Un ghid pentru cele mai bune magazine online de Sneaker din lume

Anonim

O viață nemaipomenită a bastardului nu este niciodată completă fără o pereche de picioare proaspete care să-l ajute să traverseze această lume rea rea. Ne-ridicați acele repellente de miros de picior pe care le-ați iubit fetișul germofob - astăzi vorbim de adidași, elementul discret pe care oamenii din această lume au crescut.

Ca o scenă care a devenit una dintre cele mai definitive mișcări de streetwear din ultimul jumătate de secol, sneakerheads vor continua să dezbată și să dissecteze fiecare lansare nouă de la marii producători. Tot ce ne interesează acum este locul unde să le obținem înainte de a ajunge pe eBay de patru ori mai mult decât RRP.

Iată cele mai bune magazine online de tenis pentru a păstra acele picioare fericite aprinse.

VECINI

KITH este unul dintre cele mai recunoscute nume din jocul de sneaker astăzi. Bazat în fumul mare din New York și susținut de nenumărate colaborări de topire cu branduri precum Nike, Adidas și multe altele, KITH se mândrește cu o gamă largă de lansări, indiferent dacă sunteți după cele mai împrăștiate pantofi sau ceva mai puțin obscur. De asemenea, transportă pe plan internațional pentru majoritatea adidaților.

Brand-uri: Nike, Adidas, New Balance, Asics, Saucony, Diadora, Y-3 și mai mult

SHOP KITH

Sneaker Politica

Dimensiunile nu durează în mod normal mai mult de 3 ore după lansarea unui model extrem de căutat. De aceea este întotdeauna important să știi cine mai păstrează papucii de aur pe care îl urmărești. Sneaker Politica este unul dintre aceste locuri. Situat în SUA, magazinul oferă un catalog uluitor nu numai din numele mare pe care îl cunoașteți. De asemenea, sunt expediate la nivel internațional ca și celelalte.

Marci: Adidas, Asics, Lacoste, Noul Balance, Nike, Puma, Reebok

SHOP POLITICI SNEAKER

END Clothing

END Îmbrăcăminte cu sediul în Marea Britanie este un jucător important nu doar în scena sneaker, dar, de asemenea, scena generală streetwear de lux. Acești tipi sunt în permanență actualizați cu cele mai recente versiuni de snowboard premiere și chiar au o pagină dedicată numărării celor mai exclusiviste picături, astfel încât să poți să te lupți cu hipereurile la data lansării. De asemenea, fac transport maritim internațional și dețin ocazional vânzări decente.

Marci: Asics, Proiecte comune Converse, Maison Margiela, Piese de umplere, Rick Owens, Saint Laurent, Valentino, Y-3, Thom Browne

Îmbrăcăminte pentru îmbrăcăminte

Overkill

Furnizorii de lovituri adevărate, care lăsau designul lor să vorbească, și nu marketingul lor vor gravita în mod natural la Overkill. Gama de sneakuri se întinde de la exterior până la skateboarding până la tenis până la retro. Ei au sediul în Europa și oferă transport maritim internațional.

Marci: Adidas, Nike, Asics, Reebok, New Balance

SHOP OVERKILL

Sneakerboy

Destinația de premiere a Austriei pentru cei mai căutați adidași din lume poate fi găsită la Sneakerboy. Conceput de Chris Kyvetos, conceptul de tenis de lux în cărămizi și mortar este cu siguranță cool, dar este online unde se încheie tranzacțiile. Sneakerboy aduce versiuni exclusiviste și modele de motociclisti pentru clienți australieni cu un sistem on-line intuitiv, care permite utilizatorilor să încerce pantofii în magazin înainte de a confirma cumpărarea lor prin intermediul site-ului. În câteva săptămâni, adidașii vor ajunge la ușă. Ușor de bani.

Mărci: Alexander McQueen, AMI, Balenciaga, Buscemi, Proiecte comune, Piese de umplere, Raf Simons, Nike, Rick Owens, Reebok, Valentino, Y-3

SHOP SNEAKERBOY

Înalte și joase

Un alt nume de încredere în scena tenisului online este jucătorul local Highs & Lows. Acești tipi stochează doar cele mai fierbinți modele împreună cu câteva versiuni greu de găsit. Gama lor strânsă de mărci selectate facilitează urmărirea celui pe care îl urmăriți, iar transportul local înseamnă că nu vă va distruge viața.

Marci: Adidas, Nike, Reebok, Converse

SHOP HIGHS AND LOWS

Solebox

Solebox-ul Germaniei este un loc răcoros pentru a lovi în sus dacă toate locurile populare s-au vândut din adulți preferați. Acestea poartă o gamă destul de decentă cu unele modele care nu sunt văzute în părțile noastre din regiune. Ei fac transport maritim internațional.

Marci: Nike, Adidas, Diadora, Asics, Reebok, Puma, noul echilibru, Saucony

SHOP SOLEBOX

Footpatrol

De la Marea Britanie la australian și doar despre majoritatea regiunilor majore din lume, Footpatrol este un loc online pentru a lovi în sus dacă sunteți după cele mai mari în lumea sneaker. Lista lor de adidași noi și exclusive de lansare este ridicolă și sunt gata să se expedieze la fel de repede cum sunt anunțate. Vrei reduceri? Țineți-vă respirația pentru puțin timp și puteți găsi un obișnuiți mai puțin hyped în dimensiunea dvs. la un preț marcat. Marci mari și cele mai recente adidași - ce mai poate un bărbat vrea.

Marci: Adidas, Nike, Asics, Reebok, New Balance

SHOP FOOTPATROL

Atmos

Japonia are una dintre cele mai dedicate scene de streetwear și tenis, astfel încât nu este o mare surpriză pentru a găsi Atmos care se ocupă de unele dintre cele mai multe pantofi cu aromă japoneză pe care le puteți obține în picioarele dvs. Japonia exclusivă modelează echipa cu unele dintre cele mai căutate versiuni ale lumii .

Brand-uri: Onitsuka Tiger, Nike, Brooks, Converse, Diadora, Fred Perry, Le Coq Sportif, Balance New, Încălțăminte Supra

SHOP ATMOS

JD Sports

Un alt dealer online de pantofi din Marea Britanie este, de asemenea, unul dintre cele mai vechi din țară. Începând din 1981, JD se mândrește astăzi cu o gamă largă de pantofi cu design limitat și modele exclusive de la Adidas și Nike. Vânzările sunt consecvente pe tot parcursul anului, astfel încât să puteți înscrie o afacere sau să vă salvați în transport, dacă reușiți să ridicați o pereche decentă.

Mărci: Adidas, Nike, Asics, Puma, Converse, Diadora, Fred Perry, Lacoste, Le Coq Sportif, New Balance, Supra

SHOP JD SPORTS

neînvinsă

De nedefinit a fost în jurul valorii de începând din 2002 rotindu-se și care se ocupă de unele dintre scene cele mai tari lovituri. Gama lor este destul de extinsă și include o combinație excelentă de stiluri de stradă unice, care se încadrează în modelele exclusiviste. Transportul este, de asemenea, disponibil pentru majoritatea locurilor din întreaga lume.

Marci: Nike, Adidas, Asics, Converse, Balance, Reebok

CUMPĂRAT FĂRĂ FĂRĂ FURNIZARE

titolo

Titolo este un favorit obișnuit al nostru la D'Marge, deoarece oferă cele mai recente lovituri din când în când alte locuri au fost vândute. Pe lângă faptul că trebuie să dau seama de conversia monedei, totul este destul de simplu, cu transportul internațional disponibil și vânzările obișnuite, asigurându-vă că faceți un contract decent.

Marci: Nike, Adidas, Asics, Converse, Diadora, Le Coq Sportif, noul echilibru, Puma, Reebok, Saucony

SHOP TITOLO

MR PORTER

Destinația on-line pentru cei cu buzunare adânci și o pledoarie pentru nevoia luxoasă se îndreaptă numai către MR PORTER. Cei mai mulți nu ar ști, dar au, de asemenea, o secțiune strâmtă, care stochează doar lucrurile bune - lansări exclusive de la Nike și Adidas, împreună cu unele dintre cele mai luxoase nume de snowboard din Italia. Va trebui să vă mișcați rapid pentru a ridica pantofii care sunt în căutare, deoarece nu durează mult timp pe MR PORTER.

Mărci: Nike, Adidas, Lanvin, Paul Smith, Balenciaga, Tod's, Acne Studios, Converse, Gucci, Valentino, Maison Margiela, Zegna

SHOP MR. PORTER

Sneakersnstuff

Salutând din Suedia este Sneakersnstuff, un magazin online, care ține pasul cu cele mai proaspete tendințe, fără a face dificilă pentru clienți. Acestea oferă o gamă ridicolă de pantofi, inclusiv modele exclusive, care este suficientă pentru a menține fericit orice bărbat crescut cu fetișul obositor. Vânzările sunt, de asemenea, destul de comune aici, astfel încât asigurați-vă că pentru a verifica înapoi ocazional înainte de a plăti pentru transport maritim. S-ar putea înscrie o afacere mai bună decât ați intenționat.

Marci: Adidas, Y-3, Asics, Converse, FILA, Le Coq Sportif, Noul Balance, Nike, Puma, Reebok

SHOP SNEAKERSNSTUFF

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor