Pierderea părului nu este sfârșitul, iată cum să îl purtați când îl pierdeți

Anonim

Aceasta afectează în jur de 70% dintre bărbați în timpul vieții. Și 25% dintre bărbați vor arăta primele semne ale acesteia prin vârsta de treizeci de ani în vârstă. Vorbesc despre chelie de tip masculin sau despre căderea părului . De la subțierea în jurul coroanei sau a templelor până la cheila complet arsă, statisticile arată că nu ești singur în a fi provocat follic.

Hai să discutăm problema și să învățăm cum să o rezolvăm în viața de zi cu zi - să mergem mai departe.

De ce se întâmplă pierderea părului

Căderea părului este cauzată atât de factori de mediu, cât și de factori genetici. Dieta slabă, stresul și nu vă îngrijești în general, cad în categoria anterioară; în timp ce acesta din urmă este ereditar și, prin urmare, nu poate fi controlat.

Definit ca chelie de tip masculin sau alopecie androgenetică, acest tip de căderea părului este cauzată de excesul de dihidrotestosteron (DHT), un hormon masculin care determină slăbirea foliculilor și încetarea activității totale.

Ca o modalitate de a vă pregăti pentru o chelie de viitor, uitați-vă la genealogia dvs. - în special, bunicul maternal. Gena pentru căderea părului (cum ar fi înălțimea) se zvonește că trebuie să fie purtată de partea mamei, așa că te uiți la tatăl ei ca o indicație a cât timp ai plecat.

Indiferent dacă este adevărat sau nu, probabil că veți fi unul dintre cei șapte bărbați din zece ani care vor experimenta o formă de subțiere sau pierdere a părului în viața ta.

Trebuie să o acceptați

Linia dvs. de păr a crescut cu un centimetru în ultimele 12 luni și începeți să deveniți paranoic; privirea în oglindă neîncetat pentru un fel de semn că nu este așa. Apoi, colegii fac o glumă trecătoare ca niște stomacuri de păr care blochează scurgerea de duș în timp ce îți spălați încuietorile. Se intampla. Mai degrabă decât panica (stresul cauzează căderea părului, amintiți-vă?), Obțineți o prindere.

Părul nu îl face pe om, este doar un lucru natural, ca și cum ar avea umerii largi sau o linie puternică a maxilarului. Convingeți-vă de faptul că unii dintre cei mai "cei mai sexy" bărbați din lume sunt cheili sau baldachini (auziți de Jude Law, Bruce Willis sau Jason Statham?). Mori pentru 24 de ore și continuați.

Iată câteva sfaturi pentru a coafura coafura cu privire la modul de a face față pierderea părului și arata bine sa o faci.

Styling și pregătire

Styling hair thinning necesită un șampon de îngroșare a părului (Kiehl, Swell sau Aveda sunt câteva exemple) pentru a stimula fiecare folicul. Utilizați un pieptene cu lățimea mare pentru a piepteni ușor prin spray-ul de îngroșare și apoi urmați-l cu o lovitură bună (vântul ridică părul și adaugă volumul). Aplicați un produs pe bază de mată (nimic pe bază de ulei) firele pentru un aspect mai plin.

Sfat: Evitați să-ți uscați cel mai adesea prosoapele sau periajul părului (mai ales când este umed, deoarece părul este cel mai slab atunci).

Recuperatorul neted

Atunci când linia de păr începe să se retragă, este timpul să fie scurt. Se îndreaptă spre un frizer sau o frizerie de renume și comandă următoarele: o tăietură scurtă în spate și cu o lățime de până la doi centimetri pe partea de sus și un centimetru de lățime a laturii. Trucul este să păstrați lateralele și spatele mai scurte pentru a crea iluzia părului "mai gros" deasupra. Acest lucru funcționează bine pentru bărbații cu debut precoce de chelie, sau cei care au încă majoritatea părului lor la coroană, spate și laturi.

Cutremur militar

Cutremurul este deosebit de bun dacă părul tău începe să se subțieze pe coroană și pe vârful capului tău, făcându-te să arăți mai mult ca un călugăr decât un bărbat. Cut cut vă oferă un aspect curat, dar încremenit, cu lungimea bărbieritului în funcție de cât de severă este baldarea. Cereți un bărbierit cu un număr de 3 sau 2 lungimi de ras.

Aceste coafuri baldachine arata ca nu necesita nici un stil, facandu-l sa fie un rau, de rau, de rau pentru omul balding.

Naked Shave

Un aspect foarte semnat, bărbieritul gol este unul dintre coafurile balding care este grozav pentru bărbații care sunt foarte cheili cu puțin, pentru a ști părul pe majoritatea capului lor. Se îndreaptă din nou spre frizer pentru aceasta (nu faceți o treabă la domiciliu până când veți căuta ajutor profesional), unde stilistul poate efectua cel mai rapid bărbierit pe piele fără eroare.

Acum, cu un scalp chel, asigurați-vă că hidratarea capul după duș și de a rade în mod regulat-l pentru a menține proaspăt și fără puf.

Au Naturale

Unii bărbați preferă să aibă puțin părul de pe cap, de frica de a arăta ca un hoț complet ras. O opțiune este de a lăsa părul pe care l-ați lăsat să crească, păstrându-l curățat și curat. Trecerea la frizer la fiecare patru săptămâni este esențială, păstrând părul îngrijit și îmblânzit.

Această metodă generează o încredere în a lăsa natura să-și ruleze cursul și să lucreze la părul pe care l-ai lăsat. În plus, este un bohemian și artistic - dacă sunteți atât de înclinat.

Nu "Comb"

Evitați "combinația" așa cum nu a existat niciodată. Nu este o opțiune pentru gentul elegant. Nu vă ascundeți faptul că sunteți balding pe partea de sus, astfel încât să păstrați laterale scurt pentru a redus zonele de păr împotriva celor chel. Un pieptene plânge o lipsă de încredere și, ca și tupa, accentuează de fapt cheila dumneavoastră. Oamenii vor vedea chiar prin ea.

Deveniți un erou de păr pentru păr

O mulțime de celebrități cu părul înrădăcinat îmbrățișează părul facial. Părul din jurul bărbiei, maxilarului și obrajilor atrage atenția de la capul tău balding. Este important să remarcați că musturile și caprele funcționează cel mai bine, spre deosebire de barba de lemn. O barbă plină de suflare adaugă prea multă greutate părții inferioare a capului / feței, mai ales când este asociată cu capul chel.

Și întotdeauna amintesc.

Parul nu este totul. Da, a devenit o parte imensă a canonului de îngrijire a bărbaților în ultimii ani, dar fără păr vă scutește de stresul de a stofa în fiecare dimineață.

În loc să observați căderea părului, concentrați-vă timpul și atenția asupra orchestrării unui costum de ucigaș pentru muncă sau în weekend - lăsând colegii și prietenii care doresc ca acestea să pară ca tine - păr sau fără păr.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor