Man-Fringe este anii 90 pe trendurile minunate, iată cum să-l spargem

Anonim

Douazeci si cincisprezece este vorba despre omul de margine. Făcându-se urât pe podiumuri cu doar câteva luni în urmă, franjuri, bretonuri sau perdele pentru bărbați sunt tendința părului de a se încorpora în vocabularul tău.

Frământările de la margini. Păr subțire? Tăiați o margine stratificată pentru apariția plinătății. Fuller-cu care se confruntă? Fringe va adăuga multă nevoie de acoperire pentru cana ta și echilibra afară că obrazul bulge. Nici o alta coafura nu are atat de mult impact asupra aspectului tau de ansamblu (cu exceptia rasului complet al capului), astfel incat puterea bangului trebuie sa fie explorata si imbunatatita de fiecare barbat.

Împușcă-l pe om

Fringe-ul omului a adunat în ultimii ani un imens succes. De asemenea, are și cele mai tradiționale tăieturi scurte și spate, care văd cele mai multe porți care își împart părul în lateral sau împingând spre cer.

Lucrul pe care trebuie să-l amintiți este că franjurile sunt vaste și nu sunt la fel între fiecare tip. Există trei lucruri de luat în considerare: lungimea (lungă sau scurtă); volumul (ridicat sau plat pe frunte); și forma (rotunjită sau mai strânsă). Și, în funcție de textura, densitatea și căderea naturală a parului, marginile dvs. vor sta în mod corespunzător.

Păstrați lucrurile simple, du-te la franjuri care se confruntă cu o scurtă-back-and-sides cut. Puteți schimba lucrurile cum ar fi "estomparea" părului (cât de scurtă este tăierea în partea de jos a capului, înainte de a ajunge mai departe spre partea de sus).

Cu cât este mai scăzută decolorul, cu atât mai bine pentru franjuri. Și apoi potriviți-o cu o coroană scurtă, care este stratificată pentru a spori lungimea marginii. Greutatea este creată cu o lungime suplimentară în față, dar lungimi diferite trebuie să fie lucrate subtil în fringe pentru a da forma și corpul. Și acoperă toate indicațiile unei linii de păr care se retrage, fără ororile unei pieptene.

Cum sa faci stilul Man-Fringe

Luați un uscător cu suflare și împroșcați-vă părul uscat. Utilizarea unei pensule vă va oferi un finisaj rotunjit, mai fin sau un pieptene larg, este de asemenea bine, lucrând cu starea naturală a părului pe măsură ce se usucă. Indiferent de ce alegeți, veți rămâne cu o strălucire frumoasă și un volum foarte necesar pentru cei de pe partea mai subțire.

Apoi, folosiți ceară. Creează structură și definiție, eliminând puful în timp ce ține lucrurile împreună - mult după ce ai lăsat în siguranță oglinda pentru baie. Pentru produsele pentru păr, opțiunile sunt lucioase sau mată. Și alegerea este a ta. Dar folosiți cu ușurință mai puțin este mai mult, domnule Greaseball.

Stilul individual al bretelelor de primăvară și, dacă este nevoie de mai mult, se aplică mai mult la restul marginii, cu accentul pe vârfuri. Deoarece părul este în mod natural lucios, făcându-vă mat de margini este o modalitate foarte bună de ao defini din restul părului.

Pentru părul curat, suflați și apoi lucrați în spumă de texturare. Acest lucru va crea mișcare, volum și un pic de sări.

1/30

2/30

3/30

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării