Cum să te îmbraci pentru tipul tău de corp când ești un Gent mai mare

Anonim

Indiferent dacă sunteți natural îngroșat, aveți o tiroidă slab activă sau aveți o mică greutate auto-indusă datorită faptului că vă bucurați de consumarea mai multor plăci de carne dintr-o dată, tipul supraponderal nu ar trebui să fie scutit de la a arăta ca o stea.

Iată ghidul tău de modă pentru cel mai mare.

Nu e vorba de toate știrile proaste în dulap

Chiar dacă sunteți deja în drum spre pierderea în greutate, tot trebuie să învățați să vă îmbraciți pentru tipul de corp actual. Nu spunem că trebuie să piardă în greutate pentru a arăta bine.

Ce este mai important atunci când vine vorba de moda pentru cel mai mare bărbat, acceptarea că cele mai multe branduri de modă gata să poarte nu sunt prietenul tău, nici revistele și băieții de modă nu își paradă hainele. Deci, întoarceți pagina de glossy pentru totdeauna. Suntem aici ca să vă ajutăm să sugeți acel intestin, să aruncați pieptul în baril și să aruncați greutatea stilului în jurul valorii de un pic.

Deoarece arată bine este vorba despre încredere, limitată cu câteva sfaturi simple de modă. Vom merge - de la omul gras, la cel mare - în cel mai scurt timp.

Utilizați Visual Trickery

Cheia pentru a arăta mai subțire și mai subțire este folosirea trickery vizual. În primul rând, minimizați suprafața. Aceasta înseamnă întotdeauna împachetarea cămășilor în pantaloni și cu o centură care să despartă burta de la picior, chiar dacă tinde să stea mai mult decât ar trebui. Creați o linie verticală - cu un gât în ​​vârf sau cu un șir de butoane - trageți focalizarea privitorului spre centrul corpului, nu spre intestin.

Închideți locurile mari - burta, fundul sau coapsele - pe care nu doriți să le accentuați și purtați tonuri mai ușoare în zonele mai subțiri. Noi toți avem activele noastre nu-rău-la-mai bine, înțelegeți-vă a ta și să le facă să lucreze pentru tine.

Solid Neutrals & Prints Classic

Pentru a vă împiedica să arătați ca o bucată de fructe uriașe, evitați nuanțele luminate blocate cum ar fi roșu, violet, verde, galben și roz, pe cămăși și topuri. Pantalonii colorați sunt fine, dar culorile neutre solide sunt locul unde străluciți: marină, ciocolată, măsline, negru și gri. Aceste spații largi, blocate în nuanțe întunecate vă ajută să vă completați forma, perfectă pentru tee, jachete și tricoturi.

Uită-te la modele standard, cum ar fi cecuri și dungi pe butoane de buton, deoarece acestea au un element distractiv și condiment până un aspect plictisitor de lucru. Încercați să efectuați verificări în cămăși în nuanțe întunecate și dungi subtile pe blazere în tonuri mușcate. Totul se referă la texturi luminoase cu amprente, mai degrabă decât la obiecte cu grafică sau modele obișnuite.

Teribil de personalizat

Fiecare om are nevoie de un croitor, iar cu moda pentru cel mai mare, nu este o excepție. Deoarece sunteți dincolo de proporții normale și, cel mai probabil, nu puteți cumpăra un costum de pe raftul de vânzare cu amănuntul, săriți imediat buticul și vedeți bărbatul cu banda și firul. Fabricat la măsura potrivită sau la comandă, unde puteți selecta totul, de la culoarea butonului la lățimea reverului, va costa mai mult decât un costum în magazin, dar vă va potrivi ca o mănușă.

Și o țesătură de calitate într-o nuanță atemporală vă va dura de-a lungul veacurilor. Pentru pantaloni, optați pentru o pauză completă pe pantalonii mei, cu călcâiul pantalonilor sau puțin mai scurt. Jacketul trebuie să taie puternic umărul și atunci când este fixat trebuie să stea plat fără tragere, ascunzând frumos burta sau "frum".

Fabric Fervent

Stofele ușoare și încă robuste ar trebui să facă garderoba ta. Prea groasă, iar materialele vor adăuga în vrac în cadru; prea subțire și vă veți expune bucățile și urmele. Pentru costume, separă, haine și tricoturi, mergeți pentru lână, cașmir și mătase, evitând poliesterul. Materialele grele, ieftine păstrează căldura și conduc la transpirații.

Bumbacul este cheia pentru cămăși, tei și chinos, dar toate au nevoie de o cantitate mică de poliester (citiți astfel eticheta în cusatura îmbrăcămintei). Fibrele sintetice pot adăuga durabilitate și rezistență, oferind formă și mai puțin crinkles. În concluzie, du-te pentru țesături naturale, netede (cu o atingere de poliester), care atârnă aproape de corp, fără a arăta ciudat. Selvedge denim este cheia pentru blugi, si va forma la forma ta pentru o potrivire personalizate. Dar împingeți primele luni inconfortabile, unde denimul poate fi puțin rigid.

Când vine vorba de alte stiluri de pantaloni și o regulă importantă cu moda pentru bentul mai mare, țesăturile naturale vă vor ține răcoroase și vor fi făcute dintr-o țesătură robustă și vor crea o linie curată de la talie la pământ.

Structurale și simple

Simplitatea este prietenul tău de modă. Căutați haine care sunt curate și în formă de corp. Cheia este costumele structurale, jachetele și blazerele care adaugă un "cuțit" frumos de la umeri în jos și formează automat. Apoi, ca și draperiile, corpul devine încadrat în mod natural în interiorul îmbrăcămintei. Din nou, structura este esențială și pentru fundurile de fund.

Pantalonii sunt silueta pe care o doriți, spre deosebire de pantaloni de tren și de unelte atletice, care pot oferi o ușurare - dacă nu lucrați. Separările oferă o față plăcută, dar se asigură că sunt curate, fără pliuri. Dacă ocazia este mai obișnuită, chinosul este și tipul cel mare care se află în afara serviciului. Alte sfaturi de simplitate: eliminați portofelele și cheile de la buzunare prin investiția într-un suport pentru documente, servieta sau pachetul din spate pentru un pas mai rapid.

Elemente cheie cheie Gent mare

costume

Ia-ți costumul la comandă. Du-te pentru pantaloni de joasă înălțime, cu o scurtă pauză și lungimea piciorului cu mâna. Jacheta trebuie să fie ascuțită pe umăr și să evite dublele; butonul unic este grozav pentru crearea unui punct focalizat care se raționalizează.

Jachete / Paltoane

O jachetă bombardor sau jachetă din piele de piele oferă o siluetă rece și slabă. În vreme caldă, o cămașă deschisă deasupra unui gât V funcționează prea. În vreme rece, o paltonă lungă este o modalitate foarte bună de a face o impresie solidă cu tot corpul. Alegeți branduri tradiționale precum Hackett sau Burberry.

Tricotaje

Puloverele trebuie să fie lână sau cașmir în formă de subțire. Acest lucru ajută și lățimea față peste burtă, dar numai dacă este aproape și fără bulge. Și optează pentru v-gât, pentru a crea linia verticală. Tricotajele pot fi crocante, dar se potrivesc și cardiganii sunt necesitățile cheie ale dulapului. Alegeți unul cu un guler, cum ar fi tipul de șal, pentru aspectul de croitorie în timp ce este casual.

Tricouri

V-gât tees și Henleys ar trebui să fie capsele dvs. din cauza lor de slăbire neckline și puncte focale verticale. Și cămăși de dungi de afaceri, de asemenea - doar amintiți-vă să tuck acest lucru inch Marci solide includ Ralph Lauren, sâmbătă NYC și Perry Ellis.

Partea de jos

Scurturile nu sunt bune pentru tine, așa că optează pentru cele de genunchi dacă vremea vară bebe, evitând încărcăturile cu buzunare voluminoase. Alegeți o creștere joasă (o distanță mai scurtă între partea superioară a tălpii și a picioarelor), chiloți sau pantaloni și nu vă așezați pantaloni sub burtă, deoarece acest lucru vă prelungește trunchiul, pentru a vă apărea cu picioare scurte și îndoite. Verificați mărcile scurte și pantalonii, Nautica și Maine New England - făcute pentru băieți mai mari.

Blugi

Marcile superbe pentru blugi sunt Wrangler's Texas fit, Lee's Brooklyn Big & Tall și J de Jasper Conran. Nudie Jeans și 3Sixteen fac un denim gros, de asemenea.

Accesorii

Suspensiile sunt chei, sub bluză sau costum, pentru a vă asigura că pantalonii nu alunecă sub burtă. Și pătrate de buzunar, poansoane rever și cravate sunt în cazul în care puteți adăuga culoare, textura și modele suplimentare în aspectul dumneavoastră.

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării