOC ).

Dr. Claire Hughes, a cărui înțelegere socială și viața socială acoperă rivalitatea frățească, a declarat pentru Guardian : "Frații mai combativi sunt și cu cât mai mult se susțin și cel mai mare îl pune pe cel mai tânăr, cu atât mai mult leagă lecții complexe despre comunicare și subtilitățile limbii ".

Ca rezultat, deși frații mai mici nu au putut să exprime cât mai multe stări emoționale ca frații lor mai mari la vârsta de trei ani, până la vârsta de șase ani înțelegerea lor socială a crescut rapid și au vorbit despre emoții la un nivel similar.

După cum arată alte studii, asertivitatea este adesea cea mai bună formă de apărare - ceva pe care Hyena Pups și-a demonstrat atât de generos.

Cu alte cuvinte: frații mai tineri ai lumii ar trebui să le mulțumească fraților lor mai vechi "opresivi". CÂT MAI CURÂND POSIBIL.

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever