Louis Vuitton, Kim Jones, îl înlocuiește pe Kris Van Assche la Dior Homme

Anonim

Kim Jones este oficial noul director artistic al Dior Homme. Designerul britanic care a demisionat de la rolul său râvnit la Louis Vuitton la începutul acestui an va deveni succesor al lui Kris Van Assche, care a deținut anterior postul de unsprezece ani.

Aceasta este o veste surprinzătoare, dat fiind faptul că Van Assche nu și-a exprimat intențiile de a trece de la etichetă în trecut. Se poate considera că acest lucru se datorează muncii președintelui și directorului general al lui Dior, Pietro Beccari. Omul de afaceri a lucrat cu Jones la Louis Vuitton în trecut și căutând să recreeze o parte din acel succes la Dior Homme.

Vă mulțumesc lui Pietro Beccari și lui Bernard Arnault pentru următorul capitol din cariera mea

Un post partajat bymrkimjones (@mrkimjones) pe Mar 19, 2018 la 04:33 PDT

Beccari a lansat o declarație spunând că a fost "încântat să îl primească pe Kim Jones la Dior Homme".

"El va beneficia de sprijinul echipelor și de" savoir-faire "din Ateliers pentru a crea un dulap elegant pentru bărbați, atât clasic, cât și ancorat în cultura contemporană. Sunt încrezător că va continua să dezvolte în continuare Dior Homme pe scară globală. "

"Îi mulțumesc lui Kris Van Assche pentru contribuția la creșterea uimitoare a Dior Homme, creând o siluetă elegantă și contemporană pentru bărbați. A scris un capitol important în istoria Dior Homme și a jucat un rol-cheie în dezvoltarea sa. "

De asemenea, Jones și-a exprimat propria bucurie, spunând că a fost "onorat adânc să se alăture casei lui Dior, un simbol al eleganței finale".

"Aș dori să-i mulțumesc călduros pe Bernard Arnault și pe Pietro Beccari pentru încrederea lor în a-mi oferi această ocazie incredibilă. M-am angajat să creez o siluetă masculină modernă și inovatoare, construită pe moștenirea unică a casei ".

WWD informează că Van Assche va rămâne la LVMH într-un rol care va fi încă precizat în casa de lux.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor