Un ghid pentru Brand-uri Jeans pentru Perfect Fit

Anonim

De la cowboy la hippies, indie rockers la jocks preppy, blugi sunt acel element de moda care a depasit timpul, genul si multe dulapuri de moda. De aceea, găsirea celor mai bune mărci de blugi pentru bărbați este în prezent oh-atât de importantă în zilele noastre.

Dar deschiderea blugilor de denim la mase nu înseamnă că o pereche vine în mod natural. Este nevoie de timp pentru a înțelege potrivirile și țesătura. După aceasta, vine identificatorul de marcă care se căsătorește perfect cu aspectele potrivite și de țesături. Sau, puteai doar să-ți dai blugi personalizate și făcute la masă.

Din fericire, există un ghid pentru cele mai bune mărci de blugi pentru bărbați, cercetați și scrise pentru dvs.

Înainte de a vă deplasa în cele mai bune branduri din denim, aruncați o privire la unele denimspirație. Selecția noastră de imagini ar trebui să aibă creierul ticăie pe ceea ce este cool și ce este prost atunci când vine vorba de blugi bărbați.

Denim de Vanquish

Bijuterii buni și artizani japonezi sunt ca două mazăre într-un pod, care nu ar trebui să vină ca un șoc atunci când verificați marca japoneză Denim de Vanquish. Un echipaj ambițios, și-au stabilit scopul de a "încorpora un ideal masculin elegant". În promovarea acestui scop, ele produc denim inspirat de stradă, care va fi la domiciliu cu combo-ul tău adidas / tee. Linia lor cea mai populară este o colaborare continuă cu Fragment, dar aceștia se întâlnesc frecvent - asigurându-se că denimul lor nu se stinge și are întotdeauna ceva ciudat de oferit oamenilor. Fiți atenți la colaborări noi pe parcursul întregului an pentru a vă împrospăta până la dulapul dvs. de streetwear (pentru că cerul vă interzice să vă prindeți purtând aceleași lucruri de două ori).

CUMPĂRĂ ACUM

Rag & Bone

Rag & Bone bazate pe NYC sunt mai tinere decât unii dintre concurenții lor, începând cu anul 2002, dar asta nu înseamnă că se vor scurta. Într-o lume a producției offshore, R & B produce încă unele dintre liniile lor din New York, folosind o margine superioară, fără eșec. Rag & Bone se inspiră din confecționarea curată a patrimoniului, dar oferă totuși zilnic un denim dur, pentru bărbații care nu au luxul de a sta pe scaunul de birou toată ziua. Inițial limitat la câteva magazine din Manhattan, Rag & Bone tocmai a aterizat în jos, astfel încât nu stresul asupra taxelor poștale - vă puteți pregăti într-o pereche la David Jones.

CUMPĂRĂ ACUM

Vrăjit

Probabil devine din ce în ce mai evident pentru tine că Japonia conduce lupta pentru a produce denim dur, care ar putea supraviețui Armaghedonului nuclear. Spellbound aparțin celui de-al treilea producător de denim din Japonia, Compania Domingo (merită de asemenea să căutați un kit non-denim). Stilul lor se află pe capătul dur al spectrului, făcându-le o alegere solidă pentru zilele grele în magazin sau pe bicicletă. Spellbound poartă cu mândrie eticheta Made in Japan, iar blugii lor sunt de obicei de 14oz, deci sunt o construcție versatilă la mijlocul greutății, care nu vă va dezamăgi în nici un climat sau timp al anului. Preț competitiv, atât de sigur merită o privire.

CUMPĂRĂ ACUM

Albam

Albam combină mâinile ferme de producție engleză cu denim albastru-chip selectat de la producătorii japonezi. Acestea oferă o selecție mică, curate, de denim, care nu are nici o cusătură fantezistă, ciocniri sau detalii care subminează ethosul lor non-nonsens, utilitar. Este un kit care se potrivește perfect zilei-zi și se face astfel încât să nu vă faceți griji că veți face oa doua călătorie în magazine în curând. Albam nu se află în niciun magazin din Aussie, totuși, săriți la domnul Porter pentru a vă repara dacă nu vă îndreptați spre Big Ben în curând.

CUMPĂRĂ ACUM

Balmain

Începând cu perioada de după război, Balmain se îndreaptă spre scara competitivă de modă ridicată din 1945. Înainte de a vă speriat, Balmain nu este un fel de modă înaltă pe care o vedeți numai pe pistă sau pe o fotografie. Colecția lor actuală este destul de minimalistă, cu culori restrânse și croitorie subțire. Privind denimul lor, blugii de biker nu se vor uita din loc cu un buton în jos sau cu o tee simplă. Ușor de încorporat într-un dulap existent, fără a arăta ca și cum ați părăsit Paris Fashion Week. Acum, am menționat că Balmain este un brand de lux, nu? Blugi Balmain vă pot pune înapoi peste o mare, deci lucrați la un buget serios înainte de a vă angaja la o pereche.

CUMPĂRĂ ACUM

Nudie Jeans

Etosul brandului suedez Nudie Jeans este vorba despre povestea unei povesti. O pereche de Nudi se va ocupa de un personaj propriu, prin repetari, unice pentru stilul de viata si comportamentul tipului care le purta. Fiecare pereche, prin urmare, este diferită. În aceste zile, obținerea mâinilor pe o pereche de nudiști a devenit un ritual sartorial de trecere; o indignare subtilă pentru a denim ființe că tu știi afacerea ta (sau să pretind). Nudie operează, de asemenea, în mai multe orașe din întreaga lume, un serviciu bun pentru băieții care și-au împins kit-ul puțin prea departe și nu au manoperă în spatele lor pentru reparații la domiciliu (care sunt cei mai mulți dintre noi) .

CUMPĂRĂ ACUM

Dolce & Gabbana

Formată ca o colaborare între designerii italieni Domenico Dolce și Stefano Gabbana, D & C sunt bine cunoscuți pentru spectacolele de piloți flamboaice pe care tipii normali ca tine și cu mine nu primim niciodată o invitație. Punând deoparte acest lucru, marca de lux oferă o selecție enormă de denim pentru aproape orice eveniment pe care l-ați putea concepe. Nu glumesc. Dacă nu o puteți găsi cu D & C, probabil că sunteți un perfecționist insuficient, cu care nimeni nu se bucură de cumpărături. Veți găsi blugi cu picior drept, perfect pentru o zi leneșă, lângă o opțiune albă subțire, care va arăta muștar cu un blazer pentru un eveniment de cocktail. Caracteristica unificatoare este eticheta Made in Italy, deci va trebui să vă uitați destul de greu pentru o greșeală în procesul de fabricație. Sunt la capătul de sus al scalei de prețuri, dar un weekend în afara berii vă va face probabil pentru investiție.

CUMPĂRĂ ACUM

lui Levi

Levi's sunt cele mai vechi companii din această listă. Mainile jos. Acestea predau confortabil chiar și brandurile de vârf aici de un secol. HQ în San Francisco, Levi's sunt quintessentially American ca gustări de baseball și de calorii înalte. Levi's au fost responsabili pentru explozia de blugi albastri în fiecare colț al Americii în timpul secolului al XX-lea, cu un brand distinctiv care este instantaneu recunoscut pentru cei dintre noi care au fost la magazine la un moment dat în timpul mileniului. Sunt aici pentru un motiv bun. La fel ca majoritatea oamenilor, probabil că aveți câteva povestiri bune despre o pereche de 501 indestructibile pe care le-ați tras prin murdărie în diverse dezordini. În timp ce ele nu mai sunt făcute exclusiv în America, puteți totuși să depindeți de blugi de denim solizi, care sunt joc pentru o lovitură gravă.

CUMPĂRĂ ACUM

ACNE Studios

Vă vom oferi o pauză de la etichetele japoneze pentru un minut. ACNE a demarat ca o inițiativă informală la Stockholm, la sfârșitul anilor 90. Designerul, o blană destul de caritabilă, după cum arată, a creat o suta de perechi de blugi denim brut și le-a înzestrat cu colegii săi. În zilele noastre, denimul reprezintă o componentă mult mai mică a unui efort mai amplu față de modă și design. Dar ACNE este încă apreciată la cele mai înalte eșaloane ale bărbaților pentru blugi stelare care sunt produse în Italia și Japonia. The New York Times chiar a creditat ACNE cu scanteia tendinței pe care majoritatea dintre noi ne-au bucurat-o (vinovată sau nu). Estetica lui ACNE menține înclinația scandinavă pentru subevaluare, așa că ești pe drumul cel bun dacă preferi blugi care sunt proiectați cu simplitate în minte. Este purtat cel mai bine cu un ansamblu de elemente de bază, pentru zile slabe, în afara serviciului. Acestea rulează cinci categorii principale de potrivire care ar trebui să vă vadă printr-o noapte în oraș sau înapoi înapoi acasă.

CUMPĂRĂ ACUM

APC

Brandul APC (Atelier de producție și de creație, vă vom lăsa să utilizați Google Traducere), deschis pentru afaceri în 1987 și de atunci a apărut o colecție enormă de patruzeci de colecții. Aceștia continuă să folosească cherestea japoneză premium - care, dacă nu ați auzit, nu se rupe sau se prăbușește datorită procesului său unic de finisare care păstrează totul exact unde ar trebui să fie. Împreună cu mărci ca Edwin și Nudie, ele oferă denim brut care adoptă treptat caracterul stilului tău de viață. În fiecare noapte în oraș, călătoria pe jos și evadarea de la poliție se vor impresiona pe margini și pe căderea blugi. Sigur, APC este un alt brand de denim care au încercat să-și încerce mâinile în afara confortului blugilor, dar ei sunt blugi la care se întorc clienții lor și sunt un aspect meritoriu dacă sunteți un aventurator în devenire a denimului inspirat de japonezi.

CUMPĂRĂ ACUM

Dsquared2

Este ușor de uitat că există și alți producători de denim care nu locuiesc în Europa sau în Japonia. Operat de gemeni identici, DSquared2 proclamă un accent internațional cu sloganul lor "Născut în Canada, care trăiește în Londra, Made in Italty". DSquared2 nu sunt deloc subevaluate sau modeste. Blugi lor sunt adesea pre-stins și sfâșiat, care este perfect pentru blocuri care nu au timp pentru procesul de purtare tradiționale cerute de alte branduri. În ciuda faptului că s-au întâmplat în anii '90, este vorba de o atitudine de grunge de 90 de ani, asigurarea calității meșteșugărești italienești înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji în legătură cu o divizată în curând.

CUMPĂRĂ ACUM

Visvim

Visvim bazat pe Tokyo continuă fascinația japoneză cu patrimoniul, îmbrăcămintea de lucru și meșteșugul de cinci stele. Proprietarul și arhitectul-șef Hiroki Nakamura menține o dedicare acerbă pentru kitul de epocă, iar Visvim a fost extensia firească a aprecierii sale pentru hainele care vor purta decenii, absorbind trăsăturile purtătorului. Pentru colecțiile sale de denim, Visvim a pionierat un proces de construcție fără precedent numit "Sculptura Socială". Practic, el scutește denimul până la firele sale individuale, înainte de a-l reconstrui pe specificațiile personale care completează durabilitatea îmbrăcămintei (nu o primim cu adevărat, dar funcționează). Este grozav pentru geeks denim care apreciaza relatia pe tot parcursul vietii o persoana poate avea cu o pereche de blugi. Din cauza producției artizanale deosebite, Visvim nu-și dă blugi departe. Nu-ți face griji, totuși. Dacă obțineți o pereche de astfel de lucruri, probabil că nu veți avea nevoie de altul.

CUMPĂRĂ ACUM

Orslow

Orslow nu sunt interesați de jocul de modă rapidă. Înlăturat de la Tokyo din denim, în prefectura Hyogo, declarația lor de misiune este să investească în procesul de construcție a îmbrăcămintei într-un mod mai lent și mai respectat, care respectă patrimoniul de îmbrăcăminte de lucru. În propriile lor cuvinte, ei "prezintă antiteza unei societăți de modă și a industriei modei și o încetinesc". Orslow, de asemenea, trata îmbrăcămintea de lucru ca un stil care nu va cădea de pe radar, în ciuda mișcărilor în sus și în jos ale tendințelor modei. O pereche de blugi standard Orslow bifați toate cutiile din partea dreaptă, oferind până denim selvedge, realizat în Japonia, într-o greutate versatilă de 13, 5 oz, care nu va dura un secol să intre. Mai bine decât specialiștii dvs. de denim la nivel de intrare, dar este probabil devenind evident pentru tine că denimul bun nu ar trebui să fie o achiziție de unică folosință oricum.

CUMPĂRĂ ACUM

Edwin

Edwin sunt dungi de lungă durată, fiind în afaceri începând din '47. Salutând de la denimul mecca Tokyo, consistența lui Edwin este aplaudată pentru supraviețuirea vârfurilor turbulente și a râurilor de modă de-a lungul deceniilor. Trusa lor este adesea caracterizată printr-un fir din fir. Îți voi salva denimul cu mumbo-jumbo, dar asta înseamnă că pânza tolerează o pedeapsă mult mai mare decât țesuturile regulate, chiar dacă este un proces mai scump. Ei fac, de asemenea, blugi de la 8oz ușor până la perechi de 16oz de renume, deci există ceva pentru orice situație - fie că aveți nevoie de o pereche de du-te pentru vară, fie pentru o zi a anului în care încercați să vă serviți mașina acasă. Căutați magazine în centrul orașului pentru selecții mici, în caz contrar comercianții cu amănuntul on-line sunt cel mai bun pariu.

CUMPĂRĂ ACUM

Hawksmill Denim Co

Hawksmill Denim Co este un memento importantă decât Japonia nu a monopolizat pe jumătate produsele denim decent (încă). Proiectat în Marea Britanie și fabricat în Europa, Hawksmill Denim este o marcă de patrimoniu cu o gamă de prețuri foarte accesibilă, generos sub cele mai multe alte mărci care îndeplinesc aceleași criterii de patrimoniu, manoperă și calitate a materialului. Ca majoritatea brandurilor denim merita clamele tale, Hawksmill apreciaza istoria denimului. Ei își construiesc blugi pe mașini speciale Union Special (articole de cusut vechi), mai degrabă decât mașini automate favorizate de concurenții de pe piața masivă. În acest moment ați văzut probabil cuvântul "selvedge" suficient pentru a vă face greoaie, dar HDC nu se mulțumește cu nimic mai puțin, favorizând o greutate de 14oz care are o valoare trans-sezonieră.

CUMPĂRĂ ACUM

RRL

RRL este interpretarea lui Ralph Lauren despre istoria Americii de Vest, o perioadă iconică a istoriei americane, pe care se bazau nenumărate filme și petreceri de costume insuficient concepute. Numit după "Double RL", ferma sa de vacanță în Northwest American, RRL ia indicii sartorial din Vechiul Occident american, fără să te facă să arăți ca John Wayne în The Alamo. Pe frontul de fabricație, preferă denimul Cone Mills. Cone Mills este una dintre cele mai mari fabrici de cherestea din Statele Unite ale Americii, și a servit nevoilor unei piețe americane foame de 125 de ani sau acolo, pentru a-și cunoaște afacerea. Având în vedere că denimul Cone are origini definite în susținerea lucrătorului american, cererea de patrimoniu a RRL merită, prin urmare, o a doua privire. RRL oferă opțiuni pre-spălate și brute, deci nu aveți nici o limită pentru stil.

CUMPĂRĂ ACUM

Sfaturi pentru a obține cea mai bună potrivire pentru Jeans

Denimul este conceput pentru a forma mușchiul corpului - care se întinde în timp ce formează încrețituri și neregularități pe măsură ce se petrec zilele de uzură. Jeansul ar trebui să se simtă confortabil fără a compromite stilul și să rămână oarecum raționalizat, ceea ce este îmbunătățit prin cunoașterea dimensiunii potrivite sau a taliei (măsurați chiar sub nivelul naval sau în partea superioară a osului șoldului și plasând un deget între corp și banda pentru a permite mișcarea).

Ținând seama de asta, aici sunt principalele idei pentru a căuta și cum pot fi lucrate în garderoba ta.

Skinny Fit Jeans

Slab este pentru picioarele slabe.

Blugi subțiri sunt cei care se potrivesc foarte bine - de la șolduri, până la coapsă, până la baza gleznei. Cel mai bun pentru tipii cu cadre mai subțiri, în sus și în jos. În timp ce silueta și-a pierdut fan-base-ul de modă, cu tăieturi subțiri și relaxate care cresc în populare, pielea ar trebui să fie purtată subțire, deci mergeți la dimensiunea pe care o puteți face.

Blugi arata grozav, cu un tee cu paragate si retro adidași pentru o atmosfera urbana sau cu jacheta de biker decupate si cizme Chelsea atunci cand canaleaza rock chic.

Sfat: Purtați noii blugi subțiri în jurul casei (lazând pe canapea) pentru a accelera procesul natural de întindere. Ei vor fi pregatiti pentru uzura lor publica virgina in cel mai scurt timp.

SHOP JEANS SKINNY

Legate de: Cel mai bun adidași pentru bărbați

Straight / Slim Fit Jeans

Preferatul nostru preferat aici la D'Marge

Jachetele potrivite / subțire se potrivesc bine cu cele mai multe tipuri de corpuri, dar se potrivește deosebit de bine cu tipii sport care se potrivesc cu tipul de corp atletic. Blugi ar trebui să îmbrățișeze ușor coapsele, genunchii și vițeii, în timp ce se slăbesc în jurul gleznelor. Cei mai blânzi pot purta și acest stil ca o modalitate de a adopta un aspect mai confortabil. Pereche cu tei alb simplu și cizme Chukka sau blazer personalizat și pantofi cu derby curat pentru noapte.

Sfat: dimensionarea subțire trebuie să fie cumpărată mai aproape de "potrivirea adevărată". Nu va fi mai puțin post-stretch în comparație cu blugi subțire, datorită unei libere în general, deci blugi ar trebui să se simtă deja pregătiți în jurul taliei înainte de a cumpăra.

SHOP BRANDS DESTINATE DENIM

Relaxați-vă / Loose Fit Jeans

Chill, Winston

Această potrivire este potrivită pentru tipii cu vârtej mai în sus și picioarele la fel de pline. Relaxarea / relaxarea se face practic direct din talie, atârnând în mod natural și în conformitate cu forma picioarelor purtătorului. Un aspect mai casual decât alte culori, culori mai întunecate, dress-up blugi de relaxare. Rotiti mansetele pentru a da forma mai mare a gleznei si glezna.

SHOP DENIM RELAXAT

Sfat: cumpărați acest lucru cum doriți când faceți cumpărături pentru pantaloni obișnuiți. Ar trebui să vă puteți fixa centura fără a vă strânge talia. Rolați gleznele imperfecți pentru a crea o înclinare instantanee, adăugând mai multă formă la potrivire.

Tipuri de denim & jeans

Cele mai multe denimuri incepe viata cruda, arata intuneric si inci, pana se spala si se trateaza. Pe lângă denimul negru, gri și multicolor (pe care nu-l susținem cu adevărat), aici sunt principalele tipuri de spălare albastră care trebuie să aibă grijă:

Jachetă clasică de spălat

Vibrații clasice

Spălarea clasică, adică mediul tău mediu de culoare albastră, este cea mai sigură și mai acceptabilă nuanță de denim. Pentru a obține acest aspect, denimul brut este clătit și apoi se adaugă înălbitor pentru a înmuia incoloritatea. Spălarea clasică este cea mai bună pentru blugi casual (confortabil și clasic), purtat pentru mai multe ocazii.

SHOP JEANS CLASIC

Vintage Jeans

Școala veche se răcește

Conceput pentru cei care doresc lucruri de la scoala veche - acum, spalarea vintagei ia timp sa nu se rupa intr-o noua pereche de blugi (ceva ce poate dura ani). Denimul denim distrus denim, denimul brut este trecut prin clătire viguroasă (în funcție de cât de ușoară va fi culoarea finală), precum și șlefuirea la cusături, genunchi și coapse.

Acest stil arată misto, cu decolorare, găuri și chiar și rupturi de gust.

Întuneric Clătiți Jeans

Zile mai întunecate

Blăncările de culoare închisă sunt aproape de pornirea inițială a denimului netratat, dar au fost spălate o dată sau de două ori pentru a păstra culoarea, dar au pierdut rigiditatea care vine cu denimul brut. Deseori, cu umbre variate în jurul cusăturilor, genunchiului și buzunarelor, albastrul închis al acestui denim funcționează ca niște pantaloni negri. O culoare perfectă pentru blugi subțiri cu jachetă de lumină denimă sau cu un blazer în formă clasică, potrivită pentru mai multe vremuri ocazionale.

Cealaltă varietate întunecată este blugii tăi negri standard. Nuanța se realizează prin vopsirea blugi și creează un aspect imbracat imediat, mai ales atunci când este purtat ca parte a unui costum negru.

Raw / Selvage

Dă-i timp să intre

Acesta este denimul este nemaiauzit (brut), dens și rigid. Selvage denim este atunci când cele două capete ale unui rola de bumbac sunt folosite pentru a face blugi, din care numai o mână de perechi pot fi făcute, semnalizate de o pereche de linii albe paralele pe manșetă. Este o versiune a primei și este o abordare unică a denimului.

Blugi brute sunt ca antichitati in care acestea pot dura ani de zile, luand luni pentru a arata semne de uzura. Fiind intunecate, ele sunt mari alternative la pantaloni de lana sau la chioscuri inteligente. Crețurile se formează cu ușurință atunci când sunt purtate sub formă de piele sau subțire și se evită supra-spălarea blugilor în primele șase luni.

SHOP RAW DENIM BRANDS

Cuvântul final

Jeansul este o declarație de auto-exprimare, oferă confort și oferă o atmosferă obișnuită pentru orice tip de tinuta de zi. Cu o culoare mai închisă și cu o formă conică, pot să se îmbrace și pentru noapte. Deci, faceți cercetările dvs. despre denim. Denimul este de a păstra lucrurile simple, minimizând ornamentele, logo-urile și patch-urile aleatoare sau coaserea. Atunci când vine vorba de cele mai bune branduri de blugi pentru bărbați, faceți timp să știți ce tesatura și potrivire funcționează cel mai bine cu stilul tău de viață și tipul de corp.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor