Cum sa rock o coafura Denim & Uita-te minunat Facând-o

Anonim

Aflați cum să purtați o cămașă de denim. A existat o perioadă în care acestea au fost rezervate exclusiv tinerilor, dar suntem încântați să anunțăm că timpul a trecut. Acum, tații la modă pot dona cămașa denim, și așa puteți și tu. Îmbrăcați-o, îmbrăcați-o, puneți-o, lăsați-o deschisă.

.

posibilitățile sunt practic nesfârșite și le puteți roti pe toți, la fel ca niște tipi minunați de mai jos.

Beckham Half Tuck Special

Știu ce te gândești: David Beckham ar putea purta ceva literal, inclusiv casa de flori a bunicii tale vechi, și totuși arăta minunat să o facă. Dar asta nu înseamnă că nu poți lua câteva indicii de la maestru. Beckham, aspectul chic al aeroportului, reușește să obțină statutul de "mizerabil și dezbrăcat, dar totuși pus" împreună cu mâneci laminate, cu un tuck parțial și cu o mulțime de butoane decupate. Accesorii sunt, de asemenea, cheia: notați căștile, nuanțele și brațele.

Dispozitivul Disick Deschis pentru Afaceri Super Casual Vibe

Cuvintele "super casual" și "Scott Disick" nu merg, de obicei, dar, din moment ce Kanye West sa conectat cu clanul Kardashian, Lord Disick a scapat costumele din trei piese pentru tobe mai relaxate. Sapunem acest aspect în afara funcției: un tricou simplu, lovituri reci, denim întunecat în partea de jos și denim lumina deschisă pe partea stângă. Denimul de mixare nu este pentru amatori, dar așa arată cum se face atunci când se face bine.

Full Tuck

Denim s-ar putea să fi început ca îmbrăcăminte de lucru, dar asta nu înseamnă că nu poți să-l îmbraci ocazional. Acest aspect îl îmbracă, o împerechează cu khakis și o scutură cu accesorii atent gândite: un ceas pe o încheietura mâinii, brățări cu margele strălucitoare pe cealaltă, o pereche clasică de aviatori și o eșarfă subevaluată în jurul gâtului. Chiar și cămașa are detalii interesante, cum ar fi bobul țesăturii și cusăturile din față. (Photo Credit: The Sartorialist)

Combinația de îmbrăcăminte

Dacă doriți cu adevărat să împingeți plicul, luați în considerare încorporarea denimului în îmbrăcămintea dvs. formală. Nu spunem că ar trebui să purtați un costum de denim la nunta celui mai bun prieten al tău (dacă nu a funcționat pentru Justin Timberlake, cu siguranță nu va funcționa pentru tine), dar dacă te simți balsy, de ce să nu porți cămașă de denim cu o jachetă de costum și o cravată? Doar asigurați-vă că este o cămașă subțire (cu guler cutaway), deci nu este voluminoasă sub jachetă.

Variația plăcută de vacanță pe plajă

Puțini pot face un stil surprinzător ca surferul Zac Efron. Luați o frunză din cartea sa, formând cămașa de denim pentru plajă. Alegeți un denim ușor, care nu vă va lăsa să transpirați în căldura de pe litoral și să îl potriviți cu perechea preferată de pantaloni kaki. Adăugați sandale, Converse sau Havaianas și finalizați aspectul cu o pereche de aviatori ucigași.

Articole Interesante

Zits sunt tendință la Săptămâna Modei bărbaților de la Milano din acest an

Joseph Gordon-Levitt a făcut cea mai mare greșeală în îmbrăcarea casualului inteligent

Tuxedo-ul lui Donald Glover a fost câștigătorul real al Emmy

Ziua 1 a LCM: Topman deschide săptămâna modei cu un bang