Un ghid pentru îmbrăcăminte, dar adecvat pentru o înmormântare

Anonim

Arta de îmbrăcare adecvată pentru această ocazie este întotdeauna o afacere delicată, dar în nici un moment nu este mai delicată decât atunci când participă la o înmormântare.

Funeralele sunt ocazii de respect, iar o parte a respectului este îmbrăcarea corectă. De cele mai multe ori, stilul se referă la îmbrăcăminte pentru dvs., exprimându-vă personalitatea și prezentând abordarea unică a modei. Dar când vine vorba de ce poți purta la înmormântare, te îmbraci pentru familia decedatului și a decedatului.

Tinuta ta trebuie să fie o reprezentare a durerii tale, așa că mergi subtil, subtil și clasic.

Eticheta funerară

Eticheta funerară este un subiect care nu trece niciodată în mintea ta, până când dintr-o dată te găsești nevoie de ea. Cei mai mulți bărbați se rătăcesc prin înmormântarea la îndemână, sperând în cele mai bune, apoi uită de subiectul până când trebuie să treacă prin următoarea.

Dar nu sunteți cei mai mulți bărbați, așa că doriți să aflați ce se așteaptă de la un domn bine-comportat la o înmormântare. Este treaba ta să fii o sursă de sprijin în timpul unei perioade dificile, deci acționează cu tact, respect, sensibilitate și demnitate. Iată câteva instrucțiuni care trebuie urmate:

 • Dacă nu intenționați să participați la serviciul funerar, trimiteți o scrisoare de condoleanță. Nu trebuie să fie lung, dar trebuie să fie sincer. Și vă rog, secolul 21 sau nu, să nu scrieți un e-mail de condoleanțe sau un mesaj Facebook. Aceste circumstanțe necesită atingerea personală a scrierii dvs. de mână.
 • Dacă sunteți o familie sau un prieten apropiat al decedatului, plătiți o vizită în casa familiei pentru a vă exprima simpatia înainte de înmormântare. Oferiți-vă ajutorul într-un fel. Adu mâncare, astfel încât familia nu trebuie să se gândească la gătit în timp ce îndurera, îngrijorează sau îi face treburi pentru ei.
 • Dacă participați la o trezire sau la înmormântare și nu vă apropiați de familie, introduceți-vă și explicați cum îl cunoașteți pe cel decedat. Nu-i lăsați să ghicească în mod ciudat într-o perioadă dificilă.
 • Mergeți întotdeauna la înmormântare dacă puteți. Ele sunt incomode și emoționale, dar este o expresie importantă a respectului și umanității, iar familia nu va uita niciodată spectacolul de susținere.
 • Opriți telefonul smartphone în timpul serviciului. E-mailul dvs. și Candy Crush pot aștepta.
 • Nu întârzia, nu fi devreme, și nu fi deranjant.
 • Și în cele din urmă se îmbracă în mod corespunzător, ceea ce înseamnă

  .

  Citește mai departe

Imbracaminte de imbracaminte

Negru sau gri este singura cale

Culorile întunecate sunt o necesitate. Un costum negru este cel mai bun, urmat de gri închis și apoi de marina întunecată. Dacă nu dețineți un costum complet, purtați pantaloni roșii întunecați cu o cămașă și cravată și, cât mai curând posibil, puneți întrebarea de ce nu aveți un costum. Rectificați imediat situația.

Dacă înmormântarea este ținută într-o biserică, lăsați-vă jacheta în timpul ceremoniei. Dacă este ținut într-un climat cald, în afara și în timpul zilei, puteți lăsa jacheta off.

Nu participați niciodată la serviciile de înmormântare în blugi, tricou, adidași sau orice altceva pe care l-ați purta în ziua liberă. Chiar dacă alți bărbați prezenți sunt atroși în acest fel, rezistați nevoii de a merge ocazional, dacă nu ați primit instrucțiuni specifice de la familie pentru a face acest lucru.

Camasi si legaturi pentru o funerare

Alegeți cămășile albe sau negre cu legături simple

O cămașă de culoare albă este standard, dar o cămașă neagră, de asemenea, o opțiune acceptabilă. Atunci când este vorba despre gât, mergeți conservator. Materiale solide sau modele simple, în negru sau într-o altă culoare închisă și întunecată. Evitați orice cu modele puternice sau culori strălucitoare. Legăturile dvs. de noutate acoperite cu ochelari de martini sau pete de leopard vor trebui să rămână acasă.

Indiferent de echipamentul conservator pe care îl alegeți, asigurați-vă că hainele sunt presate, curate și fără miros, pantofii tăi sunt lustruiți și că ești bine îngrijit. O înmormântare nu este timpul să te îmbraci într-un mod care te face să iesi în evidență.

Finisaje Accesorii funerare Touch

Alege accesorii clasice negru, argintiu și gri

Luați în considerare temperatura și vremea când se îmbracă pentru o înmormântare. Alegeți articolele de îmbrăcăminte corespunzătoare, în special dacă vă aflați în aer liber. Planificați să purtați o haină negru lungă sau o haină roșie închisă dacă vremea este rece și aduceți o umbrelă întunecată dacă ploaia este în prognoză. Dacă ați adus o pălărie, nu o purtați în timpul serviciului.

De regulă, îmbrăcați-vă ca pe un interviu de angajare. Orice prea sclipitor nu este potrivit, așa că salvează buzunarul de mătase roz pentru o altă ocazie. Ne plac nuantele de afirmatie, dar stick cu ochelari de soare clasic pentru o inmormantare daca vor fi necesari. Bijuterii ar trebui să fie menținute la un nivel minim.

Un accesoriu cu care aproape că nu puteți merge prost este florile. Florile pot fi trimise sau aduse în casa funerară, în biserică sau în casa familiei decedatului. Atașați un card care să vă exprime simpatia. Diferitele credințe au tradiții diferite în ceea ce privește florile pentru înmormântări, deci determinați ce este potrivit înainte de a lua măsuri. Dacă familia cere donații în loc de flori, să-și onoreze cererea.

De fapt, onorează toate cererile familiei, chiar dacă (și mai ales dacă) vă cer să purtați cravată de noutate din sticlă martini.

CONFLICT: Diferența dintre formală și semi-formală a fost explicată

1/5

Burberry

A CUMPARA

2/5

REISS

A CUMPARA

3/5

Jil Sander

A CUMPARA

Articole Interesante

Zits sunt tendință la Săptămâna Modei bărbaților de la Milano din acest an

Joseph Gordon-Levitt a făcut cea mai mare greșeală în îmbrăcarea casualului inteligent

Tuxedo-ul lui Donald Glover a fost câștigătorul real al Emmy

Ziua 1 a LCM: Topman deschide săptămâna modei cu un bang