Guerlain L'Homme Idéal: intens, senzual și rafinat

Anonim

Magia se întâmplă când puneți doi parfumeri iconici într-o cameră. Sau cel puțin atunci când Guerlain a creat Thierry Wassy și Delphine Jelk, au colaborat la parfumul bărbaților francezi, L'Homme Idéal.

Înălțătoare și oarecum magnetică, Guerlain L'Homme Idéal combină migdala impresionantă cu mirodenii și o bergamotă distinsă pentru un miros lejer și totuși oriental, care vă captează cu adevărat atenția asupra pribegiei.

Miezul L'Homme Idéal este imbogatit de un trandafir elegant bulgaresc, un amestec fascinant de note din piele, tonca si lemn de santal si in cele din urma inalte de tranzita si faimoasa tinctura de vanilie pe care Guerlain a devenit atat de renumita.

De fapt, Guerlain este, de asemenea, una dintre puținele case de parfum care utilizează această tinctură de vanilie, un ingredient cheie obținut de laboratorul Orphin, care folosește o tehnică care constă în tăierea păstăirii în bucăți mici și pătrunderea în alcool, până când parfumul intră o frumoasă culoare chihlimbar cald.

"Reproducerea cu adevărat a vopselei originale de vanilie și a fațetei sale inopinate siropă, sporește și înnobilează întregul parfum, de sus în notele de bază", spune Master Perfumer Thierry Wasser.

Conținut într-o sticlă de culoare tufă masculină, cu umeri pătrați, Guerlain's L'Homme Ideal este un fel de miros seducător și admirabil care va transforma, fără îndoială, capul prietenilor și iubitorilor.

Legate de: 5 parfumuri esențiale Woody pentru bărbați
Asociat: 5 parfumuri esentiale orientale pentru barbati

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever