Kanye West a făcut de neconceput un costum Louis Vuitton

Anonim

Sunați-l blasfemos. Apelați-i la inovațiile de pionierat de modă. Nu există nicio îndoială că Kanye West tocmai și-a creat propria regulă pentru că a purtat un costum cu sandale - ștergeți în întregime cămașa.

O postare partajată de UpscaleHype (@upscalehype) pe 18 august 2018 la 7:23 PDT

În timp ce unii dintre voi ar putea avea dificultăți în contemplarea modului în care sandalele pe care le-au adus în manuscrisele de primăvară, în primul rând, este corect să rețineți că Jason Statham a făcut-o mai întâi în 2018, când sa apucat de propria premieră în covorul roșu China cu un combo pentru sandale și costume. Apariția lui Statham a provocat un răgaz ușor și obișnuit, dar cel mai recent aspect al lui Kanye la nunta de la Miami de la 2Chainz a luat-o într-o notă în jocul lux-streetwear.

Dl Kardashian purta primul costum al lui Virgil Abloh din colecția de sezon a lui Louis Vuitton. Ansamblul mare verde prezintă motivul semnăturii LV gravate în întregul costum pentru a face o privire subtilă din afară, dar una mai luxoasă. Cel mai îndrăzneț mișcare a lui Kanye a fost omisiunea unei cămăși de rochie de la acest aspect. În schimb, rapperul a optat pentru un lanț de aur și două coliere de aur mai subțiri.

Încălțămintea lui? Yeezy sezonul șase sandale cu șosete, desigur. Salvați-vă "WTF-urile" pentru mai târziu în acest an pe măsură ce prezicem că vor veni mai multe vestiare de pisici.

Notă laterală: Atunci când vă uitați la acest scandalos, asigurați-vă că +1 dvs. poartă o rochie care se potrivește cu fluoro-ul dvs. G-Wagen. Deoarece Kardashian-Vest.

Un post partajat de UpscaleHype (@upscalehype) pe 19 august 2018 la 10:59 PDT

1/4

Imagine: Doar Jared

2/4

Imagine: Doar Jared

3/4

Imagine: Doar Jared

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene