Cum să îmbrăcăminte de afaceri casual și propriul stil de birou inteligent

Anonim

Locurile de muncă devin din ce în ce mai casual (vă învinovățim și pe cei nenorociții sandale de la Adidas, Zuckerberg), dar asta nu înseamnă că ar trebui să arați ca la fiecare birou. Este timpul sa vorbim cum sa imbracam afaceri casual.

Nu de afaceri, dar niciodată prea casual, noțiunea de cod de îmbrăcăminte rafinat, dar confortabil, este periculos ambiguă, fără niște perimetre concrete. Am asistat la groază: bărbați în tricouri greu accesibile, pantaloni aglomerați și blazeri indistincibili, lipsiți de stilul biroului și alunecând subconștient pe scara corporativă. Nu este prea târziu. Citiți mai departe sfaturile stilului de afaceri și piesele cheie care merită să faceți investiții.

Faceți clic pe prezentarea de diapozitive pentru cele mai bune piese de afaceri casual și de unde să le cumpărați.

Focus on Fit

Regula de aur, în fiecare sens personalizat al stilului bărbaților, este îmbrăcămintea de cumpărare care te potrivește în mod corespunzător. Nimic nu distruge un costum - indiferent de codul de îmbrăcăminte și indiferent cât de scumpe sunt hainele - cum ar fi o jachetă, o cămașă sau un pantalar necorespunzător. Unii bărbați au tendința de a purta haine mari, ceea ce pare, în timp ce alții insistă asupra unor "piele", care sunt prea strânse pe corpurile voastre. Primul secret de a căuta inteligent este dimensionarea corectă.

Construiți cu elementele de bază

Odată ce ați apucat stilul, puteți începe să vă construiți dulapul. Începeți cu bucăți ușor de amestecat și potrivite, astfel încât să puteți obține cel mai mare bang pentru buck dvs., schimbarea jachete cu pantaloni și cămăși cu legături pentru un aspect diferit în fiecare zi.

După ce ați construit un dulap solid, plin de capse, puteți începe să deveniți mai creativi cu textura, culoarea și modelul. Acum, citiți mai departe pentru piese, veți fi nevoiți să vă imbracați afacerea casual.

CUMPARA BASICS AFFORDABLE @ ASOS

Business Essentials de afaceri

Dacă vă construiți cu atenție selecția de esențiale, veți putea atinge niveluri maxime de versatilitate cu niveluri minime de efort (care este crucială în dimineața și nu ați avut nici măcar cafeaua încă).

Blazer

Înfrângerea lucrurilor se face cu gâtul, jacheta ar trebui să fie așezată pe umeri și netedă pe umeri (fără vârfuri) și să fie tăiată subțire prin laturi și să se termine chiar sub fundul tău. Manecile termina cateva centimetri deasupra degetului mare alatura-te manseta cu maneci poate fi vazuta, doar. Vedeți un croitor pentru a sorta toate acestea pentru tine.

Acoperind iarnă, vara și fiecare temperatură între ele, există trei jachete pe care ar trebui să le luați în considerare. Primul este un bluzer marin clasic, într-un singur design de sân, cu vârfuri sau crestături. În lână ușoară, marina este mai puțin amețită decât negrul și este suficient de întunecată pentru a vă lăuda fizicul, instantaneu înăbușind orice aspect.

Pentru diminețile mai răcoroase, purtați un șut albastru de culoare tweed gri. Este ideal de la injectarea texturii (răspunsul bărbaților la adăugarea de interes pentru o culoare bloc cu o imprimare gaudy) și va funcționa bine cu alte materiale care se simt bine în costum, cum ar fi cardiganul de cașmir, cravată de mătase și o cămașă de chambray.

Când căldura este aprinsă, un blazer de bej pur pur sau de bumbac de îmbrăcăminte vă va ajuta să vă răcoriți în birou. Iar tonurile ei calde, pământești vor luminia biroul, înotând într-o mare de jachete de marină, făcându-te să te oprești, pentru un motiv bun.

SHOP @ ASOS (CHEAP) SHOP @ MR PORTER

Tricouri

Tricourile care nu se potrivesc sunt comune, deoarece nu suntem toți modele, și în proporție de la gât la talie. Din nou, puneți-vă bine în umeri, apoi treceți: spațiul dintre guler și gât ar trebui să se potrivească cu două degete confortabil, iar manșeta trebuie să se întâlnească la degetul mare.

Dacă umerii sunt largi, căutați un design subțire sau luați în considerare obținerea de darts; două cusături simple drepte așezate în partea din spate a cămășii, pentru a cânta în țesătura învelitoare. Acest ghid pentru îmbrăcămintea cămășii de cămașă vă va ajuta să decideți ce țesătură este cea mai bună pentru climatul și codul vestimentar. În general, cămășile Oxford sunt încercate și testate buton-jos, și vin în multe culori, modele.

Solidul este, evident, cel mai ușor de comparat, astfel încât să se concentreze mai întâi pe standarde precum alb, albastru deschis și roz pal, trecând în culori și modele mai strălucitoare, precum dungi, cecuri sau versiuni de gingham. Aveți întotdeauna în vedere că ar trebui să fiți mai de afaceri decât casual, deci purtați doar o cămașă dacă gulerul se poate ridica fără cravată.

SHOP @ MR PORTER

Pantaloni

Datorită scăderii jachetelor de costume din birou în ultimii ani, pantalonii sunt mai importanți ca niciodată. Deci, începeți să investiți acum. Chinos - într-un bumbac cu greutate medie - sunt alegerea ta pentru alegerea pentru uzul semi-formal de lucru. Stick cu culori clasice - marină și cămilă - și optează pentru o potrivire care este subțire, dar nu slab.

Pantalonii se separă, din nou într-o culoare multifuncțională, sunt următorul pas în sus, se aventură în gri sau bej, mai ales în timpul iernii, într-un bogat flanel sau catifelat. Observarea actuală a bărbaților cu pantaloni tăiați ar trebui să fie într-adevăr minimizată (să investească într-una sau două maxime). Dacă sunteți după un timp fără limite la lungimea regulată, ca tendințele vin și pleacă.

În cele din urmă, blugi sunt potrivite - permițând la locul de muncă. Du-te pentru ceva mai mult pe capătul oficial al spectrului de denim: Spălați la jumătatea-la-întuneric și absolut nici o fărâmițare sau fading grele. Blugi de birou ar trebui să fie, de asemenea, subțire, niciodată slab. În ceea ce privește alte denimuri? Nu vă recomandăm pantaloni scurți.

SHOP PANTALONI @ MR PORTER

Pantofi

Clasicele pantofi de rochie sunt cele mai sigure atunci când vine vorba de încălțămintea ta. Loafers, Oxfords, Derbies, brogues și cravate de călugări vor arăta toate la birou. Și, va compliment fiecare bucată menționate mai sus, bazându-vă aspectul ca totul este adus împreună.

Vinetele ocazionale pot permite ca un pantof minim, curat, să fie purtat la lucru, dar, din nou, ca și în cazul regulii de jean, verificați mai întâi cu șeful.

Pentru calitate, pielea este întotdeauna mai bună, lipind de negru, maro, oxblood și bronz atunci când alegeți o culoare. În timpul verii, experimentați cu culori și chiar piele de căprioară. Acest ghid - cum să purtați pantofi de rochie colorată - vă va ajuta.

SHOP PANTALONI @ SHOPURI ASOS SHOP @ LUISA VIA ROMA

Opțional de afaceri opționale Casual

Dacă vrei cu adevărat o tinuă care să spună că "mă îndrept direct spre vârf, mai bine începeți să eliminați biroul de colț, ASAP", sunteți gata să aruncați aceste combinații opționale de afaceri opționale în mix:

polos

Polo-ul ia pe tricou cu nasture pentru un stil de afaceri fără efort. Venind în piqué de bumbac sau varietate retro tricot, gulerul poate fi purtat la gât, pentru un finisaj curat.

În caz contrar, lăsați cele trei primele butoane să se deschidă și să se extindă în mod natural, echipând o jachetă de vară dublă și chinos (și loafere) colorate în culori deschise, pentru a juca starea de spirit de vacanță.

Tricotaje

Dacă sunteți de tipul de a purta culori mai îndrăznețe, atunci puloverul este un element de îmbrăcăminte grozav pentru a oferi un dulap de lucru altfel plictisitor un pic pop. Evitați puloverele cu modele nebunești, precum și orice altceva cu un gabarit gros (cum ar fi un cablu tricotat).

Tricotul potrivit trebuie să alunece sub jacheta atunci când este necesar, dar trebuie să fie suficient de greu pentru a-și păstra propriul solo. Cele mai bune vin în culori bloc, o fixare subțire și stai la lungimea liniei curelei, cu un tiv și manșetă subțire cu nervuri. Cardiganzii sunt un înlocuitor excelent de blazer și sunt mai buni cu o cravată, lăsând întotdeauna în jos cele două butoane de jos.

CUMPARA CUTII COOL @ MR PORTER

Cuvântul final: Accessorise

Luând aceste elemente esențiale de birou, jucați în jur cu combinații de culori și imprimare și adăugați sau scoateți accesorii adiționale pentru un aspect relaxat, care este supraîncărcat.

În sfârșit, când vine vorba de accesorii, spunem că mai puțin este mai mult. Adăugați o folie din piele mâinii dvs. de mână și îndepărtați-vă de cravată, lipind de ideea de "casual". Știind regulile, le puteți îndoi puțin și nu arătați ca un nebun. Așa fac italienii. Sprezzatura!

CUMPARA UNELE ACCESORII

1/21

Brunello Cucinelli folio

A CUMPARA

2/21

Cambridge Satchel folio

A CUMPARA

3/21

Proiecte obișnuite pentru adulți

A CUMPARA

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor