Justin Bieber a purtat un ceas de diamante de 300.000 de dolari pentru a-și vedea pastorul nunții

Anonim

Doua cuvinte. Șorturi scurte. Și încă două cuvinte. Patek Philippe.

Veți vedea rareori vreodată în aceeași propoziție, dar aceasta este era Intelelor și miliarde de milenii, o perioadă în care cele mai discutabile alegeri de stil se amestecă perfect cu horologia luxoasă. În acest caz, Justin Bieber a văzut că a vizitat pastorul de nuntă Hillsong cu logodna lui Hailey Baldwin din New York City.

În timp ce o mare atenție se referea la ultimul angajament al cuplului de putere, nu ne-am putut opri de ceea ce purtau Biebs. Un model de desene animate din motive de desen animat, șorțuri ridicol de saci de la Adidas, șosete ridicate și cămașe Vans. Și cum putem uita bijuteria încoronată. un diamant personalizat, Patek Nautilus, în valoare de 174.494 lire sterline sau 309.706 USD.

Acum nu suntem unul care să judece modul în care steaua mega își cheltuie banii, dar aspectul complet nu pare să bată bine. Este ca și cum tamponul său a fost în foc și tocmai sa hotărât să-și stăpânească ceea ce putea găsi în apropiere.

Dar ne îndepărtăm. Dacă aveți niveluri de bani Bieber, cine dă naibii ceea ce cred ceilalți. Să sperăm că nu este un indiciu al îmbrăcămintei sale de nuntă.

1/5

2/5

3/5

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene