Un ghid pentru cele mai bune nunta lui Melbourne & făcute pentru a măsura costume

Anonim

Una dintre cele mai importante posesiuni din viața unui bărbat este un costum adaptat ședinței destul de în dulap, lângă ceasuri prețioase și fotografii uitate ale exes.

Având în vedere dificultatea de a găsi un costum bine echipat în lumea de astăzi, ne-am luat libertatea de a renunța la rafturile bătute pentru a vâna cele mai fine produse din Melbourne la comandă și pentru a măsura costumele. Acestea sunt cele mai potrivite costume pe care Melbourne le poate oferi.

Sarti Tailors

150 Lonsdale Street

Pentru cei care, după un costum de bărbat care este cu adevărat special, cad în Sarti Tailors. Colectivul lor de experți se mândrește cu cele mai bune articole de îmbrăcăminte dincolo de rafturi, pentru a vă asigura că o declarație puternică este făcută atunci când ieșiți cu una din costume. Pentru a atinge acest nivel de cunoștințe personalizate și făcute pentru a măsura stăpânirea, Sarti se bazează pe peste 100 de ani de experiență colectivă în afaceri. Și da, și ei fac costume de nuntă.

Marci: Sarti

Croitorii americani

68 Bourke Street

Tailor american a fost înființată în 1950 într-o perioadă în care toate lucrurile american a fost considerat îndrăzneț și modern. Deși acest lucru nu se mai poate întâmpla acum în lumea reală, costumele lor rămân incredibil de puternice datorită reputației lor îndelungate în ceea ce privește calitatea și cunoștințele de meserii recunoscute în întreaga lume. Dimensiunile mici ale magazinului fac o experiență intimă de cumpărături, în timp ce materialele pentru costumele lor personalizate sunt obținute din toată Europa.

Marci: Croitorii americani

Ermenegildo Zegna

Magazinul 1, 45 Collins Street

Furnizorii de îmbrăcăminte rafinată nu trebuie să se aventureze în Europa să o înscrie. Melbourne, singurul magazin Ermenegildo Zegna, livrează cele mai bune produse de îmbrăcăminte personalizate și confecționate cu o tehnică impecabilă. Pe lângă exudarea farmecului european pur, costumele personalizate sunt de asemenea fabricate din lemn australian și concepute pentru a face ca bărbații să pară mai înalți, mai subțiri și mai largi în umeri. Produsul finit nu este ieftin, dar nici calitatea semnăturii măiestriei mărcii nu este.

Marci: Zegna

Suit Shop

1A Crossley Street

Magazinul de suită insistă asupra unor accesorii personale care să garanteze potrivirea potrivită, așadar rezervarea unei întâlniri în prealabil este esențială. Croitorii sunt instruiți de Patrick Johnson de la P. Johnson Tailors, deci este un pariu destul de robust că acești tipi știu ce fac. Suit aici ia aproximativ 4-6 săptămâni pentru a ajunge după montarea inițială.

Marci: Suit Shop

Carabine croitorilor

Strada Lygon 297, Brunswick

Deținut de Melbourne tatăl și fiul puterii duo Pino și Dominic Carbone, această afacere de familie promite țesături premium în toate articolele de îmbrăcăminte personalizate. Mai important, ele urmează trei principii principale pentru ao construi: Exactă calitate, atenție la detalii și un aer de eleganță școlară veche pe care nu o veți găsi în altă parte. Infiintata in 1959, perechea s-au pozitionat ca un concurent serios in domeniul croitoriei locale. Acestea servesc, de asemenea, pentru costume de nuntă, îmbrăcăminte formală, cămăși și bluze contemporane.

Marci: croitori Master Carbone

P. Johnson

1 Crossley Street

Patrick Johnson și Tom Riley sunt domnii daperi care l-au făcut lui P.Johnson astăzi. Echipa va ghida clientii prin tot si orice in ceea ce priveste comenzile realizate la comanda de la masuratori, materiale si stiluri. Această informație este apoi transportată spre Europa, unde costumul personalizat vine la viață.

Marci: P. Johnson

Legat de: Un ghid pentru cei mai buni croitori costum Sydney

Joe Black

149 Little Collins Street

Joe Black se mândrește cu crearea de costume pentru fiecare tip de bărbat, indiferent dacă ești un calvar profesionist sau un barrister.

Costumele personalizate și confecționate de la Joe Black sunt concepute să dureze, în timp ce magazinul lor este ca o peșteră om, în care sunt conservate scotch de malț și bere rece în timpul consultării. Cea mai bună caracteristică a lui? Costumele personalizate sunt gata în doar patru săptămâni după consultare - perfectă pentru acele evenimente de ultim moment.

Marci: Joe Black

Oscar Hunt

43 Lane hardware

Daca esti un barbat care isi doreste un mediu masculin de retail, inconjurat de toate lucrurile sartorial, atunci Oscar Hunt este bantuitul vostru desemnat. Costumele lor realizate sunt la îndemâna clienților capabili să încerce colecții sau să se instaleze printre fotolii din piele de pluș. Diversitatea este, de asemenea, o trăsătură câștigătoare a lui Oscar Hunt, care dorește să livreze costume finite care reflectă stilul personal.

Marci: Oscar Hunt

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor