Cum să faci o impresie elegantă și profesională la locul de muncă

Anonim

Sosirea sezonului festiv de birou nu este o trecere libera pentru a incepe sa lucreze pantaloni scurti de afaceri. Nici nu este un semn de a lovi pe acea drăguță doamnă HR. Un adevărat domn nu-și pierde niciodată jocul chiar în ultima zi a calendarului de lucru.

Astăzi vă prezentăm pașii simpli pentru cultivarea unui stil de lucru pozitiv și menținerea reputației suave a dvs. intactă în birou. Nu vă putem garanta o promovare, dar vă putem asigura că vă veți străpunge greutatea.

Au un semnal de aromă

Mirosul unui om este la fel de important ca și hainele lui. Nu vorbim despre a lăsa feromonii pe fiecare perete de cabină. În schimb, alegeți un parfum subtil, care nu este prea comun și înverșunat, și utilizați-l pentru a vă construi prezența în birou într-o manieră plăcută. Indiferent dacă vă aflați într-o ascensiune sau într-o întâlnire, vă veți asigura că veți da piciorul drept înainte pentru a fi observat.

Notă: Directorul Creative al Bananei, Simon Kneen, ia spus odată Forbes că "nu port un parfum la lucru. Dar cred că un miros modest este în regulă, chiar cred în aromele de semnătură. Am purtat același parfum timp de 25 de ani. "

Corectați-vă postura

Prea mulți ani petrecuți ascunși peste PC-ul tău, jucând DOOM au diminuat probabil postura fizică a corpului tău. Acum este momentul să rezolvăm problema. O postură proastă emană mesajul greșit într-un mediu de birou, făcându-vă să apară rupt și necorespunzător pentru slujbă - nu este o privire bună dacă este doar 10 am. Puneți-vă înapoi în ea. Ridicați-vă drept, obțineți-vă un scaun ergonomic decent, vedeți un fizio dacă trebuie și mergeți cu valul de succes perceput până la sfârșitul zilei.

Contactul cu ochii este totul

Dacă ai coborât pe genunchi și i-ai cerut partenerului să se căsătorească în timp ce te uiți la picioarele lor, crezi că vor spune da? Posibil - dacă amândoi aveați un fetish de picior. Dar ideea este că menținerea contactului cu ochii vă asigură că petrecerea cu care vă angajați vă duce în serios. Lăpătorii compulsivi au tendința de a evita contactul vizual și atunci când sunteți pe cale să vă agitați pe o afacere cu mai mulți milioane de dolari, aceasta este ultima impresie pe care doriți să o acordați. Deci, proiectați-vă vocea în mod adecvat și păstrați contactul vizual cu subiecții. Se numește respect.

Nu neglija niciodată încălțămintea

Mulți oameni încă mai cred că un costum bun va scuza o pereche de pantofi răi. Aceasta nu este calea Bastardului Magnific. Uzura zilnică va diminua chiar și cea mai frumoasă pereche de pantofi de lucru, astfel încât întotdeauna să-i păstrați sub control și să ieșiți din ploaie pentru a vă arăta cel mai bine. Consultați ghidul nostru despre cum să vă străluceți pantofii ca un bărbat adevărat pentru întreținere și dacă nu sunteți siguri cu privire la ceea ce se califică drept o pereche frumoasă de pantofi de lucru, consultați alegerea celor cinci cele mai accesibile și cele mai bune pantofi de îmbrăcăminte. Odată ce ați ales arma, învățați cum să le potriviți corect cu hainele.

Lucrați pe colecția dvs. de accesorii

În unele părți ale lumii corporative, accesoriile bărbaților, cum ar fi legăturile, buzunarele de buzunar și bijuteriile subtile, sunt înghesuite de colegi. Acest lucru provine adesea din casualizarea spațiului de lucru în care bărbații bine îmbrăcați în prezent sunt percepuți ca niște ființe înfometați de putere, care caută o atenție deosebită (de asemenea, s-au întâlnit cu remarcile de "te duci la un interviu de angajare, prietene?"

Nu suntem de acord cu această mișcare și credem că păstrarea lucrurilor simple și elegante merge mult în construirea profilului personal al carierei. Oamenii potriviți vă vor observa împreună cu cei care nu contează. Deci, juca până tricoul mediu pastel și costum gri închis cu un pic mai mult pumn. Adăugați un buzunar de buzunar frumos sau o bară de legătură și fiți atenți să nu o exagerați niciodată. Cheia este de a iesi in evidenta de multimea de a nu arata ca o masa de toaleta.

Fii atent cu culoarea

În mod similar, culoarea poate fi prietenul tău și cel mai rău dușman în birou, așa că joci cu precauție absolută. Studiile au arătat că purtarea culorilor poate duce la creșterea salariilor și la promovări, deoarece emană un grad de autoritate și încredere. Trebuie să stresem pentru a păstra lucrurile imobilizate.

Gândiți-vă la o cravată mai luminată sau la o cămașă de îmbrăcăminte, spre deosebire de un costum plin de clovn suflat. Ceea ce doriți să evitați este și mai colorat decât superiorii. Amintiți-vă că obiectivul dvs. este să ieșiți din mulțime, să nu luați atenția șefului.

"Observarea este rece, dar o vrei din motive potrivite. Nu fi tipul care poartă haine tare, dar nu are nimic sub suprafață. Optați pentru "sharpe", spune profesionist și competent "- Luc Wiesman, fondator, D'Marge

Mentineti parul facial

Părul facial este una dintre cele mai naturale căi pe care un bărbat le poate face o impresie bună la locul de muncă. Captura? Menținerea acesteia la standarde respectabile este, de asemenea, cea mai dificilă parte. În funcție de locul de muncă, biroul tradițional nu este adesea un loc pentru barba populară hipster.

Un costum curat, curat, de asemenea, nu va ajuta mult în mascarea acestei distragere a atenției, astfel încât, dacă intenționați să rosați părul facial, păstrați miriște scurt și curat pentru a evita aspectul băiat. O barbă ușoară este de asemenea bună deoarece proiectează un grad de maturitate și autoritate la locul de muncă. Gândește-te pe Tony Stark minus cocoșul. Consultați ghidul nostru despre cum să procedați corect.

Du-te pentru calitate

Aceasta este o regulă generală pe tot cuprinsul care se aplică tuturor, de la îmbrăcămintea pantofilor la produsele pentru bărbați și la accesorii. Nu vorbim de îmbrăcăminte cu margini mari, este mai mult să te simți confortabil în propriile haine prin calitate. Cu cât este mai bună calitatea firului, cu atât este mai probabil să o faceți la vârf la locul de muncă. Este un punct evident, dar adesea trecute cu vederea pentru alternative mai ieftine. V-ați dorit vreodată să vă scuturați mâna cu tipul poliesterului transpirat în lift? Nici noi nu am.

"Primesti ceea ce platesti. Nimic din viață nu arată cum arată bine. Nu doriți să vă distrați la lucru cu îmbrăcăminte sau pantofi de calitate slabă, care se vor dezmembra în câteva luni. "- Jeff Lack Stylist

Igiena este primordială

Igiena personală nu este importantă numai la locul de muncă, este ceva de care trebuie să răspundă fiecare om. Începeți prin tăierea acelor unghii deget. Nici un client nu vrea să vă tremure cu mâinile dacă vă bateți unghiile cu degete lungi sau, mai rău, unghiile mici, extinse. Dacă sunteți predispus la transpirație, du-te dimineața înainte de a merge la locul de muncă sau de a părăsi sală de gimnastică. Nu este nimic mai rău decât mirosul transpirației bărbaților, mascat de îmbrăcăminte, mascată de o adăpare a colinului.

Alții să ia conducerea


Nu în ultimul rând, permiteți autorității să cadă la cei care cheamă loviturile. Dacă sunteți nou la un loc de muncă, lăsați pe cei care sunt mai respectați să stabilească mai întâi exemplul de modă și atitudine și să vă asigurați că nu vă îndepărtați prea mult de acel standard. Este cheia integrării în orice nouă cultură a locului de muncă și ar putea să formeze blocurile de construcție pentru propria ta reputație printre colegi.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor