Gucci de Charlie Sheen Inspirat Camp-guler cămăși fac o revenire

Anonim

Adu-ti aminte de doi si jumatate de barbati ? Charlie Sheen și Jon Cryer și relația lor frățească disfuncțională. Nu uitați de topirea nebun a lui Charlie Sheen, care a dus la dispariția ulterioară a spectacolului. Tricourile lui Charlie erau probabil cea mai memorabilă parte pentru noi. Era ceva dintr-o alee de bowling din 1980 în America Centrală undeva.

Se pare că acum moda (așa cum se întâmplă mereu) a venit în cerc plin. Gucci și-a lansat propria lor cămăruță americană / garaj auto-inspirat, pentru a sărbători acest moment (nu chiar). Tricourile au o bandă albă / albă îndrăzneață, tuburi roșu și albastru și patch-uri de marca Gucci pe față.

Tricourile de bowling inspirate de retro au făcut o revenire destul de mare, iar opțiunea elegantă a lui Gucci te-ar putea tentă să te alături ligii locale.

Acest specimen cu maneci scurte va face cu siguranță o declarație îndrăzneață în orice garderobă în lunile mai calde sau păstrați-l la îndemână pentru următorul soareé inspirat de Grease. Acesta poate fi al tău de la MR.PORTER pentru un leneș AU $ 1, 044.

CUMPĂRĂ ACUM

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor