MJ Bale aduce sunetele din New Orleans la colecția sa cea mai inovatoare

Anonim

MJ Bale împinge din nou granițele croitoriei australiene cu cea mai recentă colecție de articole de îmbrăcăminte din lână merino tehnice pentru a debuta în noul sezon.

Sunetele netede și jazz din New Orleans vor forma o mare parte din spectacolele acestui sezon, care dau nod la clasici cum ar fi legenda jazzului Miles Davis și stilul său fără efort. Această noțiune dacă se mai împerechează cu propria împingere a lui MJ Bale pentru a satisface echilibrul clasicismului și reinventarea constantă a bărbaților.

Ca atare, MJ Bale sa căsătorit cu succes conceptul de capse de epocă de epocă din vechime, cu noi piese casual deconstruite și inovații de îmbrăcăminte ușor de manevrat pe care bărbații le cer astăzi.

Colectia "Rebirth of the Cool" este considerată ca fiind un progres practic adaptat la fiecare îmbrăcăminte, în funcție de nevoile purtătorului. Bărbații stil-savvy pot alege între cele trei mărci distincte de țesături.

Acqua este fabricat dintr-o țesătură de lână din țesătură Merino tropicală, care a fost țesută în Italia de către un țesător de aur Woolmark. Pânza rezultată este rezistentă la apă, rezistentă la îndoială, ușoară și respiră, ceea ce îl face perfect pentru călătorii internaționali și pentru bărbații care se află mereu în mișcare.

Dry 'n' Fly este monikerul oferit tricourilor de bumbac MJ Bale de 100% care au fost țesute și terminate cu o structură specială care oferă proprietăți ușor de întreținut. Ce usor? Spălați haina, se usucă pe un cuier și apoi "zboară" în ușă. Nu este necesară călcarea și cămașa trebuie să își păstreze forma pe parcursul zilei.

În sfârșit, ajungem la o construcție de țesături numită Mooving. Costumele MJ Bale sunt fabricate dintr-o țesătură specială din lână de merino țesută de tânărul tânăr italian Loro Piana. Rezultatul este o tesatura semi-stretch care este rezistentă la îndoire și a fost făcută cu un pic de praf pentru a asigura flexibilitate atunci când corpul se mișcă constant. Acest extra da este perfect pentru cei care nu stau la birou toată ziua pentru o slujbă de zi.

Și când vine vorba de modele, bărbații vor fi răsfățați de alegere cu totul, de la flanelul gri moale la Prince of Wales până la Glen, iar ferestrele verifică dungi de cretă subtilă și costume mari din patru piese, toate făcându-și amprenta în noua colecție.

"Această colecție este creată pentru omul care explorează lumea și își dezvoltă propriul personaj", spune Matt Jensen, fondatorul etichetei.

Colecția "Rebirth of the Cool" este disponibilă în magazine și online de astăzi prin MJ Bale.

1/11

2/11

3/11

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor