Parfumul Parisian de la Givenchy este mirosul dulce de evadare

Anonim

Fiecare om de stil merită o pauză. Un moment pentru a opri, a respira și a lua ceva timp. Parfumurile celor mai recente bărbați de la Givenchy vă dau tocmai asta, într-o "Parisian Break".

Imaginați-vă acest lucru: un om care își lasă viața agitată în spatele unei escapade încântătoare de-a lungul râului Sena. Turnurile se întorc, iar trecătorii sunt fascinați în aceeași măsură de nemulțumirea și eleganța sa, întrucât nu pierde din vedere ceea ce este cel mai important: maniere și stil bun.

Givenchy's Parisian Break este traseul proaspăt, lemnos rămas în urma acestui domn - mirosul dulce de scăpare. La început, parfumul Parisian este fără îndoială dulce, cu o strălucire naturală a amestecurilor de petitgrain de lamaie și o lingură proaspătă, aproape sărată de menta nepaleză.

O inimă aromatică a salvei extinde prospețimea parfumului, dezvăluind ca un zâmbet fermecător într-o lemnoasă senzuală, dulce vorbit de vetiverul haitian elegant și ambroxanul.

Sticla în albastru deschis, de culoare deschisă, este decorată cu o schiță din Sein, lângă l'Ile de la Cité, unde se află catedrala Notre Dame.

Departe de artele vieții lumești, pauza pariziană a lui Givenchy este pentru gentlemanul care călătorește, care dorește o libertate intensă, o insuctanță fără limite și o formă de predare. Nimic nu este o zi bună.

Articole Interesante

Cum sa pantofi rock fara sosete daca vrei sa arate ca un rege sartorial

12 cele mai stilate vedete ale săptămânii [03.07.15]

Acestea sunt cele mai bune produse de păr pentru bărbați

Gentleman's Modern Loft De Martin Architects