Cum sa te imbraci sa impresionezi cand esti in vacante

Anonim

Pentru niște nenorociți norocoși, ianuarie este vorba despre minciuna lângă piscină și uitându-te că ești angajat în mod plătit într-un birou mizerabil, cu o navetă de patruzeci de minute pe undeva.

Dar, deși este normal să ne bucurăm de lovirea pe o plajă undeva, suntem puțin dezamăgiți de faptul că concediul anual din tropice a devenit carte blanche pentru a se îmbrăca ca și cum ai fi înfocat ca dracu 'și răspunzând la ușă lui Ubereats.

Sperăm că ești un critic remarcabil al mulțimii Bintang-singlet ca noi. Dar dacă nu, am realizat un ghid rapid pentru modul în care să ne îmbrăcăm în vacanță, pentru că știm cu toții că lumea merită mult, mult mai mult decât eforturile sartorial medii brutale ale jucătorului mediu Aussie în străinătate.

Pachetul de Essentials (și să fie nemilos despre el)

Lumină de călătorie ca un nomad. un nomad stilat

Problemele de bagaje aproape întotdeauna ucid buzunarul de vacanță și, de obicei, începe cu supraaglomerarea.

Vă puteți bucura de o vacanță solidă, săptămânală, cu o geantă de mesager bine organizată (dacă sunteți bucuroși să spălați elementele de bază pentru utilizarea repetată). Nu fii groaznicul care împachetează treizeci de kilograme de prostii inutile și zgomote în tot felul în legătură cu cât de tare ai să le transporți peste tot sau cât e de gânduri să aștepți zona de revendicare a bagajelor să-ți scuipă treapta.

Sărbătorile nu sunt pentru a aștepta în linie pentru a verifica în bagaje și apoi plătiți o primă ridicol pentru ea. Cu siguranță nu sunt pentru doliu o pungă pierdută care a jettisoned undeva peste Insulele Pacificului. Împachetați lumina, fiți nemiloși și veți avea un timp mai ușor de îmbrăcat în vacanță. Am primit chiar și un ghid pentru dvs. cum să procedați corect.

Faceți-vă hotelul și stațiunea dvs. într-o zonă fără bintang

Gândește-te la lenjerie

Australienii au cultivat o reputație unică pentru că o iau într-adevăr, într-adevăr, ușor, când vine vorba de garderoba lor în străinătate. Și e de rahat.
Probabil că te enervezi când blochează într-o excursie cu picioarele vin în oraș, arătând ca niște șobolani, sau când cei care se întâlnesc cu festivalul atacă brutăriile locale cu hotărâri de stil abominabile. Localnicii probabil se simt la fel în legătură cu turiștii.

Deci, în loc de un singlet de ratty, purta o cămașă de lenjerie relaxată. Sunt la fel de confortabili și vă vor duce prin ușă în zonele de lux ale orașului. Plăcile sunt o necesitate, dar și pantaloni scurți chino. Ideea este că alți australieni s-ar putea îmbrăca la cel mai mic numitor comun - dar nu înseamnă că trebuie să fii așa de bine.

Aduceți unul sau două costume frumoase (ish)

Asigurați-vă că este locul potrivit pentru prânz sau cină

Este un moment pentru a vă lovi cu piciorul, relaxați-vă și bronzați, dar probabil veți ajunge probabil la un restaurant sau (dacă sunteți foarte plictisitor) mergând la cumpărături în cele mai frumoase părți ale orașului. Se plătește pentru a împacheta cel puțin un aspect inteligent de backup - chinos, o cămașă și loafers - dacă intenționați să loviți gresie sau să verificați unele dintre cele mai prestigioase articulații din oraș.

Privind partea care arată respectul pentru zona locală și locuitorii și poate deschide oportunități pe care, cu siguranță, nu le veți primi dacă purtați un singlet care nu a fost spălat în trei zile și o pereche de tabla pe care ați furat-o la școală în 2005.

Puneți-vă jocul de sandale și cizme

Chingele sunt confortabile și fac parte din experiența culturală australiană, dar ele sunt rar (de exemplu, niciodată) drăgălașe și destul de dure pe picioare, dacă aveți un trek lung la un moment dat. Înlocuiți-le cu sandale (nu cu tipul de bătrânețe care "maschează" picioarele) și veți avea o vacanță mai bună pentru asta.

Sandalele s-au maturizat mult dincolo de reputația lor de încălțăminte pentru copiii rasiste și au retras turiștii europeni în prima lor călătorie în Australia. Găsiți ceva care nu pare a fi crocodile unchii ale unchiului tău sau Birkenstocks și vei putea să treci de la piscină la baruri locale, fără nici un fel de agitație sau dezaprobare de la localnici.

Dacă aveți nevoie de ajutor, am făcut o caracteristică recentă pe sandale care trec prin testul de sforăit D'Marge.

Dar lăsați-i pe cei din urmă

Saint Laurent nu este Laurent în sărbătoare

În timp ce ați putea merge într-un anumit stadiu la un restaurant sau la un club în timpul vacanței dvs., sunteți încă într-o locație necunoscută.

Sărbătorile dau naștere unor tulburări de rutină, întâlniri cu călătorii ciudați în căminul dvs., localnici pe care ați uitat să le îndreptați și, în general, un mediu necontrolat în care lucrurile se pot pierde, se deteriorează sau se pot prăji. În general, trebuie să aduceți numai haine sau accesorii în vacanță, care nu vor provoca o defecțiune nervoasă dacă le pierdeți.

Asta nu înseamnă că oamenii din afara Australiei au mai multe șanse să-ți bată lucrurile, dar, în general, sărbătorile aduc un pic de haos suplimentar și ultimul lucru de care ai nevoie este o după-amiază pierdută de căutări de panică sub paturi și paturi de cămin pentru un ceas dispărut sau ancestral bling. Lasă rahatul de lux de la domiciliu, ne vei mulțumi mai târziu.

Nu-ți uiți pielea

Amintiți-vă: Nu sunteți invincibili ca Bond

Să ne confruntăm cu aceasta, sărbătorile pot pune accentul pe corpul tău. Mâncarea risipită, soarele excesiv și cocteilurile adulte contribuie la faptul că nu te uiți la cele mai bune lucruri (amintiți-vă copiii, "atins de soare" nu este un compliment).

Este important să mențineți o rutină obișnuită a îngrijirii pielii atunci când profitați cât mai mult de timpul liber. Tot ce este nevoie este o cârpă mică de hidratant și o cremă hidratantă în pungă. Dacă este prea mult de întrebat, probabil că puteți cumpăra ceva în timp ce sunteți acolo.

Și orice ai face, blochează, purtați mereu protecție la soare. Poveștile voastre narcistice despre Instagram ale plajelor din Bali pot fi un pic de glumă, dar arăta ca o geantă din piele de tip op-shop scursă sau că a devenit cancer de piele.

Brand-urile pe care le veți dori la următoarea vacanță

Venroy

SHOP VENROY

Orlebar Brown

SHOP ORLEBAR BROWN

J Crew

SHOP J.CREW

1/10

2/10

3/10

Articole Interesante

Cel mai recent hotel de lux al Germaniei este un complex închis în trecut

Chic Templestowe Residence De Christopher Elliott Design

Ghid de inspirație: 50 de moduri de a purta un costum negru

Introducerea fotografiei lui Jared Thomas Kocka