Cum sa pantofi rock fara sosete daca vrei sa arate ca un rege sartorial

Anonim

Prietena ta o are ușor. Vara vine în jur și tot ceea ce trebuie să facă pentru a se potrivi cu mercurul în creștere se aruncă pe o rochie și se strecoară în niște sandale. Pe de altă parte, probabil că nu căutați să faceți acest lucru sau că veți citi un site complet diferit.

În schimb, pentru tine, vara aduce cu el frustrări anuale de încălțăminte asupra modului în care să rămâi elegant, dar și să rămâi răcoros. Sandalele arată ușor ridicol pentru toți, dar cu cei mai avansați bărbați. Chingele sunt prea adolescente pentru gusturile tale grozave. Pompele de vârf nu sunt cu siguranță în discuție. Așa că v-ați lăsat să vă întrebați cum să purtați pantofi fără șosete.

Eliberarea este răspunsul. Felul de eliberare care vă expune gleznele și vițeii la elemente și le permite să se bucure de soarele sezonier alături de ceilalți. Din ce în ce mai mulți bărbați merg în vară fără sosire, dar o fac fără a lua măsuri de precauție și nu numai că veți arăta prostești, probabil că veți avea un pericol biologic pe mâini.

Iată câteva indicații pe care trebuie să le țineți minte înainte de a vă decide să nu rulați șosete cu pantofi.

Cazuri potrivite pentru pantofi fără șosete

Un aspect clasic fără sosire vine cu o ocazie deja construită: pantofi de bărci pe puntea spectaculosului dvs. iaht de pe Wolf of Wall Street . Dacă nu sunteți încă acolo, nu vă faceți griji - iahtul poate aștepta și pantofii cu bărci pot fi purtați în altă parte între timp.

În plus, pantofii cu barcă nu sunt singura opțiune pentru socklessess. De la Oxfords la Vans, puteți să vă eliberați picioarele în toate tipurile de încălțăminte. Impresia rezultată poate fi fie gratuită, fie casuală, fie sofisticată și ușor îndrăzneață, în funcție de restul aspectului. Majoritatea pot funcționa - inclusiv denim, pantaloni scurți și chiar costume de vară ușoare - dar trebuie să fie potrivită pentru ocazie. Mergând sans-sosete este un Do not cu îmbrăcăminte de afaceri și formalwear. Dincolo de asta, nu ezitați să experimentați.

Alegerea încălțămintei potrivite

Fără șosete pentru a împărtăși lumina reflectoarelor, pantofii dvs. trebuie să stea singuri. Începătorii nu pot merge prost cu un loafer clasic. Este cel mai ușor pantof pentru sport fără sârmă și va arăta elegant în multe situații. Alte alunecări, cum ar fi pantofii de conducere și mocasinele, și adidații mici tăiați sunt de asemenea ușor de purtat.

În partea mai puțin obișnuită a lucrurilor, încercați Oxfords, buck, brogues sau. tot ce vrei, de fapt. Aproape orice pantof rochie este un joc corect, atâta timp cât nu este prea formal pentru restul aspectului tău. Din moment ce nu aveți șosete pentru a vă arăta, acum este un moment bun pentru a obține un pic experimental cu pantofii.

Rețineți că poate fi necesară o mică întreținere suplimentară dacă intenționați să aveți contacte consecvente între picioare și picioare. Permiteți fiecărei perechi o perioadă de odihnă de 24-48 de ore înainte de al aluneca din nou în ele. Între timp, utilizați copaci de cedru pentru a le ajuta să se usuce în mod corespunzător. Dacă mirosul este o problemă, investiți într-un antiperspirant pentru picioare pentru a opri mirosurile neplăcute.

Sfaturi pentru stilul fără sfaturi

Sunteți liber să încercați acest aspect cu o varietate de articole de îmbrăcăminte pe jumătatea inferioară. Jeans, pantaloni și pantaloni scurți sunt toate opțiuni viabile, dar clasicul este un slim cut-chino. Evitați manșetele elastice sau subțiri, dar țineți-vă aproape. Scopul pentru baza pantalonului, fie că este tuns, fie că este îndoită, pentru a lovi aproximativ doi centimetri deasupra pantofului și a expune fundul gleznei. Dacă mergeți mai sus decât asta, veți arăta că purtați caprifoi și că nu e sigur.

Cunoaște accesorii

Ai putea rupe fără șosete fără materiale de susținere, dar nu l-am recomanda. Este greu pe picioarele tale și pe pantofii tăi, și amândoi ar putea folosi un TLC suplimentar. Eliminați neplăcerile care pot veni cu gleznele goale cu aceste accesorii:

No-show Socks: Există ceva mai rău decât senzația de squelchy care vine dintr-o zi de a merge desculț în pantofi din piele? Apoi este mirosul. Și să nu vorbim nici măcar despre ce ar putea crește acolo. Mersul fără sos nu trebuie să însemne că merge fără sock. Investește-te în tipul invizibil tăiat, care te va menține proaspăt și nu-ți va distruge privirea.

Copacii Cedar Shoe: După cum sa menționat anterior, acest accesoriu la îndemână scufundă transpirația, ajută la prevenirea creșterii bacteriilor și a deodorizării. Win-win-win.

Spray de neutralizare a spumei: Din motive evidente.

Pulbere: Pulverizată în doze mici, pulberea potrivită are un efect de răcire pe picioare și ajută la absorbția umezelii.

Insoles: Pânză de pătrat sau piele de piele, de asemenea, ajuta la absorbția de sudoare și pentru a elimina mirosurile.

Moleskin Patches: Aplicați în locuri de frecare pentru a evita formarea de blistere.

Aveți nevoie de mai multă inspirație?

Apăsați galeria pentru a vedea cum se poate purta orice tip de costum fără șosete sau, alternativ, verificați alegerea celor mai bune pantofi pentru bărbați și cum să le purtați corect.

1/16

2/16

3/16

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever