Cum Pentru a vă perfecționa aspectul masculin cu miriște

Anonim

Înainte de zilele barbiei hipster și de tatuajul incongruent al mânecilor, pentru a marca apariția bărbatului, au fost niște mici miriște.

Părul scurt al feței, care se afla perfect între "Am fost mai mult de 20 de ore" și "Mumie, wow! Sunt un om real acum ", a fost și va continua să fie suportul pentru bărbații din întreaga lume care doresc să stăpânească aspectul accidentat cu puțină restrângere clasică.

Cu o linie nesfârșită de oameni iconici care au susținut privirea în trecut și continuă să o facă astăzi, este timpul să vă oferim un ghid nemaipomenit de bastard pentru a vă stăpâni propriul tău miros.

Curățenie curată și scrâșnică este afară, definiția masculină este înăuntru. Creșteți și priviți.

Avantajele de miriște

Primul pas spre miriștea ucigașului este exclusiv de mama natură. Dacă nu sunteți binecuvântat cu o mulțime de foliculi faciali, atunci vă va dura puțin mai mult pentru a lucra cu ceea ce aveți. Pe partea inversă, rotirea miriștii ștanțate poate îmbunătăți considerabil caracteristicile faciale (sau lipsa acestora) accentuând liniile feței unui bărbat.

Nu există nici o linie de jaw? Fără probleme. Stubble-ul vă ajută să furnizați acea muchie necesară pentru a evidenția unde se termină regiunea frontală a feței. Acest hack simplu de îngrijire poate lucra, de asemenea, pentru genti mai mari, care au de multe ori problema gâtului lor se amestecă în bărbie. O mică miriște poate să meargă mult aici.

Deținând umbra de la ora 5

Odată ce barba ta a crescut la o lungime de aproximativ 2-3 mm, prindeți un dispozitiv de tuns reglabil pentru barbă cu un dispozitiv de protecție ajustabil care vă poate oferi adâncimi de bărbierire prestabilite. Dacă sunteți bătrân, tunsorii cu garda scurtă vor face și treaba.

Asigurați-vă că, pe măsură ce tăiați, efectuați mai multe treceri în timp ce verificați oglinda pentru eventualele pete pierdute - gâtul, arsurile laterale, bărbia și sub urechi. Nu putem sublinia acest lucru suficient, fiind cineva care a ieșit în public cu o față rasă de 3/4.

Odată ce sunteți mulțumit de ornamentele generale, spălați-vă fața pentru a îndepărta părul tăiat și uscați-l cu un prosop. Apoi, aveți o pereche de foarfece grooming la îndemână pentru a curăța sfaturile sfârsite ale mustaței, care de obicei sunt greu de obținut cu tunderea.

Acest lucru se întâmplă și pentru mărul tău Adam pe care tăietorul îl va tăia neuniform. Orice alte fire de păr despicate trebuie, de asemenea, să fie îndepărtate cu foarfeca sau cu dispozitivul de tundere fără gardă. Acestea sunt cele mai bine văzute în lumina decentă a băii.

În funcție de rata de creștere, curbarea obișnuită a miriștilor apare la fiecare 2-4 zile pentru majoritatea bărbaților. Lăsați-l mai mult și vă veți aventura în teritoriul cu barbă.

Îngrijirea pielii pentru părul facial

Te-ai fi surprins, dar mulți bărbați își cresc efectiv stânca din cauza iritației cutanate cauzată de rasul curat regulat și de o mașină de ras. De fiecare dată când un bărbat curăță bărbatul, în mod esențial, scoate dintr-un strat subțire de piele cu părul, astfel încât rasucirea repetată poate avea efecte uscate și dăunătoare.

Acest lucru este valabil mai ales dacă nu lăsați pielea să se întinerească înainte de bărbierirea viitoare.

Urmărirea miriștii perfecte poate avea, de asemenea, un efect similar, dar într-o măsură mai mică. Din acest motiv vă recomandăm să utilizați și un hidratant bun, în conformitate cu tunderea barbă. Marci cum ar fi MILK, Lab Series și Bull Dog furnizează partenerul perfect pentru a ajuta pielea să rămână sănătos atunci când merge pentru aspectul de miriște.

Mergând ferm

Atât cât susținem aspectul dur, nu este pentru toți. Cele trei motive pe care omul trebuie să le crească sunt:

  1. Evitați aspectul copilului
  2. Pentru a gestiona pielea sensibila din cauza rasului
  3. Pentru a arăta aspectul dintre barbă și un bărbierit curat

Factorul definitoriu în ceea ce privește motivul pentru care nu ar trebui să crească rădăcini este destul de evident - pur și simplu nu puteți. Așa cum am menționat, doar câțiva bărbați sunt binecuvântați cu o creștere uniformă a părului facial, astfel încât pentru cei dintre voi care nu îl aveți, păstrați-l curat. Nu este nimic mai încurcat cu privire la data potențială decât butașii blânzi cu puf de bum pe care nu se vor apropia niciodată - asta înseamnă, de asemenea, că nu te-ai sărutat pentru tine.

Întreținerea este destul de ușoară, am aflat, dar dacă ești mai lazură decât mine, atunci nu te deranjează cu aspectul de miriște. E nevoie de câteva TLC la fiecare câteva zile și, dacă ești tipul întins, atunci vei arăta că trăiești sub un pod în cel mai scurt timp.

Bearded Wise Man Spune.

Deci, cu acest sfat, vă vom lăsa la trimmerele de barbă și la galeria noastră de inspirație. Gandhi a spus odată: "Dacă o puteți dezvolta, atunci aruncați-o." Chiar nu. Tocmai am făcut asta. Dar dacă Gandhi ar fi avut rădăcini, așa ar spune el.

Faceți clic pe galeria pentru inspirația cu miriște și arată

1/21

2/21

3/21

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene