Am avut doar cel mai mare moment de cafea "WTF" care a schimbat totul despre cum îl beau

Anonim

Pe măsură ce vă zâmbiți stânjenit la barista voastră frumoasă, presiunea exactă a cafelei pe care latte-ul dvs. a murit este probabil necunoscută pentru dumneavoastră. De asemenea, atunci când ați lovit jocul de băuturi de dimineață, probabil vă gândiți mai mult la linia "Mmm.life-sânge" sau "Acest lucru miroase bine", mai degrabă decât "Am potrivit corect profilurile de aromă aici? “

Care este destul de corect. Cafeaua va prinde simțurile, totuși este dezvăluită din mașină (sau spumată de hipstarista dvs.). Acestea fiind spuse, aceasta poate fi întotdeauna îmbunătățită, așa cum am descoperit la Nespresso's recent Master Origin Dinner.

Descoperind cele mai recente creatii din gama Nespresso, ne-am facut o calatorie senzuala din Indonezia pana in Etiopia. Iată ce am învățat.

Obținerea unui dublu shot nu este singura cale de a vă face Latte mai puternică

S-ar putea să dureze un an sau ar putea dura doar o lună, dar la un moment dat latte dvs. standard nu o va mai tăia. Ceea ce a început ca o frumoasă melanșă de amărăciune și cremă are acum doar gustul de lapte. Bland, insidid, vacă. Fără interplay. Cafea o memorie îndepărtată. Totuși, espresso-ul tatălui tău italian este încă un pas prea departe.

Deci ce faci? Începeți să-i spuneți baristului dvs.: "Faceți-l puternic", încercând să nu vă întâlniți ca un dependent de stupefiante narcotice. În ciuda faptului că tu devii din ce în ce mai aglomerat, și înainte să știi asta, primești scutura dacă nu spargeți siropul de cel puțin două ori înainte de ora 10:00.

Din fericire, nu trebuie să fie așa. După cum am aflat de la oamenii de știință de la cafea nebun la Nespresso, unele tipuri de cafea, în funcție de locul în care sunt cultivate și de modul în care sunt tratate, taie laptele mai bine decât altele. Deci, dacă albul tău plat alb nu o mai face pentru tine, nu trebuie doar să sari la un experiment dublu împușcat cu diferite fasole și fripturi.

Produsul Nespresso Master Origin din Indonezia este exemplul perfect al unei cafea "aromate", cu o "textura bogata in catifea", care taie laptele ca un cutit prin untul cu microunde. De ce nu-i dai drumul?

Nu toate Espressos sunt picante & Bitter

Dacă vă place să vă considerați un cunoscător de cafea, dar sunteți un șmecher atunci când vine vorba de esprese și negrii lungi, nu vă faceți griji: există o soluție. Luați-vă mâinile pe Nespresso's Master Origin din Etiopia, o aromă delicată, decadent aromatică, ușor de înțeles, că și cei care se vor bucura de o latte se vor bucura de solo. Bonus: note bogate, calde de gem de fructe și flori de flori de portocale. După ce ați degustat acest lucru, probabil că nu veți mai dori să vă stricați din nou cafeaua cu lapte.

O cafea bună vă va face spumă

Surf jibber (sutien frooothin), este 100% adevărat că dacă nu folosiți o presă franceză sau Moka Pot, orice cafea care merită timpul are un strat delicios de spumă pe partea de sus. Fara exceptii. Catifea lichida sau gtfo.

"Dovada unei cafea bune este tot în spumă".

O bob de cafea bună va crea crema perfectă - spuma de culoarea bronzului care se află pe partea superioară a unui focalizat proaspăt de espresso. Prezența acestei creme indică o cafea de înaltă calitate, bine măcinată și un barista calificat. De asemenea, vă ajută să oferiți o cafea o aromă mai completă și un gust mai lung decât cafeaua picurată.

În cazul în care cafeaua nu are crema, există toate șansele ca boabele să nu fi fost depozitate într-un recipient etanș, să nu fie proaspete pentru început sau să fie extrase prea repede.

Mirosind-o face mai bine

Știm că știi. Dar experiența noastră recentă de degustare a cafelei ne-a inspirat să ne descurcăm complet din următorul espresso. Ai fi surprins cât de mult mai multă aromă de nas se află sub micro-spuma de machiaj și cremă de espresso.

Cafeaua merge bine cu Bolognese

Presărați un pic de boabe de cafea proaspăt măcinate deasupra lui Nonna, sau o chuck-ul într-un șarpe de espresso fin tocată. Când partenerul / familia / prietenii vă imploră să vă ocupați mai mult de responsabilitățile de gătit, nu spuneți că nu v-am avertizat. Check out reteta aici. Oh, și dacă o altă cafea care nu consumă alcool, nu-i place ciocolata, aceasta ar putea fi o modalitate mai bună de a-ți dezvolta mugurii de gust decât Mochas.

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene