Greseli de gimnastică care vă vor asigura că nu veți vedea câștiguri

Anonim

Atingerea obiectivelor dvs. de sănătate și de fitness durează mai mult de mormânt în sala de gimnastică pentru o oră pe zi și adăugarea de cal de dieta ta. Mergeți în jurul unei camere de greutate și veți vedea o mulțime de încercări greșite la exercițiu. Tipii ăștia nu se pun doar în pericol de un prejudiciu, ci învingă punctul de antrenament în primul rând.

Nu fi tipul ăla. Mai jos sunt patru greșeli obișnuite, uneori periculoase, care ar putea să vă ucidă progresul.

Valoarea calitativă peste calitate

Ați văzut tipii care arată că trăiesc la sala de sport, dar nu trebuie să depozitați un sac de dormit în dulapul dvs. pentru a vedea progresul. Intensitatea contează mai mult decât timpul pe care îl instruiți.

Ar fi mai bine să plecați la jumătate de oră decât să o luați de două ore. Veți economisi timp și veți avea un antrenament mai bun dacă vă împingeți să lucrați la un nivel mai înalt de intensitate. Cu alte cuvinte, nu sunt câte minute ați introdus, ci ceea ce faceți cu cei care contează.

Punerea prea multă accent pe numere

Spre deosebire de contul dvs. bancar, numere mai mari nu sunt neapărat mai bune atunci când vine vorba de antrenament. Partea competitivă ar putea dori să se arate prin cranking 100 pushups sau stivuire pe o greutate mai mare, dar rezista nevoia.

Punerea mai multă stres pe corpul dvs. decât este gata să se ocupe este o cale sigură de a provoca vătămări și de a vă stabili progresul înapoi. Fiți răbdători, creșteți greutatea și repetați treptat și veți trăi să vă ridicați o altă zi.

Formare numai pentru rezistență

"Întinderea este pentru sissies. Bărbații reali ridică greutățile. "Această atitudine creează un antrenament dezechilibrat care crește riscul vătămărilor și împiedică progresul dvs.

Nu doriți să neglijați nici o zonă majoră prin fixarea pe un singur tip de exercițiu (de exemplu, doar formare de forță). Forța sportivă are nevoie de cardio. Asistenții de anduranță au nevoie de putere. Și toată lumea poate folosi stretching sau yoga pentru a construi flexibilitatea și mobilitatea articulațiilor.

Rezultatele gândirii se întâmplă numai în sala de gimnastică

Exercitiul este o piesa critica a puzzle-ului de sanatate si fitness, dar este inca o piesa. Cele 23 de ore pe zi, în care nu participi la sală de gimnastică, la fel de mult, dacă nu mai mult.

Antrenați-vă din greu, mâncați bine, beți multă apă, obțineți somn de calitate - o abordare bine rotunjită a sănătății este esențială pentru realizarea unui progres real. Cea mai bună modalitate de a obține o fitness extraordinar pe termen lung este să vă configurați stilul de viață pentru a vă susține obiectivele.

Articole Interesante

Cel mai recent hotel de lux al Germaniei este un complex închis în trecut

Chic Templestowe Residence De Christopher Elliott Design

Ghid de inspirație: 50 de moduri de a purta un costum negru

Introducerea fotografiei lui Jared Thomas Kocka