Memele distrug Stigma în jurul bolii psihice

Anonim

Memorii care inspiră groază existențială pot părea deprimant. Dar onestitatea lor devastatoare distruge în realitate tabuurile în jurul cărora vorbesc despre sănătatea mintală și ajutând oamenii care se luptă cu anxietatea, depresia și izolarea socială să realizeze: nu sunt singuri.

Headspace, Centrul National al Fundatiei pentru Tineret din Australia, a descoperit ca apropierea de sanatatea mintala intr-un mod "non-clinic", "Ca si gasirea unei meme care iti capteaza sentimentele si griji intr-o imagine amuzanta", distruge stigmatul atasat vorbind de probleme de sanatate mintala, în special în rândul mileniilor. Un strigăt departe de stereotipul patronat, că "memoria" este o forță răuvoitoare care ar putea deteriora stările noastre mentale fragile, care se ocupă de aceste chestiuni, le face mai ușor să se ocupe de jumătatea limbii.

"Două lucruri fac mai ușor să vorbim despre subiecte dificile: umorul și distanța - calitățile pe care mamele le oferă în mod natural" ( Headspace ).

Ele pot fi chiar mai bune decât "factorii care influențează sănătatea", ale căror citate inspirate nu fac decât să ne simțim mai răi decât să nu fim fericiți și strălucitori 24/7. De fapt, Brock Bastian, un psiholog australian, consideră că stigmatizarea emoțiilor negative este una din principalele cauze ale depresiei și dacă oamenii ar putea să se înțeleagă cu faptul că este normal să se simtă în fiecare moment din când în când noi să ne dăm seama), noi toți am fi, în echilibru, mai fericiți.

Un post partajat de Lola Tash și Nicole Argiris (@mytherapistsays) pe 29 august 2018 la 12:28 PDT

Această idee a fost adusă cu adevărat acasă în ancheta Headspace, când un voluntar a dezvăluit: "Efectuarea de memeuri mi-a permis să discut experiența mea cu boala mintală sau efectele traumei sau chiar părțile urâte ale vieții și ale mine pe care nu le afișez de obicei într-un mod în care nu eram atât de speriat că aș fi fost prea "intens" sau "greu". “

ceea ce numiți o tulburare nervoasă pe care o numesc oops, a văzut accidental lucrurile așa cum sunt

- atât de trist astăzi (@sosadtoday) 25 iunie 2018

"Ideea este că atunci când oamenii se regăsesc într-un context în care fericirea este foarte apreciată, ea creează un sentiment de presiune pe care ar trebui să o simtă în acest fel", a declarat Bastian pentru Quartz . Așadar, atunci când ne confruntăm cu eșecul, "rumânem de ce (noi) nu simțim modul în care (noi) trebuie să ne simțim", înrăutățindu-ne încă starea de spirit. De aceea este mai bine să privim realitatea (și meme) direct în față.

Am terminat cu rahatul ăsta.

Un post partajat de The Tasteless Gentlemen Show (@thetheastelessgentlemen) pe 27 august 2018 la 9:22 PDT

Legate de: Beer este mai bine pentru tine decât cărți de ajutor de sine, spune Oamenii de stiinta beat

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor