Ultimul ghid al oamenilor pentru cele mai tari hoteluri din Londra

Anonim

Există un timp în viața fiecărui tânăr atunci când dormiți în cămine dodgy cu alți tineri călătorii este aventura finală.

Mai vine și un timp în viața unui om mai în vârstă, când el crede: "Înșurubați! Dă-mi 5 stele sau îmi dai moartea. "Pentru a doua etapă, am făcut niște cercetări.

După ce ne umezim buzele pe cel mai bun gin, Londra are de oferit, odihnindu-ne capetele pe cele mai moi perne și trezindu-se însuflețit de domnul Bond însuși - să spunem doar că ne îndoim că veți pierde dormitorul cu 10 paturi. Citește mai departe și explorează cele mai bune 14 ponturi pentru hotelurile din Londra.

Nobu, Shoreditch

De la Executive Room până la suita Studio, Nobu Shoreditch se căsătorește cu stilul japonez și Est-Londra. O creație unică, Nobu Shoreditch este o expresie a expresiei creative a lui Design Hotel și este unul dintre doar 10 hoteluri selectate manual în lanțul de tip boutique. Printre punctele de atracție se numără un restaurant cavern sub pământ, apropierea de vechea stradă și strada Shoreditch High Street, servicii de top și facilități (inclusiv un studio pilates, săli de tratament și un Technogym). Și, bineînțeles, are o gamă largă de camere pentru a se potrivi călătorilor singuri și familiilor deopotrivă, astfel încât să fiți foarte greu să găsiți un loc mai bun pentru a vă baza în timp ce vă confruntați cu tot ceea ce Shoreditch are de oferit.

BOOK @ Booking.com De la $ 277 pe noapte

L'Oscar, centrul Londrei

Proiectat de Jacques Garcia - designerul francez din spatele Hôtel Costes din Paris, La Mamounia din Marrakech și NoMad din NYC - această fostă biserică baptistă este acum unul dintre cele mai decente hoteluri din Londra. Așa cum v-ați aștepta de la Garcia - un maestru al amestecării respectului pentru istoricul cu o opulență boemă dramatică - L'oscar are un set interior super-sexy împotriva unei periferi tradiționale. Cu alte cuvinte, este un tribut adus erei victoriene: menținerea unei rigoase clasice în timp ce duce o viață privată a nebuniei și a deznădejdii. În cazul în care acest lucru lavish mis-en-scena gâște dvs. de fantezie, și sunteți dornici de a rămâne într-un avant-gard hotel în inima de Holborn (unul dintre cele mai cool londoneze districte high-end), printre un amestec înfloritoare de baruri, restaurante, acest lucru este un nu-brainer.

BOOK @ Booking.com De la $ 363 pe noapte

Hotelul Henrietta, Covent Garden

Hotelul Henrietta este la o plimbare de două minute de Teatrul Savoy și este una dintre locațiile cele mai bine cotate la Londra. Amplasat la ultimul etaj al nr. 15 Henrietta Street, Grand Henrietta (nu putem recomanda această încăpere suficient de înaltă), vă oferă vederi uimitoare ale Londrei de pe balconul dvs. privat: acoperișurile, peisajul și reperele, inclusiv London Eye, sunt la îndemână. Și toate camerele din acest hotel sunt escapade romantice în ele însele, complet cu detalii intime, finisaje exclusive și mobilier rafinat. Există, de asemenea, dușuri tropicale și (în unele camere) o cadă pentru picioare cu gheare - pentru o relaxare finală.

BOOK @ Booking.com De la $ 449 pe noapte

Ned, Păsări de curte

Condensat, Experiența Ned este "Se așează lângă piscină pe acoperișul unei clădiri vechi de 100 de ani, privind spre Catedrala Sf. Paul și dincolo de ea." Extins? Vom lăsa asta la imaginația ta. Intrați aici dacă doriți să experimentați o capodoperă istorică demnă de caracterul favorit al lui Game of Thrones, de scurtă durată.

BOOK @ Booking.com De la $ 334 pe noapte

Distileria, Portobello Road

Situat la doar 1 minut de mers pe jos de Piata Portobello Road, The Distillery din Londra are un bar superior si o colectie de gin. Situat în inima districtului Kensington și Chelsea, cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Heathrow din Londra, la 18 km distanță. Această zonă este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de arhitectură, monumente și divertisment.

BOOK @ Booking.com De la 200 $ pe noapte

Sanderson, Fitzrovia

Sanderson este o experiență de tip boutique de 5 stele, situată în inima bătătorii electronice a cartierului solemnic Soho din Londra. Clădirea monumentală a anilor 50 a fost dictată de Philippe Starck într-un jazz eteric de design baroc și modern, care face ca Hilton să arate ca un tur de aur lustruit. Designul său de nebun combină extravaganța și simplitatea, făcând-o să simți că ai urmat-o pe Alice în Țara Minunilor. Cine știe: după câteva whisky, poate că ai?

BOOK @ Booking.com De la $ 387 pe noapte

ME Londra, centrul Londrei

ME London atârnă deasupra vârfului sudic al orașului Covent Garden. Cele 57 de camere de oaspeți, inclusiv cele 16 apartamente, oferă o vedere mai bună asupra reperelor locale importante decât puteți obține de la London Eye: Orașul Skyline, Trafalgar Square, Podul Londrei și râul Tamisa pot fi văzute prin podea, până la tavan ferestre. În 2013, ME London a fost onorat pe celebra listă Hot Conve Nast Traveler, iar în luna aprilie a acestui an concierge-șef a primit prestigiosul premiu "Golden Keys" pentru industria hotelieră.

BOOK @ Booking.com De la $ 416 pe noapte

Belgraves, centrul Londrei

Belgraves îmbină ospitalitatea tradițională britanică cu o atitudine boemă americană. Situată la doar o aruncătură de băț de gara Victoria, Belgraves este prima tranșă europeană a experienței luxoase a hotelului Thompson Hotels și este situată într-unul dintre cele mai bogate cartiere din Londra. În cazul în care restaurantul cu 80 locuri al hotelului, barul intim al bibliotecii și centrul de fitness nu vă distrează, vizitați magazinele, site-urile din apropiere și cartierul plin de viață Sloane.

BOOK @ Booking.com De la $ 164 pe noapte

Casa Shoreditch, Shoreditch

Oaspeții hotelului Shoreditch House, un club privat care se ascund în Londra de Est, sunt tratate cu 26 de dormitoare echipate cu alarme de epocă AM / FM, sticle cu apă fierbinte, produse cosmetice proaspete Cowshed, sampoane și săpunuri din spa-ul adiacent, și o serie de cărți clasice, jucării și jocuri pe care sunt încurajați să le împrumute. Camerele sunt deschise atât pentru membrii, cât și pentru cei care nu sunt membri. Unul pentru lista cu cupă.

BOOK @ Booking.com De la $ 262 pe noapte

Ham Yard Hotel, Soho

Situat la o plimbare de 2 minute (sau un crawl de trei ore la pub) de la Piccadilly Circus, camerele Ham Yard sunt toate personalizate și au ferestre din podea până în tavan, cu vederi excelente asupra orașului înconjurător. Dacă rămâneți, asigurați-vă că vă puteți profita la maxim de add-on-urile ciudate, cum ar fi centrul de fitness cu o cameră hipoxică (un instrument de fitness care simulează altitudinea), un cinematograf, o grădină pe acoperiș și o alee de bowling în stilul anilor 1950.

BOOK @ Booking.com De la $ 701 pe noapte

Cortina, Shoreditch

Cortina este cuibărită printre barurile și restaurantele premiere ale lui Shoreditch într-un cartier artistic. Cu tot ce v-ați aștepta de la un șold, un hotel de lux atât de mare (și mai mult), veți fi sufocați de mai mult decât serviciul. Printre facilitățile de bonus se numără atât stația de metrou Old Street, cât și Turnul Londrei (2 mile de la).

BOOK @ Booking.com De la $ 267 pe noapte

Principalul Londra, Bloomsbury

Dacă vă place literatura, istoria sau arhitectura, principala Londra, Bloomsbury, este locul de a fi. O clădire de referință clasă II *, Principatul ocupă flancul estic al Russell Square din Bloomsbury. Nu vom da prea mult, dar deschiderea acestui hotel de 334 de camere a restaurat într-adevăr clădirea originală până la gloria ei originală - în timp ce administrează o adrenalină în inima cartierului cel mai literar din Londra.

BOOK @ Booking.com De la $ 338 pe noapte

Mandrake, Fitzrovia

Planta halucinogenă a lui Harry Potter (mandrake) cu fața goblinului înfricoșător, ale cărui strigăte pot ucide o persoană, probabil că nu te gândești la intrarea în acest hotel. Cu toate acestea, deși hotelul Mandrake nu domină exact strada mică din Fitzrovia, care se află înăuntru, ar trebui să invoce o dublare involuntară la sosire, aceasta fiind clasa și luxul oferit.

BOOK @ Booking.com De la $ 541 pe noapte

Pilgrm, Paddington

Pilgrm, Paddington se descrie ca o "pauză răcoritoare de la obișnuiți". Cu un design spate, modern și antichizat, și-a atins scopul, acordând un omagiu istoriei și locației sale. Dacă apreciați designul vechi al lumii și meșteșugul britanic, vă veți simți ca acasă.

BOOK @ Booking.com De la $ 186 pe noapte

Legat de: Ultimate Men's Shopping Guide la Londra

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene