Cum să călătorești cu prietenii și să nu termini să ucizi unul pe altul

Anonim

Arthur este un fluturas nervos. Barney se îmbolnăvește de mașină. Calvin este un mâncător pretențios. Danny e un ciudat de control. Ed este un costum ieftin. Fabio nu-și poate ține fața din telefon mai mult de 5 minute, iar Gus a fost MIA de când ai ajuns. Ești abia o zi în călătoria ta și deja ai nevoie de o vacanță din vacanța ta. Poate că Contiki ar fi fost o idee mai bună la urma urmei.

După cum a spus Mark Twain: "Nu există nici o cale sigură de a afla dacă vă plac oamenii sau îi urăști decât să călătoriți cu ei". O vacanță cu colegii dvs. ar putea fi o experiență epică plină de amintiri o dată în viață - sau un meci de moarte costisitor de incomoditate, de animozitate și de chinuri subtweeted.

Cu toate acestea, în pofida riscurilor evidente, obțineți suficienți beri și este aproape inevitabil că cineva va sugera să-l recupereze pe trupă pentru ca brokarea să pună capăt tuturor brocajelor. Înainte de a începe o aventură cu anturajul dvs., iată ce trebuie să știți pentru a vă menține sanatatea și prietenia intacte.

Alegeți companionii cu înțelepciune

Păstrați compania greșită, iar vacanța dvs. de grup sa terminat înainte de a începe. Fiecare candidat trebuie să fie evaluat pe baza nu numai a cât de bine se întâlnesc cu dvs., ci și pe cât de bine vor conta cu restul echipajului. Scopul este de a asambla o echipă cu interese similare sau cel puțin complementare, niveluri de energie, experiență de călătorie, bugete, obiceiuri, stiluri de comunicare și abilități sociale. Dacă vă placeți dimineața târziu și lounging lângă piscină, este posibil să nu doriți să călătorească cu prietenul dvs. backpacker supraviețuire. De asemenea, aveți grijă de: Henry de înaltă întreținere, Penny-Pinching Pete, Dennis sloppy Drunk, și Ivan nefericit social.

Setați așteptări clare

Odată ce ați adunat Răzbunătorii, asigurați-vă că toată lumea se află pe aceeași pagină despre elementele de bază. Doar pentru că toți vreți să mergeți în Thailanda nu înseamnă că doriți același lucru din ea. Există un conflict înainte dacă o persoană se gândește la plaje, altul este în temple și o treime este vorba despre Partidul Lunii Pline. De asemenea, bătăliile se produc în cazul în care o persoană se așteaptă la șederea de 5 stele, iar alta are doar un buget pentru cămin. Fie ca fiecare să ia în considerare obiectivele, așteptările și stilurile de călătorie înainte de a face rezervări și să construiască un itinerar dur, pe care toți ceilalți îl pot conveni înainte de decolare.

Planificați o cale

Cu excepția cazului în care călătoriți ca parte a unui turneu ambalat, vă așteptați să pierdeți timpul pentru a discuta ce trebuie să faceți. Veți pierde minute minuțioase care dezbat meritele subterane vs taxiurile și reperele turistice față de hotspoturile locale. Minimizați acele momente prin elaborarea unui plan care elimină necesitatea luării unor decizii majore în mers. Oferă tuturor posibilitatea de a contribui. Apoi organizați un itinerar prin includerea cât mai multor cereri posibil, îmbinând activități similare sau convenabil localizate și încercând câteva lucruri care sunt complet noi pentru toată lumea.

Asigurați-Organizarea Easy

Sunteți pe aceeași pagină în teorie, faceți-o literal. Organizați detaliile aventurii dvs. într-un mod accesibil și ușor de înțeles pentru toate părțile implicate. Utilizați Documente Google și foi de calcul pentru a partaja itinerarii, bugetele, numerele de telefon, listele de ambalare etc. Creați un calendar comun pentru a programa activități. Utilizați un grup sau un eveniment privat pentru a centraliza toate comunicațiile. Descărcați o aplicație ca TripIt pentru a pune toate planurile de călătorie într-un singur loc.

Discuții de bani (au ei)

Banii fac lumea să meargă în jur, dar când te duci în jurul lumii, poate fi o sursă serioasă de controversă. Discutați cheltuielile de călătorie în avans, deoarece ar putea fi un dezastru pentru unele persoane, iar cele mai sensibile subiecte sunt cele mai bine abordate înainte de decolare. Crearea unui fond de călătorie pentru cheltuielile cu fonduri comune funcționează bine pentru unele grupuri, în timp ce altele preferă să plătească pentru toate cheltuielile în mod individual. Și acestea sunt doar două din multe, multe permutări ale unui plan financiar viabil de călătorie în grup. Kilometrajul dvs. poate varia, dar aceste lucruri sunt sigure: nu merită să se fixeze pe câțiva dolari aici și acolo, iar singurul răspuns care este de fapt greșit este "Eh, o să ne dăm seama mai târziu".

Sfat Pro: dacă echipajul dvs. este suficient de mare, căutați reduceri de grup pentru activități și atracții. Un serviciu de planificare a călătoriilor poate fi cel mai bine echipat pentru a vă ajuta să vă ajutați să vă bucurați de statutul dvs. de grup.

Diviza și cuceri

Joacă-ți punctele forte. Atribuiți fiecărui membru al grupului un rol pe baza intereselor și abilităților acestuia. Faceți persoana cea mai corectă și decisivă liderul grupului. Asigurați-vă că Bourdain-ul va fi bucătarul călătoriei. Puneți organizatorul obsedant însărcinat cu cercetarea și planificarea. Alți membri ar putea fi fotograful rezident, șoferul, contabilul, expertul în limbă, tracker-ul meteo, căutătorul de locații sau navigatorul GPS. Nimănui nu-i place un ciudat de control și se bazează pe o persoană pentru a face toate planificarea și rezervarea este o modalitate sigură de a construi resentimente în relațiile voastre.

Fii un ambalator de conștiință

Cuvantul cheie aici este "lumina". Nu fii nebunul care trage in jur de jumatate din posesiunile lui, tinand grupul la indemana bagajelor si aruncand o potrivire de fiecare data cand intalnesti o scara neasteptata. Împachetați ceea ce este necesar pentru a nu scurge resursele celorlalți și a lăsa restul acasă. Decideți în prealabil dacă veți verifica cu grijă pungile sau pur și simplu folosiți cartele de vânătoare și pentru anumite unelte care pot fi partajate, creați o listă de ambalare în colaborare pentru a evita cartușele în jurul duplicatelor de care nu aveți nevoie.

Aranjați locurile de cazare

Fiți extrem de grijuliu în alegerea dvs. de cazare. Există suficiente dormitoare? Care sunt dimensiunile paturilor? Cine îl primește pe maestru? Va avea un sniper un coleg de cameră? Există suficient spațiu de stocare? Câte băi sunt necesare pentru a găzdui dușul de dimineață al tuturor? Spațiul de locuit comun poate să vă simtă ca o întoarcere la zilele de glorie ale colegiului colegilor sau o sentință de închisoare fără eliberare condiționată. Discutați în prealabil cu privire la ceea ce este cel mai important pentru grup: economisirea de numerar prin îmbinarea în sus sau împrăștierea pentru a avea mai mult spațiu.

Lasă-te dus de val

Practicați răbdarea, comunicarea și compromisul. Știți că nu veți vedea sau nu faceți totul pe lista dvs. (nu este vorba de prietenii dvs.). În unele zile, puteți plăti mai mult decât cota echitabilă pentru cină. Unele zile s-ar putea să întârzii pentru că cineva avea nevoie de o pauză de baie. Unele zile este posibil să trebuiască să luați scaunul din mijloc sau partea inferioară. Faceți pace cu el. Amintiți-vă că, în schimbul unei mici dăruri și ieșiri, puteți împărtăși o experiență incredibilă cu oamenii dvs. preferați de pe planetă.

Comunica

Uneori curgerea doar nu curge. Când se întâmplă acest lucru, vorbiți înainte ca problema să aibă o șansă de a feri și de a se intensifica. Există un astfel de lucru ca fiind prea răsturnat dacă înseamnă resentimente înfloritoare. Nu puteți ignora nimic în supunere. Se ocupă de problemele pe care le ridică, înainte de a se dezvolta prea multă tensiune și cineva aruncă o lovitură.

Ia o pauză

Prea multă înrudire este o rețetă pentru catastrofă. Cea mai ușoară cale de a călători în mod armonios este aceea de a împărți o companie puțin, oferind indivizilor timp pentru a reîncărca și explora interesele pe care grupul nu le împărtășește. Faceți ore libere o parte a planului dvs., poate chiar planificați o întreagă zi sau două pentru a fi cheltuite separat. Cineva se poate întoarce cu următoarea ta aventură de grup mare.

Nu -i :

Fii prea ambițios. Uita de planificarea perioadelor de întrerupere. Luați orice decizie în timp ce sunteți obosit, foame sau stresat. Petreceți prea mult timp lipit pe ecran. Ridicați judecata atunci când presiunile de călătorie aduc cele mai ciudate și cele mai rele la prietenii tăi. Omoară pe cineva din frustrare.

Legate de: Destinații de top pentru bărbați călătoresc solo

Articole Interesante

Zits sunt tendință la Săptămâna Modei bărbaților de la Milano din acest an

Joseph Gordon-Levitt a făcut cea mai mare greșeală în îmbrăcarea casualului inteligent

Tuxedo-ul lui Donald Glover a fost câștigătorul real al Emmy

Ziua 1 a LCM: Topman deschide săptămâna modei cu un bang