Coafuri bărbați că femeile urăsc cel mai mult

Anonim

Faceți-i oamenii. Există tunsori și apoi există tunsoare ridicole pe care femeile te vor crucifica.

Ceea ce ar putea arăta bine în revistele glossy, în filme indie sau chiar în opinia membrilor grupului bikie bikie nu este exact ceea ce femeile vor găsi atractive. Amintiți-vă, sunteți aici pentru a impresiona, nu faceți următoarea copertă a Child Predator Weekly.

Cu acest lucru am spus că am făcut un pic de cercetare printre femelele inspirate ale biroului și un profesionist care să dezvăluie exact ce nu dorește sexul cel mai corect în tunsoarea unui bărbat.

Circumcizia de mers pe jos

Șoferul Ferrari F1, Sebastian Vettel, a debutat la începutul acestui an de tunsoarea lui "clopoțel", pentru a face mult rău și confuzie printre fani și comentatori. Ce sa întâmplat exact aici? Cum îi spui chiar frizerului că este tunsoarea pe care o vrei? Nimeni nu stie. Poate că nu mai este un cap de pisică pe pistă, dar cu siguranță arăta ca unul de pe pistă.

Costanza falsă

Păcat nebunul care se distrează de călcarea bărbaților, făcând intenționat o tunsoare pentru a se potrivi cu ei. Costanza falsă nu este niciodată în regulă și o palmă în fața celor care nu au avut niciodată șansa de a începe. De asemenea, pare ridicol cu ​​miriștea care vine. Din fericire, acesta a fost doar Alexander Skarsgard în modul de personaj pentru un film.

Micul meu ponei pe o călătorie acide

Ah, Lil Pump. Chiar și banda voastră Gucci nu vă poate salva de pe această grămadă de păr, care seamănă cu ceva dintre o minge de pui Burning Man și un mic ponei pe acid. FYI: nici un lucru bun.

"Ai chiar să ridici?" A taia

Unul dintre cele mai prolific coafuri ale sezonului 2015/16 printre junkiesiunile de gimnastica condimentate si "lifters" auto-proclamati este acest duzin special. Nu este o tunsoare deosebit de proastă, dar femeile sunt obosite de tendința monotonă de a deveni printre legiunile oamenilor care acum arată ca Phil & Lil de la Rugrats. Partea rasucita, lunga in partea de sus cu o combinatie stanga sau dreapta? A taia!

Conducătorul suprem

Regimented. Disciplinat. Temut. Tunderea liderului suprem este rezervată numai celor care au voința de a se împotrivi în orice moment. Suprafața superioară și pieptenele cu zgârieturi puternice, cu efect zero, face ca această tăiere să arate ca o coroană de războinic. E atât de intimidantă încât va ține femeile departe.

Coada Platinata a Ponei

Cozile de ponei sunt un mare nu-nu, după femeile lui D'Marge. Nu există nicio explicație pentru acest lucru decât pentru a fi urât și mult mai rău dacă decideți să o plătiți ca Sir Labeouf aici.

Blocurile Luscious

Blocurile Luscious au crescut încet în popularitate de-a lungul anilor, cu băieți răi, cum ar fi Jared Leto și Leo, care au câștigat bunul om. Acest aspect a evoluat încet în încuietorile pe care le vedeți aici. Femeile spun că nu este o tunsoare proastă, pur și simplu nu le place un bărbat care are păr mai frumos decât ei.

Supra-Geller

Clasicul Over-Geller sa născut din epoca anilor '90, în care poporul a fost venerat. În aceste zile, femeile le place să atingă părul unui bărbat. Cel mai rău lucru pe care îl poți face? Umpleți-l plin de slick care se poate transforma în fulgi de gel.

Clasic Cornrows

Acest lucru este explicabil. Dacă nu ești un rapper de succes sau Lil 'Bow Wow, atunci șansele sunt că femeile vor găsi această coafură specială pe bărbați un pic de oprire. Da, chiar tu David Beckham.

Turnul Trump al terorii

El poate fi cel mai puternic om din lume, dar părul președintelui Trump nu a câștigat nici un vot. Trumpul este o calamitate coafed care îmbină diferite stiluri de pieptene într-una. Un bărbat ar putea să nu fie chel, dar această tunsoare te va face să arăți așa.

Piața militară

Părul militar îngrozitor este doar un nu-nu potrivit experților noștri. Este unul dintre cele mai grele pentru a se potrivi cu fața unui bărbat și poate face ca un bărbat să pară mai intimidant. Dacă te vei alătura armatei, du-te în loc de tăiatul militar ras.

Mesajul Subliminal din viitor

Nici un om nu ar trebui să-și radă simbolurile și mesajele subliminale în părul lor - vreodată. Singurul protest pe care îl veți participa este cel împotriva coafurilor ofensive.

WTF multifuncțional

Zac Efron este, de obicei, în fruntea coafurilor bărbaților, dar pentru un scurt moment după filmarea lui Baywatch, el a devenit un pic prea meta pe părul clasic de surfer. Ce rezultate este o mish-mash de "WTF se întâmplă aici". Păstrați stilul surferilor dezordonați, dar uniformi, băieți.

Bowlerul clasic

Două lucruri vin în minte când femeile văd această tunsoare la bărbați: 1) Ești prea ieftin pentru a obține o tunsoare adevărată, 2) încă mai trăiești cu mama care îți oferă tunsoarea ta și 3) ai o colecție minunată de Lego.

Deversarea de petrol în containere

Niciun om nu ar trebui să facă vreodată aspectul parului lustruit. Doar dacă tu ești mafia. Sau un nebun ca Steven Seagal. În acest caz, femeile o vor urî, indiferent.

Linile de cocserie

Îmi pare rău, doamnelor au vorbit și spun că liniile de bărbierit de-a lungul părului nu mai sunt considerate exagerate. Cu sinceritate, 2002.

Nick Carter din anii 90

În ceea ce privește subcotările, aceasta a venit și a mers până la începutul anilor 2000. Campionat de trupe de băieți, acest stil este similar cu coafura de sală de gimnastică curentă, care va veni și pleca la timp. Dacă totuși încă bateți Nick Carter în anii '90, trebuie să faci ceva de făcut. Femeile care au descoperit că sunt atractive sunt acum în vârsta de 40 de ani.

Mulletul modern

Moderne sau nu, mulletele ar trebui rezervate numai pentru filme și petreceri, spun femeile pe care le-am intervievat. Fiind Hugh Jackman și având sfaturi evidențiate nu schimbă nimic.

Opinia unui expert.

Bineînțeles, fiind arahidele diplomatice, am apărut și pe unul din experții din Sydney, Renée Baltov, de la frizerie pentru bărbați Barberhood, pentru a afla ce face de fapt o tunsoare a bărbatului. Ea ne-a spus că "ură" poate fi un cuvânt puternic și este de obicei mai mult un caz de coafură care nu se potrivește cu fața unui bărbat sau nu este depășită.

Ea a notat totuși cele trei mari nu-no:

  • Pieptene
  • Cârligul
  • Cutie militară cutie

Nu mergeți și nu vă faceți griji cu foliculii în pace și gust.

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării