Killer Combinele pentru bărbați care necesită numai două elemente

Anonim

Este uimitor ce poate face omul, nu-i așa? Cu doar o cămașă și un pantaloni, ne-am întors la el din nou cu patru combinații go-to pentru bărbați (care necesită doar două articole). La dracu, Daniel!

Din nou, cele mai recente combinații sunt păstrate cel mai bine pentru ura sfârșitul săptămânii sau la jumătatea săptămânii după serviciu. În timp ce fiecare dintre ele este diferit, toate culorile, textura și amprentele din acest an au fost înlăturate în acest an, astfel încât puteți alege unul (sau mai multe) ca o reflectare a stilului sau a dispoziției dvs. personale.

De aici, alegeți pantofii - în funcție de ocazie - și un accesoriu (sau două), personalizând aspectul cu piesa preferată de ceas, pălărie sau bijuterie. La naiba!

Print & Denim

Ochelarii de îmbrăcăminte sunt blocați în pofta ei pentru cămăși din secolul trecut. Cu șasezeci și șaptezeci de culori și șaptezeci de culori stropind cu maneci scurte cu nasturi, vei fi provocat să găsești un stil care nu intră în garderoba curentă. Urmează nuanțe monocrome și imprimări mai fine - mici geometrii și florale - pentru nopți, adăugând un jean alb și loafers pentru un finisaj elegant și minim.

Pentru ziua de azi, jucați cu culori și printuri în mod normal exmatriculate din garderoba dvs. - portocaliu și galben și chiar roz; cămașa cu mânecă scurtă (la fel ca înotul scurt), născut să fie flamboaiant în timpul verii. Asigurați-vă că ați împerecheat brash cu nu-așa, lipirea cu denim vintage - ușor spălate și / sau rupt pe pantofi de tenis curat - piele sau panza.

Cuban / Camp Collar & Smart pantaloni

Începând cu anii cincizeci, cămașa cubaneză (cum ar fi trabucul) scoate farmecul și clasa gentleman. Recunoscută de o structură deschisă, cvasi-crestă, de tip rever, cubanul este în mare parte cu mâneci scurte și cu o formă scurtă, de formă, pentru o drapătură mai relaxată, atunci când este ascunsă în pantaloni cu căptușeală.

Datorită esteticei cămașă a cămășii estetice, evitați printurile de noutate pentru evenimentele inteligente care optează pentru o colourway întunecată și neutră (gândiți-vă la marină, prune sau măsline). Cămașa de relaxare este o alternativă perfectă la butonul Oxford sau la manșonul obișnuit. Și, împerecheate cu un pantalon fluid inteligent - din bumbac sau lână de tricou, veți căuta chic - și puțin diferit - de la moda obișnuită a lui Joe. Adăugați o fedora simțită și dantelă din piele pentru a termina atingerea cubaneză.

Legate de: Arta de pantaloni - Stepping Up stilul tau inteligent

Plaid & Denim

Fani mai mult decât cherestele? Bună, carouri. Conectat cu clanurile rivale scoțiene și chiar cu hamsterii nord-americani, cămășile cu cămăși sunt o față prietenoasă între o mare de modele nebune și amprente în acest sezon. Plaid are de obicei o nuanta neagra (negru, maro sau carbune) aruncata in paleta mix-ului, dar plaid-ul este un model indraznet, colorat, asa ca lasati-l sa faca cea mai mare parte a vorbirii, stilind-o cu culori neutre care sa completeze paleta tricoului. Introduceți denim.

Legarea în estetica flanelului (gândiți-vă la tăietori de lemn și cowboy), cărămizile îl taie cu rezistența denimului. Selvedge, cu denim gros, cu picior drept, se potrivește cu o versiune mai inteligentă a jeanului; mai degrabă ca pantalonii cu manșeta înfășurată - aproape că este. Chuck Taylor's a da un aspect de nouăzeci grunge sau tăieturi de piele de culoare albă sunt actualizate casual.

Pentru o privire mai ușoară, păstrați denimul spălat, subțire și subțire, rostogolind manșeta mai strâns. Apoi, chuck pe o pereche de barci deșertice de căprioară sau cizme de drumeții de joasă înălțime, mai scurte în portbagaj (astfel încât să nu arate ca un adevărat lumberjack), cu o căptușeală de spumă de trekking și piele de nubuc piele de sus. Și șosete tricotate, bineînțeles.

Buton-Down Shirt & Adidasi

Joggers sunt blugi noi în acest sezon. Tocurile de siluete și tălpile înlocuiesc gata pentru gimnastică-transpirație (sau pat) de zgomotul vrăjitorilor tai. Materialele mai luxoase, culorile neutre și lipsa modelelor brash fac joggerii un fund superioară în afara casei. Și, mult mai confortabil decât denimul rigid sau chinos-pantaloni.

Deci, chino joggers sunt un hibrid inteligent-casual al celor de mai sus. Împreunat cu un buton subțire, albastru de afaceri sau imprimare gingham pentru un model cu gust, sunteți pregătiți pentru o noapte în oraș și oriunde s-ar întâmpla să vă treziți în dimineața următoare. Patul tău, nu banca de parc, ne rugăm.

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene