Cum să vă îmbunătățiți aspectul când nu sunteți cea mai frumoasă a mamei

Anonim

Hai sa recunoastem. Nici un om nu se trezește niciodată arătând ca un Chris Hemsworth sau Michael B. Jordan. Dacă nu ești unul dintre nenorociții ăștia norocoși care au fost binecuvântați cu gene de milioane de dolari și cu un regim de îngrijire dedicat pentru a păstra aparențele, majoritatea tipilor sunt cu totul în căutarea unei medii.

Astăzi vorbim despre bărbații binecuvântați genetic și despre cum să-l falsificăm până când reușiți să faceți acest lucru dacă ați fost bătuți de becul urât.

Puneți furca jos, McLovin. Nu susținem o transplant de față John Travolta / Nicolas Cage. Acestea sunt hack-urile pe care omul modern le poate folosi pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic.

Uita-te și învață, viitorule băiat frumos.

Shave & Wash Regular

Bărbatul este de departe una dintre cele mai simple și eficiente modalități de a schimba drastic aspectul exterior al bărbatului. Este, de asemenea, una dintre cele mai ușoare rutine de a neglija din cauza problemelor mai presante și faptul că credeți că puteți scăpa cu aspectul "dur" timp de o lună. Nu fi tipul ăsta - există o diferență între robotul masculin și Tom Hanks în Cast Away .

Dacă suferiți de o creștere neregulată a părului și de păr neuniform, faceți cum spun experții.

"Dacă ar fi fost cu adevărat neclară, curăță-te curat", spune Renée Baltov de unul dintre barberii din barbatii cei mai buni din Sydney, Barberhood. "Dar dacă puteți să faceți miriște, păstrați-l curat și tăiat. Acest lucru va masca patchiness și va face mai puțin vizibile. "

Și niciodată nu uitați să spălați înainte și după un bărbierit. Acest lucru va asigura ca porii pielii sa ramana curati, fara ulei si neclogati. Nu practicarea acestui lucru ar putea duce la apariția unor focare de acnee și alte pete inestetice.

Scapa de riduri

Ah, acest castan vechi. Indiferent dacă vă place sau nu toți oamenii, în cele din urmă se vor forma riduri cel mai frecvent pe frunte, pe mâini sau în jurul ochilor. Există modalități nesfârșite de a trata ridurile în zilele noastre, dar cel mai bun este printr-un tratament multimodal - adică încercarea unor tratamente simultan.

Dr. John Romano, care este directorul medical și chirurg plastic de conducere la Medspa29, spune că cel mai eficient efect de descurajare este prevenirea. Aceasta înseamnă că nu fumați sau consumați alte tipuri de tutun și protecția împotriva soarelui.

"În continuare veți avea nevoie de o îngrijire medicală bună bazată pe medici, inclusiv produse topice și MICROdermabrasions. Miscand dincolo de aceasta, daca ridurile sunt cauzate de actiunea musculara, tratamentul este Botox sau un alt neuromodulator. "

Alte tratamente injectabile pe care bărbații le pot încerca este umplutura. Există numeroase tipuri de umplutură care se potrivesc cu problema ridurilor individuale, astfel că este important să verificați cu un profesionist în prealabil pentru a vă ghida la tipul potrivit. Dacă coborâți pe traseul de umplere, următorul considerent se îndreaptă spre resurfacing.

Resurfacing înseamnă a crea o vătămare superficială asemănătoare unui accident de arsură de gradul I sau superficial. În procesul de vindecare a acestui răniți, pielea este restabilită ", spune Romano.

Acest tip de tratament poate fi realizat cu laser, cu CO2 sau cu coaja chimică de diferite tipuri de acizi și, de asemenea, concentrații diferite. O metodă mai veche este de a face o dermabraziune (nu o MICROdermabraziune, ci o dermabraziune completă). "

În mod alternativ, urmăriți semnele pe care pielea dumneavoastră le îmbătrânește și acționează înainte de a avea control complet.

Rezolvarea punctelor solare

Australienii iubesc soarele la fel de mult ca orice țară cu o plajă decentă pentru a arde ore întregi. Dacă nu uităm, pielea bărbatului arde, de asemenea, în același timp. Punctele solare sunt într-adevăr doar hiperpigmentare, potrivit experților.

Tratamentele disponibile pentru hiperpigmentare includ aceleași tratamente pentru cercurile întunecate din jurul ochilor, cu adăugarea de IPL, ceea ce înseamnă o lumină pulsată intensă.

Din nou, măsurile de prevenire sunt cea mai bună apărare aici, deci dacă petreceți mult timp în aer liber, acoperiți-vă suficient și întotdeauna aveți la dispoziție acest bloc maxim de protecție SPF la îndemână.

Cercuri intunecate si sacose pentru ochi

Nimeni nu vrea să facă o întâlnire sau o angajare formală, arătând că ai fost bătut de partenerul tău - de două ori.

Pentru un cerc de fixare rapidă la întunecate, aruncați sertarul pentru make-up pentru un anumit concealer natural. Doamnelor le-a jurat de-a lungul timpului, folosind-o pentru a acoperi imperfecțiunile, inclusiv cercurile și cosurile întunecate. Ele vin în bagajele, vasele, tuburile și baghetele ușor de manevrat și lucrează pur și simplu prin împrăștierea pe zona afectată înainte de a fi amestecate în piele.

Pe un nivel intrinsec, cercurile întunecate sunt mult mai greu de rezolvat deoarece pigmentarea întunecată a ochilor este, de obicei, de origine genetică.

Modalitatile de tratament disponibile sunt numarul unu, spune dr. Romano. - Asta e îngrijirea pielii cu hidrochinonă, un bleacot de piele. În urma acestui lucru ar fi tratamente, cum ar fi coaja chimică și apoi CO2 resurfacing laser. "

Pentru bărbații care suferă de pungi vizuale proeminente, dr. Romano adaugă că injectarea unui material de umplutură este cea mai bună opțiune.

Acnee & cicatrici

Anii tăi adolescenți ar putea fi în spatele tău, dar cicatricile pe care ți le-a lăsat pe față probabil că nu îți fac nici un fel de favoruri în jocul Tinder.

Tratarea acneei agresiv este cel mai bun mod de a preveni cicatricile în primul rând. Odată ce cicatricile sunt acolo, nu este ușor să "repari", deoarece există deja leziuni ale pielii în sine.

"Țesutul înțepat este mai subțire decât pielea normală și, prin urmare, este deprimat", explică Dr. Romano. În situații de iluminare, umbrele pot provoca o depresiune mai accentuată, astfel încât cel mai bun mod de a combate aceasta este fie prin creșterea țesutului cicatricial mai profund, fie prin scăderea înălțimii normale a pielii în jurul acestuia.

Dr. Romano spune că numeroasele tratamente pe care bărbații le pot încerca includ subcisionul, excizia, injecțiile, resurfacarea cu laser și dermabraziunea. Medicul curant este cea mai buna persoana cu care sa vorbeasca in ceea ce priveste cel mai bun tratament pentru dumneavoastra.

Dacă totul eșuează, pielita naturală menționată mai sus este prietenul tău.

Curăță-ți dinții

Am lăsat unul dintre cele mai de bază puncte până la sfârșit. Nimeni nu vrea să-și închidă buzele cu un bărbat care are o lună de mâncare blocată în dinți. Chiar și mai rău, dacă l-ați lăsat prea târziu și se produce pete, este timpul să luați măsuri. Există mai multe moduri de a ușura perlele dumneavoastră prețioase.

Cea mai ușoară este, desigur, o curățenie de la medicul dentist (în afară de periajul evident și dentare). Verificările periodice și curățările pot împiedica deteriorarea în continuare a biților unui bărbat. Dacă petele sunt persistente, mergeți la o procedură intensă de albire în birou.

Există, de asemenea, o mulțime de truse de albire încercate și testate în aceste zile, care pot oferi rezultate solide pentru bani mult mai puțini. Cercetați-vă pentru a vă asigura că vă apucați pe cea potrivită care vă va oferi mai multe rezultate și mai puține gimmicks.

Timpul de ridicare

Una dintre caracteristicile cele mai neatractive în forma corpului general al bărbatului se datorează lipsei de exerciții fizice și antrenării în greutate. Spre deosebire de celelalte aspecte presante de aici, nu există nici un glonț de argint.

Există, totuși, un set de gantere și o adunare în sala de sport, ambele fiind ușor de atins. Pe lângă faptul că te ajută mental, antrenamentul îți poate îmbunătăți fiziologia în mod drastic și te poate potrivi în haine care conturează frumos liniile corpului tău. Aveți grijă să nu faceți acest lucru, deoarece aceasta ar putea duce la dependența de sala de sport.

Expertul spune.

"În general, cele trei chei pentru o viață bună sunt dieta, exercițiul și reducerea stresului", spune dr. Romano.

"Aceste modalități ar trebui folosite pentru a vă arăta mai bine. În plus, celelalte sunt cele evidente care nu fumează și nu primesc prea multă expunere la soare. Dincolo de aceasta, îngrijirea medicală bună a pielii este potrivită pentru toată lumea, în special pentru cele din zonele înalte ale Soarelui, cum ar fi Australia. "

Realistul spune.

"Doar du-te la partidele mascate cum ar fi în Eyes Wide Shut", spune australian comediant și, uneori, model, Ash Williams.

Celelalte vârfuri ale lui pentru oamenii urâți?

  • Ieșiți doar în situațiile luminate de lumânări. Toată lumea arată bine în situații de lumânare
  • Ia-ți un prieten mai urât decât tine - e totul relativ!
  • Creșteți o barbă foarte lungă. Unul care vă acoperă întreaga față

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor