Kingsman tocmai a renunțat la cea mai sublimă jachetă de tuxedo. Și noi vrem

Anonim

Îți amintești Kingsman? Echipa devilishly chipeș care a salvat lumea, nu o dată, dar de două ori în filmele epice. Ei bine, linia lor de modă exclusivă pentru bărbați a fost mult timp cunoscută pentru producerea unor exemple frumoase de îmbrăcăminte pentru bărbați, în plus față de a face piesele din filme la dispoziția consumatorului. Geniul de marketing.

În această săptămână, Kingsman a renunțat la cele mai tari jachete de tuxedo pe care le-am văzut anul acesta. Nu contează alba, ei au mers mai bine. Este vorba de cremă, alb-alb, chiar bej. Bejul na arătat niciodată așa de bine.

Modelați după îmbrăcarea personajului d-lui Colin Firth în filmele Kingsman, jacheta "tricoului" lui Harry este făcută din bumbac țesut cu puțină întindere, astfel încât nu se va simți restrictiv.

Tricoul cu smântână din cremă din satin

Jacheta din lână cu mătase din satin, care este însoțită de satin, nu numai că este piesa de prezentare a arsenalului de cravată neagră, ci și o investiție care va dura mulți ani. Îmbrăcată cu pantaloni smokini și pantofi din piele de bumbac, este esențial pentru o modă în care veți avea norocul la următoarea dvs. nunta, dacă este a ta.

Kingsman Harry's Cream Satin-Trimmed Stretch-Cotton Tuxedo Jacket este disponibil acum la Mr.Porter pentru un leneș de 2.200 de dolari.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor