Grooming Brands nu știați au fost australian

Anonim

Șansele sunt că, dacă citiți acest lucru, plătiți deja o atenție destul de mare pentru îngrijirea dvs. și pe bună dreptate. Cu toate acestea, prea mulți oameni se încadrează în capcana fie de a cumpăra produse de îmbrăcăminte de la magazinul de la magazinul lor local, fie de a plăti sumele exorbitante pentru îngrijirea pielii de designer de la un magazin strălucitor.

Din fericire, ca și în cazul alcoolului, al îmbrăcămintei și al oricăror alte lucruri care merită să aibă, o mulțime de artizani pasionați de aici chiar în Australia au început să schimbe jocul, producând produse de înfrumusețare care sunt accesibile tuturor bărbaților aflați sub .

PATRICKS

Un concurent de clasă mondială

Slicker decât oricare alt produs de păr pe care îl veți găsi vreodată pe un raft de supermarketuri, PATRICKS a urcat lumea de îngrijire a bărbaților de lux cu o aromă distinctă de fler și masculinitate. Omul din spatele numelui este localul Bondi și antreprenorul, Patrick Kidd. După ce și-a păstrat propriul frizer și a mărturisit că bărbații trebuie să folosească în mod continuu produse mediocre, Kidd a hotărât să se angajeze în căutarea propriei perfecțiuni. Linia PATRICKS a produselor de coafat a fost în cele din urmă născută cu o dedicare serioasă pentru a oferi estetica și vitalitatea părului impecabil printr-o formulă secretă. În afară de produsele pentru coafură, PATRICKS face șampon și balsam cu comercianți internaționali de renume, de la MR PORTER la Barneys NY.

A CUMPARA

Gentlemen's Brand Co

Un accent pe atenția la detalii

Gentlemen's Brand sa aflat în fruntea scenei Aussie Grooming pentru puțin timp acum și motivul pentru care se bazează în mare măsură pe devotamentul lor față de fiecare ingredient pe care l-au pus în produsele lor. Oferta lor generală este o gamă de produse de îngrijire a pielii, care sunt frumos făcute, dar relativ simple. Gândiți-vă la un hidratant zilnic care conține păianjen Kakadu cu păduri sălbatice, ulei macadamia biodinamic și uleiuri botanice organice din întreaga țară.

A CUMPARA

Uppercut Deluxe

Născut dintr-o lipsă de alegeri fiabile

După cum ți-ar spune cineva care a avut o coafură în nurosuri, pământul produselor de îngrijire a părului pentru bărbați era relativ baron. Uppercut sa născut din acest vid, produs de doi Queenslanders care au fost frustrați de lipsa de produse locale de calitate pentru a se potrivi cu frizerie veche-școală au vrut să ruleze. Restul este istorie, și Uppercut este una dintre cele mai populare îngrijirea părului (și acum, îngrijirea pielii) se întinde în Australia. Șansele sunt că ați văzut o vânătoare superioară vândută în cel puțin un magazin sau frizerie, dar nu faceți nici o greșeală. Este încă un echipament de calitate.

A CUMPARA

Charles + Lee

Noul copil din bloc

Un nou absolvent pe scena, Charles + Lee a explodat pe scena cu aproximativ un an in urma, cu scopul de a face ingrijirea pielii eficienta, accesibila si, cel mai important, fara jargon de marketing sau rahat, sub orice forma. Gama completă a lui Charles + Lee este fără cruzime, fabricată în Melbourne din ingrediente naturale organice și realizată numai cu ulei de palmier certificat RSPO. Ce mai puteți cere?

A CUMPARA

Alchemist gros

Proiectat pentru ambele sexe

În timp ce Grown Alchemist este mai mult un brand de îngrijire a pielii pentru ambele sexe, întreaga lor filosofie îi face să merite o mențiune la fel. Alchemistul Grown combină o dorință hotărâtă de a injecta cele mai bune produse botanice în toate produsele lor, cu o determinare științifică acerbă, care controlează fiecare aspect al gamei Grown Alchemist. Chiar și materialele din sticlă sunt alese cu grijă pentru a se asigura că nimic nu contaminează preparatele artizanale alese.

A CUMPARA

Hunter Lab

Făcut pentru a fi simplu și eficient

Un alt brand din Melbourne, Hunter Lab, sa născut din dorința de a face din pielea bărbaților o îngrijire simplă, masculină și eficientă încă o dată. Infuzată de stilul și ambalajul care ar putea ieși dintr-un loc ca Melbourne, întreaga gamă a lui Hunter Lab este menită să restaureze chipul omului la producătorul de bani ar trebui să fie prin utilizarea celor mai bune ingrediente naturale.

A CUMPARA

Regele Brown

Un favorit australian

La fel de notoriu ca și omologul său scalat, King Brown Pomade devine rapid un brand favorit de pomadă în jurul barierelor și băilor din Australia. Fiecare tavă a regelui Brown se toarnă în Australia, cu o gamă de finisaje clasice și matoase disponibile pentru a se potrivi gusturilor dvs. speciale.

A CUMPARA

Milk & Co.

De la omul care deține numeroase medalii olimpice de aur

În ciuda a ceea ce am spus mai devreme despre brandurile supermarket-urilor, nu există nici o îndoială că Milk & Co, creierul campionului olimpic australian Michael Klim, a făcut valuri în lumea bărbaților pentru îngrijirea tenului în ultimii 9 ani. Încă făcute în Australia și făcute din 95% ingrediente naturale, marine, Milk & Co oferă o gamă perfectă de nivel de intrare pentru orice bărbat care dorește să înceapă să aibă grijă de pielea sa fără a sparge banca.

A CUMPARA

bravură

Legătura vikingă

Valor ia abordarea Viking pentru îngrijirea bărbieritului și a bărbii, după cum o demonstrează ambalajul cu teme nordice. Ce înseamnă abordarea Viking? Înseamnă produse naturale, organice și atemporale care aprobă rasul tradițional cu perie și razor. Fiecare produs Valor, de la săpunul de bărbierit până la spălarea corpului, este fabricat manual în Byron Bay și fără ulei de palmier, arome chimice, parabeni sau agenți de spumare sintetici.

A CUMPARA

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever