Ceasuri de mare valoare bărbați atunci când aveți între 1.000 $ și 2.000 dolari pentru a cheltui

Anonim

Nu face nici o greseala, sunt multe de atins in gama de ceasuri pentru barbati sub $ 2.000. Designul, mișcarea și moștenirea mărcii au un rol important în această arenă și suntem aici pentru a vă arăta unele dintre cele mai bune bang-uri pentru dolarul pe care îl puteți oferi.

SevenFriday V3 / 01

V3 / 01 de SevenFriday este una dintre cele mai ciudate metode de a spune timpul pe care îl veți vedea în acest grup de prețuri. Folosind principiul "Additioner Principiul", orele se aseamănă cu un disc la mijlocul marcat cu +0, +4 și +8, iar indicatorul de 120 de ore marcat de la 0 la 4. Realizat de Miyota 82S7 foarte respectat și dur, ceasul include un indicator de zi / noapte și un disc secundar care funcționează și pe principiul auxiliar pe care îl folosesc orele. De asemenea, este de remarcat construirea ceasului care joacă cu elemente vizuale și materiale pentru a face un aspect foarte futurist pentru prezența încheieturii mâinii.

A CUMPARA

Alpina Seastrong Diver 300 Automată

Alpina Seastrong Diver 300 Automatic este un ceas de scufundare foarte funcțional, cu cadranul său incredibil de lizibil și mâinile mari. La 300 m rezistență la apă, este cu siguranță un instrument făcut pentru a fi folosit în apă și este, de asemenea, un obiect al frumuseții din apă. Ca un indiciu pentru ceasurile tradiționale, Seastrong Diver 300 Automatic este alimentat de o mișcare mecanică AL-525, cu auto-înfășurare, cu rezervă de putere de 38 de ore. O ofertă puternică de ceas de scufundare din această categorie de preț cu o marcă comercială.

A CUMPARA

Frederique Constant Horological Smartwatch

Horological Smartwatch este un ceas conectat care își afișează informațiile prin mâini, nu prin afișare digitală. Acest lucru face ca un design să facă ceasul mult mai subevaluat și mai elegant decât cele mai multe smartwatch-uri de pe piață. Acționat de tehnologia Motion X în mișcarea MMT-285, Horological Smartwatch este în continuare diferențiată de contemporanii săi cu o durată de viață de 25 de luni, care este alimentată de o baterie de ceas tradițională. Acesta este capabil să vă urmărească obiectivele de fitness, precum și posibilitatea de a sincroniza timpul cu telefonul conectat - nu trebuie niciodată să setați timpul, chiar și atunci când călătoriți.

A CUMPARA

Junghans Max Bill automat

Aplicând principiile designului Bauhaus în ceasuri, Max Bill Automatic aduce un omagiu ceasurilor și ceasurilor de mână create de om pentru marca. Un pictor extraordinar, sculptor și designer de produs, Max Bill și-a lăsat amprenta pe o colecție de ceasuri, care prezintă o sumă uimitoare de simplitate și eleganță. Max Bill Automat este fabricat în Germania și este un ceas mecanic, care nu arată decât ore, minute și secunde, cu un cadran negru și un carcasă din oțel inoxidabil de 38 mm. Referința 027 / 3400.00 este cea pe care o cauți.

A CUMPARA

Longines Conquest Heritage

Pentru acuratețea istorică în acest grup de prețuri, este greu să treci printr-un patrimoniu Longines Conquest. Bazându-se pe modele din anii 1950, Conquest Heritage este o reproducere fidelă până la dimensiunea cazului de 35 mm și chiar și cristalul utilizat în construcția sa cunoscută sub numele de cristal hesalite. Locuindu-vă o mișcare mecanică, cu auto-înfășurare în carcasa din oțel inoxidabil, Conquest Heritage vă va mulțumi pe cei care iubesc aspectul de epocă.

A CUMPARA

Laco Fliegeruhr tip B, Dortmund

Laco are o istorie lungă în producerea celebrului ceas de pilotaj - istoric mare, lizibil și precis pentru piloții din anii 1930 și 40. Modelul Fliegeruhr Type B Dortmund este cu siguranta mare, venind la un diametru de 45 mm. Cadranul este aspectul iconic tip B cu minute care marchează partea exterioară a cadranului și orele de pe un inel interior, ceea ce face orele și minutele ușor de citit. Fliegeruhr Type B Dortmund este alimentat de o mișcare manuală a ranilor mecanice, care leagă senzația de vintage a piloților ceasul împreună.

A CUMPARA

Oris BC3 Avansat - Ziua Data

Continuând cu tema ceasurilor piloților, Oris BC3 Advanced - Day Day este mai modernă în aspectul său, cu un design cu carcasă unghiulară și cu o gardă coronală. Acesta este disponibil în mai multe moduri diferite, printre care unul cu vârstă îndelungată, un cadran albastru și un carcasă neagră, negru și cadran. Realizat de o mașină mecanică cu autoînfășurare Sellita SW 220-1, data de zi avansată BC3 este un ceas ceas, care este extrem de versatil și reprezintă o valoare bună pentru bani; o alegere înțeleaptă pentru cei care caută un ceas care este pur și simplu binefăcător cu performanțele de zi cu zi.

A CUMPARA

Casio G Șoc MR G

Atenție la "cuțitul armatei elvețiene" din lumea ceasurilor, seria MR-G de la Casio este una dintre cele mai multe ceasuri multifuncționale de pe planetă. Dispune de Dual Dial World Time, care afișează simultan două fusuri orare alături de un cronograf, cronometru și o lumină LED pentru vizionarea în timpul nopții și alarme. Cuprins în titan cu greutate redusă, cu brățară, construcția Tough-Movement și structura Clad Guard înseamnă că poate dura cel mai greu de lovituri și continuă să păcălească. Funcțional și dur, cu aspect bun la pornire, MRG-G1000D-1A este tot ceea ce aveți nevoie.

A CUMPARA

Stowa Marine Original

Reminiscendu-se de un ceas de la începutul secolului al XX-lea, Stowa Marine Original este produs în Germania și pune ceasul de buzunar de epocă pe încheietura mâinii. Cadranul său alb și cifrele arabe fac ca ceasul să fie extrem de ușor de citit, în timp ce acesta se găsește în carcasa din oțel inoxidabil, fiind o unghi manuală Unitas 6498-1, o mișcare de stil de ceas de buzunar fiabilă care leagă patrimoniul acestei piese împreună.

A CUMPARA

TAG Heuer Formula 1

Dacă există un ceas care ar trebui să lanseze o colecție, probabil că ar fi așa. TAG Heuer Formula 1 este o piesă grozavă pentru a începe pe oricine în călătoria lor de horologie. Dispune de o brățară din oțel inoxidabil, un cadran negru și rezistență la apă de 200 m. Este un ceas chintesent de zi cu zi, perfect cu ceva casual sau ceva mai formal.

A CUMPARA

Tissot Seastar 1000 Powermatic 80

Un alt scafandru cu un aspect bun și un preț excelent este Tissot Seastar 1000 Powermatic 80. Ceasul combină stilul scafandrului bine cunoscut cu o mișcare interesantă și este echipat cu o carcasă din oțel inoxidabil și curea de cauciuc. Seastar 1000 are o rezistență la apă de 300 de metri și este dotat cu un cadran ceramic și accente de culoare albastră, care dau un pic de pop la cadranul negru. Sub carcasă se află mișcarea Powermatic 80, cu o rezervă de putere de 80 de ore, neobișnuită într-un ceas din acest interval de prețuri, dar cu siguranță foarte binevenit.

A CUMPARA

Christopher Ward C9 5 zile automat

Un ceas drăguț cu un răsucire, Christopher Ward C9 5 Day Automatic este un ceas de elită incredibil de preț, cu origini britanice. Ceea ce face acest lucru în afară de orice altceva este mișcarea sa. SH21 adăpostit într-o carcasă din oțel inoxidabil are o rezervă de putere de 5 zile, practic nemaiauzită la acest punct de preț. Împreună cu un cadran albastru și o curea maro, acesta este un ceas cu aspect deosebit, cu o mișcare inovatoare pe care orice om se poate îndrăgosti.

A CUMPARA

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor