Un ghid pentru cumpărarea parfumului perfect de iarnă

Anonim

Așa cum oamenii își schimbă hainele cu schimbarea anotimpurilor, alternarea parfumului este la fel de importantă.

De ce așa, întrebi? În cazul în care parfumurile de vară sunt de preferință proaspete și revigorante, parfumurile de iarnă ar trebui să se înfășoare în jurul tău ca o esarfa cașmir în timp ce invocă sentimente de căldură împotriva pielii tale.

Fiind în faza de tranziție a lunilor mai reci, acum este momentul perfect pentru a explora aceste mirosuri proaspete noi și pentru a introduce un miros distinct de îndrăzneț care vă va îmbunătăți drastic garderoba.

Unde să încep

Căldura provoacă parfumarea pentru a elimina pielea, intensificând orice parfum pe care îl purtați. De aceea vă recomandăm ca parfumul să fie întotdeauna aplicat pe punctele de puls, deoarece acesta este locul unde pielea este mai caldă. De asemenea, v-ați întrebat vreodată de ce citricele dvs. clare persistă în timpul verii, dar nu se deplasează în timpul iernii? Există câteva motive pentru acest lucru.

În primul rând, ne acoperim corpul mai mult în timpul iernii, astfel încât pielea noastră nu este la fel de expusă. Datorită aerului mai rece, un parfum nu va difuza, de asemenea, în jurul vostru, precum și în anotimpurile mai calde. Parfumul aderă de asemenea la pielea umedă, iar în vreme rece, pielea este în mod natural mai uscată. Prin urmare, acesta este timpul perfect pentru a explora parfumurile mai bine conduse.

Toți parfumurile de toamnă ar trebui să aibă în continuare o crocantă pentru ei, pentru a căuta parfumuri aromatice sau fougere. Când temperatura scade și mai mult, gândiți-vă la parfumurile bogate în lemne - cele care vă fac să vă simțiți ca și cum ați fi în fața unui foc de tabără răcnet care alăptează un singur whisky de malț.

Cele mai bune parfumuri pentru lunile mai calde

P Frapin și Cie 1697

Ca un tribut adus bunicului ei, Pierre Frapin, Béatrice Cointreau a inceput sa-l recreeze pe Frapin et Cie pentru a recrea simtul intim al casei ei din copilarie. Colecția de parfumuri este roșie de căldură, fructe, flori, mansarde și plăceri simple din copilăria ei care au colorat sufletul familiei în inima regiunii Cognac. 1697 este un parfum bogat și, bineînțeles, îmbelșugat, cu note picante de rom, piele și coniac.

Feuilles de Tabac De Miller Harris

Acesta este singurul parfum pe care fiecare om trebuie să îl dețină. Vă garantez că fiecare femeie va dori să vă dăuneze gâtul dacă purtați acest parfum. Am lucrat pentru Miller Harris la Londra și mi-ar plăcea acest parfum numai bărbaților pe care i-am considerat vrednici de a da această putere.

Miller Harris este o marcă artizanală din Londra, iar parfumul Lyn Harris creează un parfum inspirat în mod tradițional de o înclinație modernă. Feuilles de Tabac este cald și ușor medicinal, cu frunze de tutun, ulei de cacao de Cascarillo și patchouli din Malay. Gentleman, aplicați cu prudență. Doamnelor, feriți-vă dacă bărbatul vostru poartă acest parfum.

Negru De Comme de Garcons

Negrul este parfumul ideal pentru iarna dacă nu vă este frică să fiți îndrăzneți în alegerea dvs. de parfum. Este fum, întuneric și ca cele mai multe parfumuri Comme de Garcon, foarte neobișnuit. Piele, gudron de mesteacăn și lemn de piper face acest parfum dependență, dar în mod ciudat calmant. Dacă îți plac parfumurile marine ușoare, Black nu este pentru tine.

Sfaturi pentru a face parfumul dvs. de iarna ultimul

Există cinci sfaturi cheie pentru a obține cele mai bune din mirosul de iarnă și nu ia știința rachetelor.

# 1 Alege un parfum mai gros
Parfumurile mai grele sunt mai bune cu tăierea prin aerul rece și uscat.

# 2 Utilizați o spălare sau un deodorant de corp
Ceea ce nu vreți vreodată sunt două mirosuri puternice de a vă ciocni și de a vă compromite unul pe celălalt. Utilizați o spălare neutră a corpului sau deodorant pentru a vă asigura că numai parfumul este steaua spectacolului.

# 3 Îndepărtați pielea înainte de aplicare
Fie că este vorba cu un hidratant de potrivire sau unul nebătător, fie vă va ajuta. Preferatul meu pentru bărbați este hidratarea într-o cutie, cum ar fi vaselina. Este foarte masculin - pur și simplu pulverizați și plecați. Nu este nevoie să frecați.

# 4 Aplicați-vă parfumul la eșarfă sau la păr
Acest lucru va reitera mirosul în locurile în care contează cel mai mult la data (datele) dvs. potențial (e).

# 5 Alegeți un parfum sau parfum în lunile răcitorului
Acest lucru se va opune frigului mai bine decât colonia pentru lunile mai calde.

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării