Cum să stăpânească zâmbetul perfect care va înceta literalmente timpul

Anonim

La un moment dat, probabil că ați auzit că oamenii de știință spun că este nevoie de mai mulți mușchi pentru a se încrunta decât pentru a zâmbi. Spunem

.

acești oameni de știință au prea mult timp în mâinile lor, nu ar trebui să vindecă cancer sau ceva de genul asta? Asta ar fi cu adevărat ceva să zâmbești.

De asemenea, spunem că, glumele și clișeele deoparte, zâmbetul dvs. este unul dintre cele mai bune resurse ale dvs. Un zâmbet dă prietenie, încredere, atractivitate, carisma - toate lucrurile pe care nu le doare niciodată să aibă mai mult în viața ta. Deci, având în vedere acest lucru, aici sunt 5 moduri de a obține zâmbetul stelar pe care l-ați dorit întotdeauna.

Dinții drepți

Dinții buni vin în multe forme și dimensiuni, dar toți au un lucru în comun: sunt drepți. Un zâmbet A-listă începe cu alinierea orală corectă - care, mulțumită multor binecuvântări ale tehnologiei moderne, nu mai înseamnă capul din setul de tăcere a mielilor . Aveți mai multe opțiuni:

Brațele: Să o auzim pentru ortodonția școlii de bătrânețe. Brațele sunt un tratament onorat în timp dacă căutați să vă îndreptați zâmbetul. Alege intre:

Tradițional: Plăcile tradiționale sunt opțiunea cea mai ieftină. Munca ortodontică nu este cunoscută pentru că este prietenoasă cu bugetul, dar lipirea cu bretele clasice minimizează costul cât mai mult posibil. Singura captura este că acestea sunt cea mai vizibilă formă de corecție.

Claritate Avansate: Claritatea de claritate ia arcușurile tradiționale cu un pas mai departe. Sunt fabricate dintr-un material ceramic granulat, care se amestecă cu culoarea naturală a dinților dvs., iar parantezele ultra-mici translucide sunt atât mai puțin vizibile și mai confortabile.

Incognito: Pentru o transformare și mai discretă, încercați încorporările Incognito. Incuietorii Incognito sunt singurul tratament complet personalizat care se află în spatele dinților. Sunt mai scumpe decât opțiunile anterioare, dar compromisul este invizibilitate totală.

Invisalign: Invisalign este una dintre cele mai populare opțiuni pentru pacienții adulți, deoarece este practic invizibilă. Alinierul Invisalign este o carcasă din plastic transparent, ușor, care este modelată pentru a se potrivi peste dinți. Este înlocuit în mod regulat cu aliniere noi, care vă aduc dinții mai aproape și mai aproape de zâmbetul perfect și pot fi ușor luați și ieșiți pentru mese sau ocazii speciale. Invisalign necesită mai multă răbdare pentru a obține rezultatele dorite, dar vă oferă, de asemenea, o mai mare flexibilitate.

De asemenea, încercați Smith Direct Club - o alternativă excelentă la Invisalign.

Dinți albi

Cei mai buni dinți din lume nu vor încheia o afacere - sau nu vor încheia niciun fel de afacere - dacă sunt culoarea brânzei de cheddar. (Este greu doar sa te gandesti la asta, nu-i asa?) Un zambet alb este o necesitate daca vrei sa impresionezi. Din nou, există mai multe opțiuni care se potrivesc oricărui buget.

Pudra de albire: acest lucru nu are nici un rol. Duceți-vă la magazinul local, ridicați pastă de dinți de albire din marca dorită și periați. Chimicalele speciale și abrazivii din pasta de dinți albiți dinții prin îndepărtarea petelor de suprafață pe parcursul a 2 până la 6 săptămâni. Când se utilizează după un tratament profesional de iluminare, pasta de dinți de albire poate ajuta la menținerea rezultatelor.

Whitening în birou: Un tratament profesionist de albire este cel mai dramatic mod de a atinge un set strălucitor de albuie perle. Albirea din birou este o procedură dentară sigură, neinvazivă, care ridică pete adânci din smaltul dintelui. Un gel de albire cu formulă de prescripție se aplică pe dinți, apoi este activat de o lampă UV timp de 15 minute. Aplicația poate fi repetată de 2-3 ori. În mai puțin de o oră, puteți lăsa biroul cu dinți cu 12 nuanțe mai albe.

Albirea: Bleachingul formează peroxid de hidrogen din reacția dintre peroxidul de carbamidă și apă. Sunt disponibile numeroase metode, inclusiv stilouri de albire, geluri, benzi și albire cu laser. În timp ce albirea restaurează în mod obișnuit dinții la culoarea lor naturală, înălbirea poate albi dincolo de culoarea naturală.

Seturi de albire: kiturile de preluare nu oferă rezultate instantanee, dar pot elimina în continuare petele grele din dinți pe parcursul a două săptămâni. Seturile de albire includ o tavă pentru gură (echipată la comandă, dacă kitul este furnizat de medicul dentist) sau benzi care permit aplicarea ușoară a unui gel de albire. Reîmprospătați zâmbetul la fiecare câteva luni, pe măsură ce efectele de albire se opresc.

Magazin de albire dinti

Ciuperci sparte și sparte

Emailul care vă acoperă dinții poate fi unul dintre cele mai grele țesuturi din organism, dar nu este rezistent. Ajungeți la un lucru greșit sau faceți o lovitură de beție pe față și ați putea să vă aflați cu un dinte ciupit, rupt sau fracturat (și un ego grav rănit). Vedeți un dentist cât mai curând posibil pentru a vă seta zâmbetul la drepturi.

Umplerea și legarea : Leziunile minore orale pot fi rezolvate cu umplutură dentară sau lipire. Legarea folosește o rășină compozită colorată în dinți care este în formă de a arăta ca un dinte natural și a aderat la zona afectată cu lumină ultravioletă. Este ideal pentru chipsuri mici, în special pentru dinții frontali mai vizibili.

Crowning & Capping: În situații mai grave, poate fi necesar un capac dentar sau o coroană. O coroană sau un capac în formă de dinți se utilizează atunci când o bucată mare de dinte se desprinde sau există o cantitate semnificativă de degradare. Coroanele pot fi fabricate din mai multe materiale diferite, fiecare având argumente pro și contra. Alegeți unul care se potrivește cel mai bine necesităților dvs. specifice.

Vorbe goale

Dinții tăi nu sunt singurul element esențial al unui zâmbet magnetic. Buzele tale au nevoie și de TLC serioasă. Din fericire, obtinerea de buze mai bine arata nu necesita tratamente fanteziste sau instrumente (daca nu vrei sa).

Produse de îngrijire: Prima și cea mai importantă componentă a unei rutine de îngrijire a buzelor este hidratarea. Bea apă. Mult. Și încercați să evitați lins buzele. Împreună, aceste două lucruri simple vor merge mult spre a vă menține frumosul. Pentru buzele crapate, ridicați un balsam de buze și exfoliați când este necesar. Ambele produse pot fi achiziționate la prețuri ieftine, dar puteți alege și versiuni de lux mai scumpe, dacă aceasta este mai multă viteză. Dacă chappingul se dovedește într-adevăr o problemă, investiți într-un umidificator pentru a înlocui umezeala în aerul uscat interior și pentru a vă menține buzele hidratate. Și, în sfârșit, nu uitați să vă protejați buzele de arsuri ca și cum ați face orice altă piele de pe corp. Investiți într-un hidratant sau balsam cu SPF și purtați-l în mod regulat.

Practica acel zâmbet

Practica este perfectă și da, chiar și zâmbetul tău poate beneficia de câteva repetări. Știți acele zâmbete false pe care le vedeți de la vînzătorii de mașini și perdanți pe competițiile TV reality? Nu face asta. Vrei un zâmbet care să lumineze o cameră, nu un zâmbet care arată fizic dureros.

Un zâmbet real implică atât gura cât și ochii. Este locul unde vin picioarele cioarului, dar un zâmbet charismatic merită sacrificiul unei piele mică în jurul ochilor tăi. Lăsați acești ochi să se răstoarne, arătați acel rang superior de dinți (mai ales acum că îi vedeți așa de bine) și obțineți acest zâmbet larg.

Acum e un zâmbet frumos, campion.

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării