Parfumul Parisian de la Givenchy este mirosul dulce de evadare

Anonim

Fiecare om de stil merită o pauză. Un moment pentru a opri, a respira și a lua ceva timp. Parfumurile celor mai recente bărbați de la Givenchy vă dau tocmai asta, într-o "Parisian Break".

Imaginați-vă acest lucru: un om care își lasă viața agitată în spatele unei escapade încântătoare de-a lungul râului Sena. Turnurile se întorc, iar trecătorii sunt fascinați în aceeași măsură de nemulțumirea și eleganța sa, întrucât nu pierde din vedere ceea ce este cel mai important: maniere și stil bun.

Givenchy's Parisian Break este traseul proaspăt, lemnos rămas în urma acestui domn - mirosul dulce de scăpare. La început, parfumul Parisian este fără îndoială dulce, cu o strălucire naturală a amestecurilor de petitgrain de lamaie și o lingură proaspătă, aproape sărată de menta nepaleză.

O inimă aromatică a salvei extinde prospețimea parfumului, dezvăluind ca un zâmbet fermecător într-o lemnoasă senzuală, dulce vorbit de vetiverul haitian elegant și ambroxanul.

Sticla în albastru deschis, de culoare deschisă, este decorată cu o schiță din Sein, lângă l'Ile de la Cité, unde se află catedrala Notre Dame.

Departe de artele vieții lumești, pauza pariziană a lui Givenchy este pentru gentlemanul care călătorește, care dorește o libertate intensă, o insuctanță fără limite și o formă de predare. Nimic nu este o zi bună.

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării