Cum sa poti purta bluze si tigari fara a te uita la coșul alb

Anonim

Singlets (blaturile și vestele pentru cititorii noștri din întreaga lume) fac parte din modul de viață australian. Vremea le cere în lunile de vară și ușurința practică a uzurii lor a dus-o să fie o icoană națională și, din păcate, uniforma boganilor. Dar v-ați întrebat vreodată cum să purtați un singlet, fără a arăta ca niște coșuri albe?

Din perspectiva stilului, singletul umil sa mutat în sezoanele recente, reinventându-se dintr-o piesă populară de lenjerie la o opțiune de îmbrăcăminte obișnuită. Dar, înainte ca aceste arme albe să fie excluse, se aplică anumite reguli. Drumul este îngust când vine vorba de acest gen de îmbrăcăminte. Deci, aici sunt stilurile, ocaziile și brandurile la care trebuie să vă lipiți.

Cunoașteți stilurile dvs. de tânăr și tanks

Slim fit

Singletul montat este, într-adevăr, un risc atunci când este purtat în afara casei, necesitând încredere într-un mod ne-arogant. Cu tendința de epocă americană (gândiți-vă la Marlon Brando), care urmează să fie continuată în 2015, împerecheați un rezervor alb albastru (gândiți-vă simplu și minim, evitând amprentele) cu pantaloni de bumbac din bumbac. Suprafata de protectie a buclei se face printr-o tesatura mai greoaie, care adauga mai mult adancime si textura, cum ar fi bumbacul rabbit.

Singletul ar trebui să fie lipit fără efort sau așezat la înălțimea taliei - și poate merge cu sau fără o curea din piele, în funcție de starea de spirit. Finalizați-l cu plimsolls, pantofi de barcă sau moccassins plat, dacă în oraș.

Containerele cu tangaj mare sunt, de asemenea, piese de stratificare excelente și oferă o valoare de răcire mai mare decât o tee obișnuită de bumbac. Puneți-o sub tricotaj, blazer, jachetă sau chiar cămașă, ceea ce face greu pentru spectatori să diferențieze dacă purtați de fapt un singlet.

Relaxat-Fit


Versatilitatea potrivită a acestei tăieturi face ca aceasta să fie esențială (și mai puțin controversată) în comparație cu omologii ei strânși și lungi. Mergeți pentru această variantă de imprimare sau culoare - indiferent dacă este îndrăzneață și curajoasă (se gândește ca o vopsea și o formă geometrică) sau o bandă mai subtilă Bretagne.

Modelele reprezintă o modalitate excelentă de a da o anumită personalitate spectatorilor și, de asemenea, vă oferă un aspect focal cu ilustrații și detalii extraordinare. Cuplați rezervorul cu șorțuri super-adaptate (deasupra genunchiului este ideal) și nu treceți prea scurt în lungime.

În cele din urmă, rezistați nevoii de a adopta fundamente fără fund, cum ar fi plăci de lungime lungă sau pantaloni de marfă, deoarece acestea pot oferi mult mai mult în vrac. Finisați aspectul cu o pereche de instructori minime, pantofi de barcă sau chiar sandale din piele pentru cei curajoși.

Linie lunga

Numai pentru modelele curajoase la modă, se preconizează că siluetele cu paragate se vor transforma foarte mult în piesele esențiale de vară (și iarnă) din acest an - chiar în singlete. Ca și strâns, paragatul poate fi purtat solo, dar este cel mai bun pentru a fi stratificat - alunecându-se bine sub jacheta bombardor sau cardigan.

Împrăștiind afilierile paragatelor cu îmbrăcăminte sportivă și athleisure, împerecheați rezervorul cu pantaloni de pantaloni (cu manșeta de la gleznă este cea mai bună pentru a păstra forma), cu un pantalon răsucite sau cu blugi subțiri. Această tendință se bazează foarte mult și pe monocrom, așa că păstrați-l incolor, cu imprimări simple doar în gri, negru și alb.

Sport inspirat

Odată cu apariția echipelor NBA și a vechii echipe de școli, nu e de mirare că brandurile au fost rapide să sară pe stilul de bandwagon. Singletul inspirat de atletism este perfect pentru capul adultilor si hipereturilor care doresc sa faca o declaratie diferita. Îmbrăcați în spate cu blugi și adidași este foarte casual, dar cu singletul dreptul de alegere poate fi un câștigător.

Potrivită pentru un singur caz

Asigurați-vă că acordați o atenție deosebită locului în care purtați singletul. Plaja, piscina, parcul sunt absolut fine pentru uzura single, oricare ar fi stilul si stilul. Între timp, oriunde în mediul urban și puternic populate (gândiți-vă la centrul comercial, mergeți la cină, beți la un bar sau undeva în mod egal) - singletul este interzis. Sau, cel puțin, chuck pe o cămașă sau un blazer relaxat pentru a ascunde faptul că purtați un singlet.

Dos

  • Accessorise - ceasuri, brățări, coliere.
  • Lucrați - mușchii fac un rezervor să arate mai bine
  • Păstrați somnifere pentru dormit

Interdicții

  • Purtați ocazii speciale - adică. Nunti, bah mitzvahs
  • Purtați unelte care se potrivesc prost. Ei tind să-și piardă forma rapid, deci optează pentru un upgrade în fiecare sezon.

Mărfurile pe care le iubim

Alexander Wang

În New York, single-urile lui Wang sunt relaxate în mod clasic și reflectă gusturile urbane. Cele mai recente opțiuni ale sale includ un rezervor de gât cu gât redus, fabricat din tricou și mătase ușoară din raion și bumbac moale din pima cu buzunar de buzunar.

Bassike

Eticheta australiană Bassike se referă la crearea de capse de dulap cu longevitate care combină stilul de bază cu materiale de calitate premium și durabile. Tricoul organic utilizat în ultima lor selecție este perfect off-duty, aspectul sală de gimnastică și pereche bine sub un blazer de in.

John Elliot

Fabricat din cel mai moale bumbac, John Elliot oferă un sortiment de singlete pe tot parcursul anului. A lovit pe John Elliot aici în mod specific pentru single-uri simple care sunt bine realizate și se potrivesc perfect.

În cazul în care pentru a cumpara Singlets bărbați & Tank Top

Pentru singletele de marcă de calitate superioară recomandăm SSENSE
Pentru moda la modă accesibilă vă recomandăm ASOS sau TOPMAN

Cuvintele finale

Când vine vorba de selectarea și sportivul tău singlet, totul se limpezește la acest lucru: să fie încrezător, self-assured și în scop. Dacă aveți îndoieli, alegeți culori super-curate și relaxați-vă pentru o abordare incontestabilă a rezervorului.

Combinațiile tematice, cum ar fi nautic, bohemian sau sportsluxe, iau o anumită planificare suplimentară (și un curaj puțin) pentru a scoate, dar se descurcă bine și îți vor lua pansamentul de vară la un alt nivel.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor