Melbourne Suit Magazine, care vă va face să vă arătați Sharp la orice buget

Anonim

Unirea dintre un bărbat și costumul său este o legătură sacră. De la sfârșitul secolului al XVIII- lea, costumele au rămas un element de bază în arsenalul de dulapuri al fiecărui gentleman.

În zilele noastre puteți cumpăra un costum din aproape orice loc online, dar pentru a vă economisi timp, bani și durerea de a da un punct de vedere sartorial, am comparat cele mai bune magazine de costume din Melbourne, pentru a vă păstrați aspectul dapper pe tot parcursul sezonului.

Nu din Melbourne? Check out cele mai bune magazine de costume din Sydney.

Oscar Hunt

Nivelul 3/43 Hardware Lane

Oscar Hunt pe Hardware Lane se bucură de lux în momentul în care piciorușul tău se află în magazin, de la canapelele sale confortabile din piele până la pardoselile din pardoseli din polistiren. Acestea merg dincolo și mai departe, oferindu-vă o experiență de neuitat de cumpărături - gândiți-vă la camere private amenajate cu vederi hipnotizate ale orașului, un atelier de croitorie întotdeauna prezentat și chiar o zonă de lounge bar pentru a vă odihni picioarele obosite după o zi lungă. În funcție de nevoile dvs., costumele personalizate încep de la un pret accesibil de 845 $ și se ridică la aproximativ 3000 $. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de cumpărături ca nici un altul, nu căutați mai departe decât Oscar Hunt.

Tipuri de costume: Made-to-measure

TM Lewin

356 Collins Street (diverse locații)

Începând cu începuturile sale umile în Londra, TM Lewin a făcut de atunci o locuință stabilă în oraș cu patru anotimpuri. Acest magazin este destinat tuturor oamenilor de afaceri care nu doresc să se gândească la îmbrăcăminte simplă fără jargonul tehnic. Gama lor de costume acoperă fiecare stil sartorial, de la modelele tradiționale personalizate până la cele mai contemporane, dacă doriți mai mult aspect strălucitor. De asemenea, stochează o gamă generoasă de tricotaje, articole de îmbrăcăminte și accesorii, făcându-vă un magazin unic pentru toate lucrurile pentru bărbați.

Tipuri de costume: Made-to-measure

Paul smith

120 Collins Street

Tipurile Britannia nu pot trece de boutique-ul Paul Smith pe strada Collins. Sir Paul rareori face un costum rău, iar marca oferă diferite game pentru a satisface cumpărătorii de la mijlocul până la cel mai înalt nivel. Cu garniturile de semnături ale lui Paul Smith și alte delicii, veți arăta mai degrabă la plecare.

Tipuri de costume: În afara cuierului

P.Johnson

1 Crossley Street

Orice tip care îmi spune că se căsătorește, primul lucru pe care-l spun este "de ce naiba vrei să faci asta?", Al doilea este "obții un costum făcut de la P. Johnson". Tom și Patrick vă vor asigura că voi și groomsmen dvs. arata un milion de dolari doar în cele mai bune țesături italiene. Așteptați să plătiți aproximativ 1.800 de dolari și mai mult pentru costumul dvs. făcut pentru măsura deși (se va potrivi ca o mănușă). Dacă sunteți pe un buget, încercați alternativa magazinului lor surori mai ieftin, Suit Shop, care folosește aceleași materiale de calitate, dar transformă producția în China.

Tipuri de costume: Made-to-measure

Henry Bucks

Strada Collins 320

Un lanț de magazine pentru bărbați care are în prezent o renaștere în croitorie și bărbați contemporani este Henry Bucks. Situat atât pe Aeroportul CBD, cât și pe Aeroportul din Melbourne, Henry Bucks este locul tău de întâlnire cu brandurile tradiționale precum Boglioli, Canali și Richard James. S-ar putea să te coste câteva dolari, dar tu vei arăta ca un prinț când vei ieși din Henry Bucks.

Tipuri de costume: În afara cuierului

topman

Stocați pe strada 31/287 Lonsdale

Unii dintre voi vă întrebați de ce Topman a făcut această listă, dar nu toți suntem în baie în vase de bani. Dacă sunteți într-un buget strâns, dar încă aveți nevoie de un cost decent, luați în considerare Topman. Veți obține costumele cele mai importante din acest magazin, inclusiv costume de petrecere, costume de tweed și run-of-the-mill costume de tăiere negru subțire care funcționează pentru cele mai multe ori. Cele mai multe modele de design de bază pornesc de la un preț accesibil de 300 $. Singurul dezavantaj este longevitatea.

Tipuri de costume: În afara cuierului

Croitorii americani

68 Bourke Street

Tailor american a fost înființată în 1950, într-un moment în care toate lucrurile american au fost moderne, gândire înainte și puternic. În timp ce acest lucru nu mai poate fi cazul acum, jocul lor costum rămâne incredibil de puternice, cu reputația lor pentru produse de calitate și cunoștințe de meserii renumite în întreaga lume. Dimensiunea redusă a magazinului oferă o experiență intimă de cumpărături, materialele pentru costumele lor personalizate provenind din Europa.

Tipuri de costume: Made-to-measure

MJ Bale

1/500 Collins Street

MJ Bale este unul dintre cei mai inovatoare producători de costume din Australia, cu un accent clar pe construcție, versatilitate și simțire. Eticheta se mândrește cu numeroase magazine din oraș, astfel că nu trebuie să fie prea greu de găsit. Cu toate acestea, mai important, MJ Bale oferă unele dintre cele mai bune costume disponibile pe piață prin utilizarea de lână merino australian care este trimisă în Italia pentru frezare și Japonia pentru construcția finală.

Tipuri de suveniruri: Dezactivat cuierul / Made-to-measure

Suit Shop

1A Crossley Street

Suit Shop este marca sora a lui P.Johnson. Ideea din spatele ei este aceea de a oferi acelasi nivel de detaliu si stil fara costul mare al biletului. Ca atare, costumele lor sunt făcute în China, dar orice altceva, de la selecția țesăturii până la cunoaștere, este pur P.Johnson. Costume de Suit Shop-a făcut-la-măsură merge pentru mai puțin de 1.000 de dolari și există o mulțime de opțiuni de a alege de la cu buzunare, stiluri de buzunar și cârpe.

Tipuri de costume: Made-to-measure

Calder Sartoria

305/37 Swanston Street

Situat în clădirea istorică Nicholas din Melbourne, Steven Calder și-a construit o reputație pentru a furniza costume în stil italian în stilul italian fără prețul de preț italian. Costumaker se mândrește cu oferirea unui serviciu impecabil pentru clienți, pentru a merge cu hainele de calitate. Detaliile mai fine cum ar fi determinarea culorii potrivite pentru tonul pielii pentru a alege cea mai bună greutate a țesăturii pentru climă sunt toate incluse în experiența Calder Sartoria. Chiar și țesăturile și construcțiile sunt toate manipulate de întreprinderile aflate în proprietatea familiei și care se desfășoară pentru a vă asigura că costumul dvs. de salvare complet a fost făcut pentru a vă potrivi perfect.

Tipuri de costume: Made-to-measure

Colțul Bespoke

Club de afaceri Unite Level 5, 95 Queen Street

Dupa cum sugereaza si numele lor, The Bespoke Corner permite barbatilor sa construiasca un costum personalizat in intregime de la zero. În frunte cu Miles Wharton și partenerul său de afaceri, duo-ul elegant se mândrește cu oferirea celui mai cuprinzător serviciu de croitorie din Australia, astfel încât rezultatul final să fie mai mult o piesă de declarație decât un alt costaj zilnic. Fiecare rezervare de rezervare este gratuită și croitorul dvs. alocat are nevoie de mult timp să se așeze, să vorbească și să înțeleagă nevoile dvs. înainte de a trimite un costum cu numele dvs. pe el. Sunt una dintre cele mai noi etichete pentru a se alătura scenei înfloritoare din Melbourne.

Tipuri de costume: Made-to-measure

Adriano Carbone

100 Elizabeth Street

Adriano Carbone este unul dintre acele nume la care te duci când ești după măiestria exigentă și expertiza în jocul de îmbrăcăminte. Fiecare îmbrăcăminte creată de Carbone provine dintr-o experiență de peste 40 de ani, care se extinde asupra serviciilor făcute la comandă, personalizate și personalizate.

Tipuri de costume: Made-to-measure

InStitchu

Mitchell House, strada 3/358 Lonsdale

InStitchu a început viața ca un serviciu de îmbrăcăminte realizat pentru măsura bugetului conștient. În timp ce acest lucru este încă în centrul lor, serviciul lor sa extins în toată țara pentru a oferi îmbrăcăminte personalizată personalizată, cu o promisiune de potrivire perfectă.

Tipuri de costume: Made-to-measure

masonii

167 Flinders Lane

Masonii este destinația premieră pentru bărbații de lux de lux din întreaga lume. Colecțiile de costume oferite aici iau o abordare inovatoare pentru a adăuga o influență modernă asupra croitoriei originale. Se concentrează, desigur, pe calitate și autenticitate, cu ajutorul unor nume de prestigiu cum ar fi Corneliani, Brunello Cucinelli, ISAIA și multe altele.

Tipuri de suveniruri: Dezactivat de pește / Made-to-measure

Peter Jackson

420 Bourke Street

Peter Jackson este unul dintre cele mai durabile nume din scena australiană de îmbrăcăminte. După ce și-a deschis primele în 1948 în inima Melbourne CBD, clothier-ul a construit o reputație pentru construirea de bărbați de calitate cu o pasiune pentru design inovator. Cu magazinele dedicate care acum circulă în centrele comerciale din întreaga țară, Peter Jackson sa poziționat pe locul dulce al depășirii decalajului dintre modă, lux și accesibilitate.

Tipuri de suveniruri: Dezactivat de pește / Made-to-measure

Joe Black

149 Little Collins Street

Joe Black se mândrește cu crearea de costume pentru fiecare tip de bărbat, indiferent dacă ești un calvar profesionist sau un barrister. Costumele personalizate și confecționate de la Joe Black sunt concepute să dureze, în timp ce magazinul lor este ca o peșteră om, în care sunt conservate scotch de malț și bere rece în timpul consultării. Cea mai bună caracteristică a lui? Costumele personalizate sunt gata în doar patru săptămâni după consultare - perfectă pentru acele evenimente de ultim moment.

Tipuri de costume: Made-to-measure

Sarti Tailors

355 Clarendon Street

Pentru cei care, după un costum de bărbat care este cu adevărat special, cad în Sarti Tailors. Croitorii se mândresc aici cu cele mai bune articole de îmbrăcăminte dincolo de rafturi, pentru a vă asigura că se face o declarație atunci când ieșiți într-una dintre costume. Pentru a atinge acest nivel de artizanat și făcut pentru a măsura ambarcațiunile, Sarti apelează la mai mult de 100 de ani de experiență colectivă în procesul de a face afaceri. Și da, și ei fac costume de nuntă.

Tipuri de costume: Made-to-measure

Jack London

345-347 Collins Street

Stilul modern britanic de suită nu are nevoie să spargă banca. Eticheta australiană Jack London aduce accesibilitatea la scenă fără costuri. Gândiți-vă la jachete de costume scurte cu pliuri înguste și pantaloni înguste, pariuri anorak și cămăși scurte cu cămăși purtate cu legături subțiri pentru o atmosferă de rock rock modest din anii 1960. În timp ce magazinul lor se află în Melbourne, eticheta se încadrează și în magazinele din Sydney, Adelaide și Perth.

Tipuri de costume: În afara cuierului

Rhodes și Beckett

345-347 Collins Street

Rhodes & Beckett este un nume de lider in spatele pieselor premium gata sa poarte in Sydney si Melbourne. Eticheta a fost lansată în Australia în 2006 și a crescut de atunci și a inclus două magazine în ambele orașe. Eticheta își mândrește colecția cu privire la utilizarea materialelor fine provenite din întreaga lume.

Tipuri de costume: În afara cuierului

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării