Cum să accepți adevărurile brutale ale vieții pe care nu le poți schimba

Anonim

Câte lucruri există în viața voastră pe care ați dori să le fiți diferite? Poate culoarea naturală a părului tău? Înălțimea ta? In-legi? Sau economia?

Dacă ați fi vrut, s-ar putea să găsiți lucruri pe care ați dori să le puteți schimba în legătură cu voi sau cu lumea în care vă aflați. Dar într-adevăr dorim să fim într-o dorință constantă de a schimba viața pe care o trăim noi?

Este aproape imposibil. Cu adevărat, gândul de a avea nevoie să schimbe ceva pe care nu-l puteți face este să vă îndepărtați de la viața care trăiește pe deplin acum. Non-acceptarea este una dintre cele mai mari cauze ale suferinței.

Într-o lume închisă pentru a arăta tuturor cât de perfecți sunt și cât de uimitor este viața lor, suntem mereu în căutarea schimbării și îmbunătățirii. Ideea a ceea ce este perfect ne-a luat departe de a accepta perfecțiunea a ceea ce este.

"Încercăm în permanență să ne controlam viața decât să fim într-o stare de flux".

Sunt sigur că există lucruri pe care doriți să le schimbați. Păi, am câteva sugestii pentru tine. Acestea vă pot elibera de necesitatea de a schimba ca niciodată înainte.

Alegeți această opțiune

Atât de mult vă poate supăra sau puteți fi greu de auzit, tot ceea ce experimentăm alegem să experimentăm. Dacă puteți să acceptați acest lucru, atunci, în loc să vă uitați la lucruri cu o judecată, de ce încercați să căutați ceea ce primiți din experiență? Întrebați-vă: Ce am învățat despre mine?

Simțiți-vă totul

De obicei, nu circumstanțele sau lucrurile pe care vrem să le schimbăm. Într-adevăr, așa simțim despre faptul că nu mai dorim să experimentăm. Deci, în loc să vă rezistați, îmbrățișați cum vă simțiți despre ea fără a încerca să scăpați de emoții. Acesta este un pas major în a vă permite să vă simțiți liberi în circumstanțele actuale.

O grămadă de nisip

Imaginează-ți că te-ai uitat înapoi la viața ta odată ce a fost făcută și dărâmată. Dacă ați luat toate lucrurile și momentele pe care le-ați crezut că le-ați avut în vedere, probabil ați putea umple o întreagă plajă cu granule de nisip reprezentând fiecare moment. Uneori, suntem atât de blocați de lucrurile pe care le considerăm importante, încât uităm imaginea de ansamblu. Luați ceea ce credeți că are o grămadă de nisip și treceți mai departe. Există atât de mult pentru a vă experimenta. De ce să permiți unui lucru să ia tot spațiul atunci când viața ți-a instalat atât de mult pentru tine?

Dovada

Un prieten a implementat aceste trei lucruri. Ea este fericită dincolo de posibilitățile vieții - indiferent de circumstanțele ei. Avea doar optsprezece ani când aproape că a murit într-un accident cu zbor.

A fost un miracol, ea a supraviețuit. Ea a spart-o înapoi și i sa spus că nu va mai merge niciodată. Ea a terminat de mers pe jos din nou, deși ea are încă lucruri să se ocupe de prejudiciul ei care ar avea impact asupra oricare dintre noi. Una dintre ele este că nu-i poate controla vezica. Ea se uimește literalmente în fiecare zi.

Căutam fericirea până când acceptarea mi-a adus fericirea.

- Noah centineo (@noahcent) 20 august 2018


Lucru uimitor este nivelul ei de acceptare. Dacă ai fi întâlnit-o, nu ai fi putut să-i spui că a fost chiar în fază de complicațiile ei. Setea ei pentru viață este incredibilă. Îmi amintesc că, în viață, ar putea fi lucruri pe care nu le putem schimba. Dar putem alege să le acceptăm. Acceptarea acestor lucruri este totul. Darul vieții este ceva mult mai valoros. Nu ar trebui niciodată să fie jefuit de faptul că nu avem voința de a accepta ceea ce este și de a ne bucura de posibilitățile acestei minunate călătorii pe care o numim viață.

Deci, nu mai juca mic. Ia-ți timp să-ți accepți viața pentru ceea ce este. Puteți găsi apoi că nu numai circumstanțele voastre se vor schimba pentru a vă susține în moduri pe care nu le-ați imaginat niciodată. Dar, de asemenea, ați putea obține un sentiment de fericire fără niciun motiv.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor