Manchester United dezvăluie ediția specială a ceasurilor TAG Heuer

Anonim

În mod clar, există unele avantaje pentru a fi cronometror oficial al unei mari echipe de fotbal.

Cel mai recent exemplu este ediția Manchester United a ceasurilor Carrera Heuer 01 și Formula 1 ale TAG Heuer. Creat pentru a marca turneul lui Manchester United în Statele Unite, precum și sezonul lor lingvistic Premiere League, ceasurile vor împerechea designul avangardist al ceasului elvețian cu culorile semnării clubului.

În mod natural, ceasurile roșii și antracit gri vor fi purtate și de jucători în sezonul 2018-2019.

Deci, ce e în cutie?

Ediția specială TAG Heuer Carrera Heuer 01 va veni ca o piesă din oțel inoxidabil de 43 mm, care găzduiește mișcarea Caliber Heuer 01 Automată. Această mișcare oferă ore, minute și secunde funcții alături de o fereastră de dată la marca 3. Există și alte trei contoare chrono placate cu rodiu la orele 12, 6 și 9, dintre care cel de-al doilea poartă logo-ul clubului.

Întoarceți ceasul în jur și veți putea să vă concentrați asupra mecanismului, datorită unui cazier de safir. Esteticul sportiv și masculin este lustruit cu o curea de cauciuc care cultivă culoarea semnăturii clubului. De asemenea, oferă 100 de metri de rezistență la apă.

Cel de-al doilea model care se alătură modelului este cronograful TAG Heuer Formula 1. Este mult mai accesibil decât Heuer 01 datorită construcției sale complete din oțel, cu carcasă de 43 mm și mișcări de cronograf cu cuarț. Ceasul permite ore, minute și secunde să funcționeze alături de o fereastră de dată la ora 4. În același timp, cadranul este terminat în antracit de opal, care este în contrast cu indicele roșu și un număr mare de 12 "în cifre arabe la marcajul de la amiază.

Există, de asemenea, trei contoare chrono pe această piesă, ceea ce face ca acest model să fie unul dintre cele mai bune ceasuri de valoare din gama TAG Heuer. Ceasul este asociat cu o curea de cauciuc neagră pentru a reflecta adevărata sa estetică sportivă.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor