Iată cum să evitați corpul îngrozit de grăsime

Anonim

Imaginați-vă acest lucru. Încălzirea vremii și pelerinajul anual la fața locului de înot local se află în plină desfășurare. Corpurile imaculate sunt împrăștiate peste nisip, cum ar fi balenele cu șase pachete, cuțite masive și bronzul ieftin. Și apoi îți scoți cămașa.

Nici un om nu ar trebui să fie supus la efectele jenante ale grăsimii slabe. Este acel spațiu teribil în formă de corp, în care nu ești chiar grăsime, dar nu suficient de musculară pentru a te preface și pentru frățioare. Gândiți-vă la țâțe de bărbat, la tocuri de brioșă de sex masculin și brațe de jeleu.

Din fericire, există o modalitate de a scăpa de aspectul îngrozitor de îngrozitor de grăsime, exact la timp, pentru cămăși - în afara sezonului. Ascultați și transpirați-o.

Ce cauzează slăbiciunea?

O parte a oricărei soluții bune este cunoașterea originii problemei. Fenomenul de grăsime slabă se reduce la dietă, conform lui Jordan Ponder, expert în fitness și fondator al Clubului Paramount Recreation.

El spune că cei slabi sunt cei care de multe ori au sfârșit de săptămână masiv, muncesc din greu și apoi stres, lăsând puțin timp sau energie pentru exerciții regulate și o dietă stabilă.

"Grăsimea slabă este rezultatul unei producții mari în timpul săptămânii. A face astfel opusul este cheia. Asta este, consecvent în timpul săptămânii și apoi în week-end un fel de moderare. "

Cu alte cuvinte, grăsimea slabă va apărea dacă împerecheați o absență a activității fizice fără a obține o pondere substanțială. Ponderul consideră pur și simplu acest lucru ca fiind necorespunzător.

"Persoanele cu aspect de grasime care ar putea arata bine sub haine nu au nici o forta superioara a corpului si nu pot face o barbie in sus", spune Ponder.

"O persoană puțin mai mare care lovește sală de gimnastică are cel puțin puterea și coordonarea. Scăderea grăsimii este o absență a masei musculare slabe. "

Cum să scapi de grăsimea slabă

Există modalități specifice de a viza efectele grăsimilor slabe și că toate încep cu schimbarea mentalității în timp ce înlocuiți unele cardio cu greutăți de ridicare.

Uita de greutatea ta

Ceea ce bărbații cu conținut scăzut de grăsime ar trebui să se concentreze asupra lor este procentul de grăsime corporală, deoarece acest lucru atribui aspectului de grăsime slabă. Corpurile slabe conțin aproximativ 16-25% grăsimi corporale, iar idealul este de a reduce aceste cifre între 9-12%. Făcând acest lucru se va adăuga definiție la corpul dvs., inclusiv piept și abs.

Rulați mai puțin, ridicați mai mult

Cardio este minunat pentru inima și fitness-ul general, dar nu va face nici un favor în completarea acelui tricou XS dacă este tot exercițiul pe care îl faceți. Greutatea de ridicare este cea mai rapidă modalitate de a înlocui grăsimea cu mușchii în băieții cu grăsime slabă.

Ponder spune că a face exerciții de împingere / tragere picior, cum ar fi douăzeci împinge ups de la sol este un loc bun pentru a începe. De aici sunt exerciții de forță de bază, cum ar fi trageți up-uri, ascensoare moarte, burpees și alte mișcări hibride care vă vor ajuta să arătați tăiate în cel mai scurt timp posibil.

"Obținerea unei baze de bază stabilită este obiectivul fie că este vorba de extinderi, fie de șezut", spune Ponder.

Odată ce antrenamentul de forță este în plină desfășurare, asigurați-vă că schimbați exercițiile în mod constant sau măriți greutățile și repetițiile, astfel încât mușchii să continue să crească. Este la fel de ușor ca schimbarea barbell la gantere. Dacă te simți mai târziu, faci bine.

Încetați obiceiurile dvs. de mâncare

Îndepărtarea grăsimii slabe este o combinație de exerciții, consistență și dietă. Cu alte cuvinte, reduceți consumul de alcool, fumatul și bingerea alimentelor. Ponder notează faptul că evitarea grăsimii slabe implică o cantitate mică de hrană de trei până la cinci mese pe zi - în mod ideal cinci.

Acesta este micul dejun, ceaiul de dimineață, prânzul, ceaiul de după-amiază și cina. Persoanele slabe de grăsime sunt sărind de micul dejun, au o cafea, ar putea avea o bucată de fruct, apoi au un prânz masiv, cum ar fi "Takeaway Thai".

"După aceea, nu mănâncă prea mult, merg acasă, beau ceva și apoi dau la cină."

Idee rea. Faptul că grăsimea slabă este o bombă cu ceas, conform experților. După cum explică Ponder, rareori veți vedea mulți oameni slabi de grăsime de vârstă mijlocie - fie că se duc în coborâre, fie că se îmbunătățesc.

Nu mai fi Lazy

Scăderea grăsimii este extrem de ușoară pentru a scăpa într-o perioadă relativ scurtă de timp (10 săptămâni), dar problema provine din faptul că bărbații slabi de grăsimi sunt leneși pentru început. Aceasta este ceea ce prelungește durata corpurilor slabe de grăsime în lunile și anii.

Ca atare, mâncând prost și consumând foarte puțin este vinovatul care stă la baza în timp ce bea și fumatul va compune acest lucru.

"Dacă sunt consecvente, atunci rezultatele vor fi foarte rapide", spune Ponder.

"Ei nu au o schimbare în greutate, astfel încât câștigarea forței de fundație poate fi destul de ușoară în cele patru până la șase săptămâni de disciplină".

Deci, mișcați-vă, ticălosul grozav de grăsime. Vedeți aceste exerciții simple care vă vor face mai mari, mai repede.

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene