Dieta cu carbohidrati slabi este foarte buna pentru pierderea in greutate. Dar există o captură

Anonim

Sigur, gogoșii sunt plini de zahăr și colesterol, dar dieta ta preferată cu conținut scăzut de carbohidrați ar putea dura ani de zile din viața ta. Dacă sunteți un avocat Keto, războinic Paleo sau dependent de Atkins, probabil că ați vărsat câteva kilograme - și pentru asta vă salutăm. Cu toate acestea, un nou studiu realizat cu privire la efectele pe termen lung ale unei diete cu conținut scăzut de carbohidrați sugerează că este posibil să aveți nevoie să puneți #goodvibes în așteptare.

Înainte de a sari la concluzii - nu a fost efectuat un sondaj de doi minute efectuat de stagiari de biologie. Acest studiu, finanțat de Institutul Național de Sănătate, a analizat datele care datează din anii 1980 și servește ca un avertisment pentru cei care mănâncă friptură pentru micul dejun, ouăle pentru prânz și șuncă pentru cină.

Studiul publicat în Jurnalul Lancet de Sănătate Publică a constatat că, fie că comiteți actele sacrilegioase de a înlocui spaghetele cu "paste de zucchini", fie că vă aflați sub o dietă nesfârșită a studenților de pâine și biscuiți, sunteți înșivă.

Dupa cum a raportat Maxim, cercetatorii au descoperit ca atat procentele ridicate, cat si cele slabe ale dietelor carbohidrati au fost asociate cu o crestere a mortalitatii, cu un minim de risc observat la aportul de carbohidrati de 50-55%.

Din păcate, pentru persoanele care înlocuiesc majoritatea carbohidraților lor cu proteine ​​și grăsimi derivate din animale (din surse cum ar fi mielul, carnea de vită, carnea de porc și carnea de pui), acest tip de dietă a fost corelat cu o durată mai scurtă de viață. Acest lucru a fost în contrast cu cei care au primit cea mai mare parte a proteinei și a grăsimilor lor din "legume, nuci, unt de arahide și pâinea integrală", pentru care sa constatat că trăiesc mai mult.

"O dietă cu conținut scăzut de carbohidrați ar putea scurta speranța de viață cu până la patru ani", ( BBC ).

Cercetătorii au concluzionat că "sursa de hrană modifică în special asocierea dintre aportul de carbohidrați și mortalitate", ( Maxim ). Deci, practic, dacă luați o dietă cu conținut scăzut de carb, nu înlocuiți totul cu carnea. Și dacă căutați să vă îmbunătățiți sănătatea, mergeți "plin de ceto" nu este singura opțiune - ați putea să vă schimbați pâinea prăjită cu felii subțiri, pentru o bunătate a întregii grăini.

Noastră? Totul cu moderatie. Include prăjitură cu ochiuri și tort cu ciocolată triplă.

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene