Iată cum să evitați să arătați ca un cartof în fotografii

Anonim

Toată lumea vrea să fie fotogenică, chiar și noi bărbați. Ne dorim pentru o fotografie care ne face să arătăm că suntem de 8 ori mai frumosi decât suntem cu adevărat. Unul pentru imaginea de profil Facebook, Twitter și Instagram care va atrage atenția fetei visurilor noastre. Iată cinci sfaturi simple și reguli la îndemână pentru a vă ajuta să arătați mai bine fotografii mai des.

Nu beți niciodată o băutură în mână

Pune-ți băutura la masa cea mai apropiată

O persoană inteligentă a spus odată că nu ți-a făcut fotografiile cu un pahar de băut în mână. Suntem de acord, nu este un aspect bun și de multe ori te poate face să pari mai ciudat decât minunat. Băutura doar atârnă în jur ca un supliment suplimentar. Această regulă include berea, vinul și șampania. O băutură acceptabilă este un Pina Colada, dar numai dacă sunteți pe Windsurfer.

Știți care butoane ar trebui să fie terminate

Întotdeauna unul, niciodată cel de jos

Indiferent dacă purtați o cămașă sau un blazer (sau ambele), ar fi bine să vă faceți ordine în casă și să aflați ce butoane ar trebui să fie executate. În primul rând, dacă purtați o cravată, atunci butonul de sus al cămășii trebuie întotdeauna să fie făcut. Nimic din chestia asta. Este doar leneș. Dacă purtați o blazer, amintiți-vă (dacă o faceți), asigurați-vă că este doar butonul de sus. Același lucru se întâmplă și pentru costumele duble. Dacă purtați pantaloni (și sperăm că sunteți), verificați dacă zbura dvs. este făcută prea.

Evitați semnele de tip Gang

"Ce ar trebui să fac cu mâinile mele ?!"

Cum a apărut această tendință cu băieți pe care nu o voi ști niciodată. Semnul de bandă ar trebui să fie rezervat pentru fetele pescărești de noapte, care nu sunt bărbați în fotografii. Ținând brațul în jurul valorii de broa este bine, dar asigurați-vă că sunteți în picioare drept și nu arunca pace, peeps sau marionete semnale.

Perfect Smile

La naiba, Josh!

Nu este nimic în neregulă cu perfecționarea zâmbetului tău și exagerarea capului tău interior. Fiți atenți la toate fotografiile de la voi și aflați ce NU trebuie să faceți. Peste zâmbind, trecând cu ochii încrucișați, clipește excesiv și gândindu-te la whistlingul cu budincă, obținând acel aspect glazurat în ochii tăi, trebuie evitat. Odată ce ai dreptate, a ta pentru viață.

Nu priviți întotdeauna camera

Este doar ocazional Steve McQueen

Steve McQueen, Marlon Brando și Neville Bartos au avut toate un lucru în comun. Au fost adesea răpiți în momente sinceră. Momente capturate în timp, pe care vor trăi multe generații viitoare. Dacă știți că există o cameră de luat vederi în jur, ignorați-o, încetiniți mișcările, distrați-vă și cu orice noroc vă vor lovi în momentul cel mai frumos.

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării