Kim Jong-Un este Iconul de moda Lumea are nevoie chiar acum

Anonim

Datoria sa ca lider suprem al Coreei de Nord este de neclintit (la fel cum este și plictisitorul său pentru a șterge frații care nu au rătăciți), dar când vine vorba de jocul de îmbrăcăminte pentru bărbați, Kim Jong-Un este literalmente bomba într-o ligă proprie.

În timpul celei mai recente călătorii în China pentru a discuta afacerile globale și relațiile cu președintele Xi Jinping, dictatorul în vârstă de 34 de ani a lovit una dintre cele mai atrăgătoare costume pe care această publicație le-a văzut vreodată.

Costumele cu caractere aldine, jacheta cu costum de pijamale cu cinci butoane și oxfords semi-lustruite, toate făcute pentru un bărbat ferm în căutarea unei misiuni. Așa că am decis să dezbrăcăm aspectul mai departe cu ajutorul stilistului bonafide din Sydney, Jeff Lack.

Pantalonii

"Bătrânul este înapoi! Este vorba despre drapul ", spune Lack. "Pantalonii sunt de fapt destul de cool."

In timp ce majoritatea barbatilor din lume se indreapta spre un aspect mai conic si contemporan, facut popular de tendintele occidentale, Kim a fost rezistent in alegerea dulapului sau, aliniindu-se la o estetica a anilor '90, care acum vede o mare resuscitare in barbati. Nu suntem siguri dacă Kim intenționa să fie așa sau a fost ceea ce a avut în garderoba lui de-a lungul, dar totuși omul este înaintea jocului în 2018.

Jacheta de costume hibride

El nu obține semne complete. Sacul hibrid de costume al lui Kim este oarecum încurcat într-un mod în care oamenii nu pot spune dacă este vorba de un costum clasic Mao sau ceva de pe Wolf of Wall Street. Rezultatul? De ce nu amandoua?

"Topul stilului de pijamale se înmoaie pe câinele K. O potrivire mai buna in jurul taliei si a soldurilor ar fi mai placuta ", explica Lack.

Parul

Asta se estompează totuși. Vom constata că aceasta trebuie să fie o reducere obligatorie pentru liderii supreme coreeni, dar este o definiție nu de la noi. Topul este slickat înapoi într-un mod răcoros, dar de atunci este o mulțime de "ce sa întâmplat cu arsurile mele și de ce mirosul meu arată ca o parte a unui jgheab?"

Nu este un lucru de la noi, dar cine știe, ei au spus de asemenea că jachetele de vârf nu ar fi înapoi la un moment dat.

Relaționate: În interiorul companiei aeriene a dictaturilor nord-coreene, care zboară numai în două destinații

Articole Interesante

Zits sunt tendință la Săptămâna Modei bărbaților de la Milano din acest an

Joseph Gordon-Levitt a făcut cea mai mare greșeală în îmbrăcarea casualului inteligent

Tuxedo-ul lui Donald Glover a fost câștigătorul real al Emmy

Ziua 1 a LCM: Topman deschide săptămâna modei cu un bang