Un ghid pentru cele mai tari branduri de tenis pe planeta

Anonim

Dar ceea ce a pornit ca o simplă tendință - adică amestecul de lux cu uzură activă - sa transformat într-un fenomen de modă pentru bărbați. Iar umilitul bărbat a jucat un rol important. Nu din vremea anilor nouăzeci, obezitatea a fost atât de importantă pentru canonul bărbaților. Dar în Noughties, ele sunt sofisticate și chic. Și avem casele europene de modă și câteva branduri de sport de stil, pentru a le mulțumi pentru asta.

SHOP: Magazinele noastre preferate de adidași

Cumpara SNEAKERS @ END CUMPARA SNEAKERS @ MR PORTER

Cunoașteți-vă noțiunile de bază

După cum sugerează și numele, tipurile de bază sunt cele pe care le-ați putea ridica cu ușurință în retailerul local și ardeți după 12 luni de uzură. De obicei, realizate din pânză sau piele pentru edițiile speciale, elementele de bază variază de la vârfurile superioare la cele mici, dantele sau alunecoase, iar Converse și Vans sunt branduri populare.

Sunt ieftine și clasice, și nu prea cred prea mult. Păstrați aceste lovituri pentru zilele obișnuite cu o tee, blugi sau chinos și pantaloni denim - nu suficient de lux pentru croitorie.

Retro OG Sport Sneaker

Adidații retro sunt atribuite pentru adidașii care au reapărut în ultimii ani. La fel ca elementele de bază, ele oferă o siluetă atemporală și sunt confortabile, dar ele diferă de la spus, Chucks în termeni de margine de ansamblu. Aspectul lor de epocă îi face pe candidații suedezi perfecționați ca pe o piele clasică.

Dar culoarea este locul unde strălucește sportul retro. Încercați branduri și modele precum New Balance, Nike Air Max 90 și Reebok Pump, într-o serie de combinații de culori. Îmi place potrivirea de culoare complementară și analoagă pentru un pantof perfect, sub blugi și cămăși. Pentru costume și blazere, păstrați îmbrăcămintea neutră în ton, dacă doriți picioare retro colorate. În caz contrar, amprentele gri, maro și negru pe pantofi sunt minunate și se joacă în jurul lor cu potrivirea părților colorate ale îmbrăcămintei cu pantofii dvs., de asemenea.

Pantofi noi sport

Nike Dart Sock

Aceste adidași sunt de fapt concepute pentru activități intense în sală de gimnastică sau alergând în aer liber, deci aveți grijă. Noile modele sportive includ Nike Roshe Runs și Adidas Ultra Boost; tonurile lor hiper-colorate - portocaliu, verde și albastru - electrificarea dulapului omului comun - dacă este purtat corect.

Aceste adidași arătau foarte bine cu echipamentele "athleisure": pantaloni jogger, un bombardier neopren și tee. Stai departe de blugi relaxați, aglomerați pentru a evita să arate ca un bogat și simțul tradițional al pantalonilor de costum nu stau bine peste vibrația activă a acestor pantofi. Disponibil în nuanțe fluorescente, neutralul ajută la asamblarea acestor pantofi de gimnastică tehnică în uz casual.

Pantofi de Super Yacht

Saint Laurent

Pantofii de yacht de lux iau loviturile principale de sport într-un nou nivel de lux, permițând bărbaților să poarte vestimentare cu o îmbrăcăminte inteligentă. Deși versiunile elegante păstrează aceeași siluetă și aceeași funcție ca și cele precedente, etichetele precum Givenchy, Valentino și Saint Laurent își construiesc în piele de crocodil, ponei de ponei și pietoni - făcând o piele de vacă de dor.

Prețul acestor adidași le face piese de investiții și ar trebui tratate cu o îngrijire meticuloasă - așa cum ați face și cu pantofii de îmbrăcăminte. Nu le purtați niciodată la sala de gimnastică și păstrați-vă echipamentul la același nivel cu standardul sofisticat; strălucirea acestor pantofi așezate inteligent sub un aspect casual. Optați pentru un tee sau un pulover sub jachetă în loc de un buton cu cămașă, iar pantalonii tăiați fără șosete adaugă o margine extra.

Avant-Garde "hectic" adidasi

Stilul futurist al adidaților de avangardă înseamnă că trebuie să ai grijă să ai dreptate. Nu pentru toate tipurile de stil pentru bărbați, pantofii - făcuți de Rick Owens și Yohji Yamamoto - sunt pentru cei obișnuiți cu linia de parâmă, cu aspect colorat, care este drapat și are o atingere supradimensionată.

Aceste cizme sunt adesea hi-top în siluetă și combină piei de lux cu țesături sport, tech pentru un hibrid de a lua pe tenis de lux. Ca și împerecherea de îmbrăcăminte pe care o doresc, culoarea acestor adidași este cea mai bună în negru și alb negru, permițând pantofii în formă de extraterestru și țesăturile lor din afara țării.

Legat de adidași cu costum este un bilet de om pentru libertatea Sartorial

1/24

Adidas

Un adevarat clasic, Adidas ofera performante, strazi si colaborari de lux. Există un adidaș pentru a se potrivi tuturor atunci când vine vorba de Adidas.

A CUMPARA

2/24

Converse All Star

În mod evident, obada originală, Converse All-Star este versatilă și durabilă.

A CUMPARA

3/24

Jack Purcell

Versiunea premium a versiunii clasice Converse All-Star. Disponibil în pânză și piele.

A CUMPARA

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene