John Legend aduce înapoi Sheen & făcând-o să arate bine

Anonim

Nu a fost prea devreme că haine strălucitoare s-au încruntat în garderoba bărbaților. Cu conotații discutabile cu scena modă excesivă din anii 70 și începutul anilor 80, era vorba de o viziune, de regulă, rezervată pentru vedetele de rock, celebrități și grupurile lor adiacente.

Nu mai. John Legend a devenit parte a noii culturi a bărbaților care acum îmbrățișează luciul ca o culoare discontinuă în dulapurile lor - și nu există reguli. De la jachete bombardiere până la tuxedos, finisajul strălucitor se îndreaptă acum spre o gamă largă de piese de bărbați cele mai populare.

Mai exact, aceste piese pot lua cu ușurință un bărbat de la un eveniment oficial de cocktailuri până la după băuturi de lucru cu prietenii.

Nu ne credeți? Lansați galeria pentru a vedea cum unii dintre cei mai buni bărbați de azi, cum ar fi Donald Glover, David Beckham și Henry Golding, se curăță într-o luptă de strălucire.

1/5

John Legend

Legenda stâncă o jachetă de bomboane din piele de culoarea pielii, completă cu broderie florală, pentru a da aspectul un pic de pop prin detalii.

2/5

Henry Golding

Este un om pe buzele tuturor în acest moment și a făcut-o să se numere la premiera Crazy Rich Asians. Henry Golding a ieșit într-un tuxedo de luciu violet pentru a adăuga acel pic de prestigiu în garderoba lui.

3/5

Donald Glover

Când Donald Glover nu scapă de tricou pe scenă, el este curățat într-un număr strălucitor ca acest costum de portocaliu. Atenția-apucătoare este o subevaluare.

Articole Interesante

Zits sunt tendință la Săptămâna Modei bărbaților de la Milano din acest an

Joseph Gordon-Levitt a făcut cea mai mare greșeală în îmbrăcarea casualului inteligent

Tuxedo-ul lui Donald Glover a fost câștigătorul real al Emmy

Ziua 1 a LCM: Topman deschide săptămâna modei cu un bang