Trupele lui Justin Theroux devin prea mari pentru ceasul lui Rolex Vintage

Anonim

Apelați-i la primele probleme ale lumii. Sunați-o o cursă înarmărilor. Apelați-l la un spectacol ilegal de arme Adevărul este că Justin Theroux se îmbătrânește bine și ceasul său de aur de epocă Rolex nu mai poate face față.

Actorul american și soțul Jennifer Aniston, de o singură dată, au fost recent reținuți în jurul orașului New York pe motocicleta sa de aur semnată. Acest timp a fost însă diferit. Theroux bate niște brațe în mod serios, în vara lui obișnuită de vară, formată dintr-o cămașă din Newport fără maneci, zăbrele denim alb, cizme din piele de căprioară și un capac de camion Wu-Tang.

Steaua spectacolului, totuși, a fost a lui 1971 18K de aur Rolex Oyster Perpetual Submariner Data luând în fiecare ciocnire și șoc a trimis aceste bare de copac nou copiate. Ceasul în sine nu este ceva astronomic în lumea Rolex - se vinde în regiunea de 30.000 $ - 40.000 $ - dar este bine să vezi pe cineva purtând un Rolex, deoarece este destinat să fie purtat.

Imagine: Nick Sullivan / Esquire

Singura rezistență cu care se va confrunta Theroux este dacă mușchii îi vor atrage mai multă atenție decât bomboanele de încheietura mâinii. Vă vom lăsa să vă decideți unul.

Pentru moment vă putem oferi șansa de a reproduce spectacolul de arme al lui Theroux, datorită oamenilor buni de la American Men's Health .

Potrivit publicației de fitness care a intervievat personalul Theroux în luna iunie a acestui an, nu există secrete - doar exerciții clasice de greutate.

"Ne lipim de elementele de bază", a declarat Rob Piela pentru revista sa. Dar așteptați mai multe. Sa descoperit că Theroux lucrează cinci zile pe săptămână, majoritatea sesiunilor începând cu 40 de minute de antrenament de box, înainte de a se încheia cu 20 de minute în camera de greutăți, unde lucrează pe abs, are circuite sau lunetiști.

Iată programul complet de instruire Justin Theroux de la Men's Health .

Abs Blaster

Faceți 3 seturi ale fiecărui exercițiu, odihnindu-vă timp de 30 până la 45 de secunde între seturi.

1) Suspendarea picioarelor: Suspendați dintr-o bară de tracțiune cu o prindere în relief. Ținând picioarele drept, ridicați-le cât mai sus posibil, apoi micșorați-le. E un rep. nu 20 la 40.

2) Scăderea situației: Întindeți-vă pe o bancă de declin cu picioarele ferm ancorate, ținând o plăcuță de greutate peste piept. (Theroux folosește plăci de 25 și 45 de lire sterline, dar ar trebui să începeți cu o lingură de 10 litri.) Strângeți-vă absul și ridicați trunchiul; pe măsură ce faceți acest lucru, ridicați placa peste cap. Treceți încet înapoi în poziția de pornire. E un rep. nu 20 la 40.

3) Curățarea cablurilor: Conectați un atașament de cablu la o mașină de cabluri înaltă încărcată cu o greutate medie și îngenuncheată lângă ea. Prindeți frânghia și coborâți-o astfel încât mânerele să fie aproape de urechi. Acesta este începutul. Fără a vă mișca șoldurile, contractați abdomenul; încercați să vă atingeți coatele în genunchi. Reveniți la început. E un rep. nu 20 la 40.

4) Criza bicicletelor: începeți să stați pe spate, mâinile în spatele capului, picioarele de pe sol și genunchii și șoldurile îndoite la 90 de grade. Apăsați partea inferioară a spatelui în sol. Aduceți genunchiul stâng spre piept; atinge cotul drept la genunchi. Reveniți la început; repetați pe cealaltă parte. E un rep. nu 20 la 40.

Circuitul de rezistență

Faceți între 8 și 12 repetări ale fiecărei mișcări; lupta prin 2 - 3 runde. Odihniți între mută, dar încercați să îl mențineți scurt.

Squat> Deadlift> Pullup> Pushup> Creșterea laterală a umărului> Bicepsul cu ciocănel curl> Triceps prin apăsarea cablului

1/2

2/2

3/2

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor