Costumele Khaki sunt cel mai fierbinte bilet în această vară - inspirați-vă cum să purtați uite

Anonim

Un costum greu de lână neagră și soarele de vară pur și simplu nu se amestecă. Când vremea se încălzește, este timpul pentru o alternativă de nisip în culorile întunecate pe care le-ați stânjenit toată iarnă. Trucul inseamna sa inveti cum sa poti purta khaki fara sa te gandesti ca esti condus pe un safari (daca nu esti condus pe un safari, caz in care probabil ar trebui cel putin sa-ti schimbi costumul pentru ceva mai robust). Un costum khaki poate fi formal sau relaxat, pregatit sau chiar putin picant daca il purtati bine.

Ce trebuie să țineți cont atunci când cumpărați costumul

Amintiți-vă că costumele khaki sunt cele mai frecvente în colecțiile de vară ale designerilor. Veți găsi în țesături din bumbac și in, dar uneori și amestecurile de lână vor fi disponibile. Prefer să rămân la o culoare slabă, mai degrabă decât la ceva prea luminos, deoarece uneori poate arăta galben. Dacă puteți merge pentru un costum nestructurat, în felul acesta va funcționa și în ocazii de ocazie. Nu vă fie frică să separați costumul.

Ce să purtați cu costumul tău kaki

Prefer să trec cămășile albe sau albastre cu un costum kaki. Acesta complimentează culoarea kaki și menține senzația proaspătă de vară. Uneori mă voi întinde chiar și la un gingham de liliac dacă port alte violete în accesoriile mele.

Accesorii care lucrează cu kaki

După cum veți vedea în galerie, legăturile blues sunt cele mai populare, dar nu vă lăsa să vă oprească să încercați verdele și purpurii. Dacă poți, du-te pentru pantofi maro și tonul se va potrivi cu kaki, altfel pantofii marinei vor adăuga un pop frumos de culoare. Loafers și dantele UPS sunt ambele potrivite prea. Și da, potriviți centura cu pantofii.

SHOP PENTRU SUFLETE KHAKI

1/50

2/50

3/50

Credit: Milioane de oameni săraci

Articole Interesante

Zits sunt tendință la Săptămâna Modei bărbaților de la Milano din acest an

Joseph Gordon-Levitt a făcut cea mai mare greșeală în îmbrăcarea casualului inteligent

Tuxedo-ul lui Donald Glover a fost câștigătorul real al Emmy

Ziua 1 a LCM: Topman deschide săptămâna modei cu un bang